Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz
tibee77 #25673 üzenetére
Leszedhetetlen dotok?
Rejtett after death effectek? Lehetne sorolni , az meg kulon vicces volt amikor sima feher magic mappon baran influences sarga monsta nemis durva modokkal 3 lovesel kinyirt ?
Namind1 , szerintem ennyit incursion ota nem haltam szintezes es mappozasnal mint most , majd par het mulva jon a patch hogy bocsi nem igy gondoltuk szokas szerint amig megvan a peak jatekos szam nem erdekli oket
-
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #25561 üzenetére
Igen, ettől picit félek, hogy drága lesz minden hozzá, bár én úgy tervezem, hogy fejlődés közben kiesik minden. Elsőre
Tabula, 10-12 exa, 6L bot, 6L páncél
alapvetően a kite-olás nem okoz problémát, mert én mindig olyan karakterekkel játszottam, szeretem ezt a stílust. Mindig van mit csinálni, vagy lőni, vagy menekülni
bossok ellen meg... igen... ez a build ezzel jár, hogy az lassú leszde majd alakítok valamit rajta, hogy jobb legyen
Brunnehilde: gondolom te szokásos módon valami rangert fogsz indítani
-
Badlof2k
senior tag
válasz
tibee77 #25502 üzenetére
Necro mainkent teljesen fohaborit az alaptalan allitasod mint hogy nulla befektetes 5 exbe volt legalabb nekem is
(sarcasm irroni off)
True amugy de megse , azert az en buildem amit toltam tenyleg nemvolt occoDe kb csomo ugyanilyen build is van ami olcso es ha ontod bele a lotyit akkor deep delven kivul szinte mindent visz karc nelkul
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #25441 üzenetére
Ezek szerint más is gondolt arra, ami én? Az ED-Cont starterre? Én is pont arra gondoltam, hogy az olcsó is, most is talán elég használható lesz, és régen játszottam már vele, kezdéshez pont jó lesz, és hozzád hasonlóan én is az első 3 napot tudom meghúzni, utána nem tudom, hogy lesz.
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #25284 üzenetére
Nem emlékszem már, hogy pont ez a cucc volt-e, de azt tudom, hogy volt egy ilyen megkötésekkel rendelkező, ami a puszta mancsot DW-ként kezelte. Ebből feltételezem, hogy eleve DW buildbe szánják, ott meg igazából csak a kesztyű DEX és resist statjai vesznek el, az offhand amúgy is fegyver lenne.
Biztosan nem lesz triviális összehozni így a magas dexet, de azért az 1000STR igényű minyonos buildekkel is elég sokan játszottak, itt is ki fogják mókolni, hogy a sztratoszférában legyen az érték.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
tibee77 #25278 üzenetére
POE 2 majd kibalancolja mert ez -5 lehetséges six link lesz ott.
Közben megtaláltam Mark 2 értelmezését:
"[–]Mark_GGG 7 pontok 12 órája
If you have any of gloves, main hand item or off hand item, then you do not have "no Equipped Gloves, Main Hand Item, or Off Hand Item" and thus do not meet the requirement.
For a real-world example, if you see this sign, you don't get to carry a sword onto the property and say "it's fine because I have no firearms". "No x or y" means not having "x or y"." -
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #25220 üzenetére
Előre megmondták, hogy a PoE2 elemei folyamatosan beépülnek az addig induló ligákba, részben pont azért, mert a PoE2 nem szakít a mostani játékkal, hanem mellé tesz egy másik sztorit. Szóval ha arra számítasz, hogy az majd mekkora változás lesz, akkor célszerű lesz addig nem játszani vele, mert a változások nagy részét addigra éppen így unni fogod.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #25157 üzenetére
Átok nincs, csak poachers mark, de ettől függetlenül tuti, hogy az Abyssus a hunyó és az a reflection. Mást nem tudok elképzelni, ha minden bosst felaprit (Aulról most ne beszéljünk, mert besz*ptam azokkal a modokkal).
Plazmacucci kösz az ihletet.
Már látom, hogyan lehet még tovább fejleszteni a buildemet ezzel a Circle gyűrűvel.
Mondjuk a jó Puritys verzió megint laza 10 exa körül jár, meg kellene hozzá egy minimum 10 exás (vagy határ a csillagos ég) body is, de egye fene. Sok van még a ligából.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #25152 üzenetére
De igen, ha jól rémlik végül Iron csapta le neked, de talán neki sem ment elsőre.
Nem birtam otthagyni, elcsesztem rá vagy 30k sulphitot, de akármilyen beállittással mentem be, képtelenség. Legalábbis az én buildemmel, ezek mellett a modok mellett. 1hitelni már nem tudott, de hiába darálom le neki szépen a lifeot, nem érek el addig a pontig, hogy újratöltődjenek a flaskjaim, márpedig azok nélkül meg vagyok lőve.
Atzirinál arról tudok, hogy a tükrös banyánál reflection van, rengetegszer leöltem már, szóval eléggé meglepett, hogy most nem ment. A Cyclopean ad ignite elleni védelmet, az nem jelenthet gondot. Én az Abyssusra gyanakszom, Aulnál is vagy le kellett cserélnem Devotora, vagy a bodyt egy Craiceannra.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
tibee77 #25152 üzenetére
Elvileg Atzirinek csak curse reflectje van. DMG reflect csak annál a szakasznál van, mikor feljön a 4 szobor, amiből a tükröt tartón van egy brutális reflect. Amúgy ha jól emlékszem, talán fire dmg és ignite elleni flaska ami jól jön überhez, a többi dolog nem kéne, hogy gondot jelentsen egy über eldert ölő karinak.
-
Pitymaszter
tag
válasz
tibee77 #25118 üzenetére
Hali!
Köszi a tanácsokat nagyon hasznosak voltak. Cdr már csinaltam is egy csizmara + tailwindel és igazad volt sokkal jobban adja így. Most még az attack speedet kell kicsi tornaznom. Pop chestet majd hétvégén csinálni fogok egyet. HH tényleg ildomos megtartanom. Az enthanton még gondolkodom de lehet beszerzek egyet és kipróbálom.
A frostbolt pozícióját a kardban meg fogalmam se volt hogy ez egy nagyon fontos szabály. Mondjuk fogalmam sincs hogy miért de biztos van vmi nyomos oka.
Köszi szépen még egyszer a hasznos tanácsokat. -
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #25051 üzenetére
Nem annak indult, csak simán le akartam tesztelni a cyclone raidert, aztán azt átcsinálni valami bowos buildre, mert azt még egyszer sem próbáltam. Kinéztem egyet, megvettem hozzá valami "alap" geart, aztán elkezdtem "épiteni", és gyakorlatilag az összes bow skillt végigfutottam. Találtam pár érdekeset, ajánlottak itt is (pl toxic rain, , de ascendancy-váltást már nem akartam, mert annyira nem fogott meg ez az állandó ugrálás, rohangálás és non-stop HO-ban ébredés.
Nem az én világom, de szerintem kihoztam a maxot abból amivel dolgoztam. Ice Shot build egyébként, de mapozásra lecseréltem RoA-ra és annyira bejött, hogy az maradt. Single ellen azért még mindig Ice Shot a befutó, de pl. a metáknál jobban tetszik a RoA, főleg, ha ellepik a képernyőt a megidézett monsták, akkor jó hasznát veszem.
gdevil: Igen, az is tetszett, de az elhalálozási ráta már annyira nem jött be.
Ennek a cold dmg Ice Shot / RoA-nak azért jobbak a védelmi lehetőségei (blind, chill, freeze).
-
-
-
savior
őstag
válasz
tibee77 #24752 üzenetére
Nekem eddig 138 map boss kill, ami azert nem keves, de jo cucc az szinte semmi.
Eddig t4 koruli mapokat mentem, most tértem át t10 körülire.
Igazábol ezekhez az elder meg shaper meg nemtommi dolgokhoz sose értettem, azt se tudom hogy lehet azokat elérni. Csak simán megyek a mapokra, amiket találok. -
0karmacoma0
senior tag
válasz
tibee77 #24720 üzenetére
Pont láttam empyrian 2-3 carryjét tegnap. Ennek örömére én is lehoztam ma. Mondjuk hülye voltam és a szekérnél várós stratégiát toltam végig, és felmászott a lépcsőre így négy portál elment a villogó, kijárhatatlan maze-re, de végül meglett.
Amúgy nekem a legtöbbet az segített, amit tegnap láttam a streamen, hogy alulra indul az ajtóból és az első civilnél vár, míg Sirus elsüti a cuccait az elején. Nem nagy dolog, de én felülről berohanva, kétszer haltam annál a résznél, ami ugye alapból eléggé szétcseszi a fightot a + tornádók, és az abból általában következő kötelező suicide(ok) miatt. Ha az első fázisokat kihúzza halál nélkül az ember, akkor amúgy tényleg totál normál fight, a megidézett tornádók kontrollálhatóak, a skilljei meg tanulhatóak.
Ha javítják a bugokat szerintem jó kis harc lesz ez, de azért tényleg kicsit sok furcsa dolog szaladt bele. Nekem főleg a grafikai problémák jöttek elő. Egy fightom ráment a láthatatlanná váló bossra, egyszer meg kiteleportált a körből és onnan nyomta a die die die-t. Most a lépcsőn a maze volt fura, mert fehéren villogott, és totál eltűnt néha, így nem láttam van-e egyáltalán kijárat. A hiba lehet nálam van, de baromi szar volt. -
0karmacoma0
senior tag
válasz
tibee77 #24584 üzenetére
Kb ugyan így vagyok. Storm Brand Assassin minden mapot letakarít, de Sirusnál elég ha a közelbe van egy fekete lyuk már insta halál. 3szor mentem, elsőre én bénáztam, másodikra először megtámadta a szekeret a fekete lyuk(videókban azt mondták ott várjak), után be se lehetett menni a terembe, harmadjára felmászott a lépcsőre. Én most egy Low Life vortexet fogok csinálni, mert energy shield alapú karaktert még soha nem csináltam, és jövő karácsonyig úgy se lesz időm több karaktert próbálgatni, szóval inkább valami teljesen újat próbálok ki. Papíron jó bosskillernek kéne lennie.
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #24471 üzenetére
Maga a liga nagyon tetszik, de a karakterrel szenvedek, és most úgy érzem zsákutcában jutottam, nem nagyon van ötletem, merre tovább. A dps kb. T4 körül már érezhetően kezd kevés lenni a bossokra...
ha esetleg vanakinek van kedve / ötlete és ránézne a karakteremre, azt megköszönném -
0karmacoma0
senior tag
válasz
tibee77 #24457 üzenetére
Van ott még kőre lehetőség ahol futsz? A kis táblázat felé húzva a kurzort megmutatja milyen kövek vannak kiszedve a területről, és mennyi kő kell az adott zónába, hogy spawnoljon a boss. Sztem ott 4/4nél vagy és át kéne mozgatni a köveket a maradék területre. Valószínűleg azért jön ritkábban a befolyás, hogy kényelmesebben lehessen sextantokat használni mikor már csak endgamben farmolsz.
-
brunnehilde
senior tag
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #24382 üzenetére
Igen, az addok hiánya volt a másik ok, amiért kizárólag a passzív regenes buildeket érzem egyelőre működőképesnek. Az összes eddigi edgame bossfightnál volt egy-egy töltő fázis a harc során, amikor a flaskákat is fel lehetett tölteni, plusz a leech-csel felhozni magunkat újra harckész szintre. Itt ha kifogytál, akkor kifogytál, viszlát és köszi a halakat.
Szerk: és mivel a bossfight teremben portalt sem tudsz nyitni, ha a szmötyi elvág a bejárattól (az úgy rémlik, működött, nem zárul be a belépéskor), akkor vagy kilogolsz vagy meghalsz, nem tudsz visszaugrani a HO-ba flaskatöltésre.
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #24382 üzenetére
hmm... ennek türkében némileg kapufának érzem a buldemet a kirakott vaal pact-tal...
KubanitoS: nekem annyira nem jött be a bossok ellene a barrage, nem igazán hatásos, az ice shot sokkal többet sebez, de fagyasztani is alig tudom őket. Gondolom kicsi még a sebzésem. Ami biztos, hogy az ellenállásaim nem túl jók. Bár van egy, ami pluszban van
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #24379 üzenetére
Most néztem Pohx videóját, ez egyelőre megint az a bossfight lesz, aminek a közelébe se megyek majd. Eleve úgy látom, hogy valamilyen méretes passzív regen nélkül esélytelen - leeches buildek eleve kiesnek. A másik, hogy úgy kicsit nehéz kitalálni mit is kellene csinálni, ha a boss nem is látható a képernyőn, de sebezni azért sebez. Harmadrészt rohadtul nem ártana tényleg valami jobb vizuális elkülönítés, hogy mi a statikus és mi a periodikus vagy mozgó veszély, mert így szerintem 99% szerencse alapon éli (talán) túl valaki a harcot.
Persze biztosan ez is részletesen dokumentálva lesz majd (végül is még csak egy hete fut a liga) és idővel ez is az über elder harc szintjére rutinosodik, de egyelőre köszönöm, nem kérem.
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #24286 üzenetére
Pontosan, a Deadeye az egész játék leginkább hit-and-run karaktere, hozzá képest még az assa is egy atombunker. Az egész ascendancy arra épül, hogy távolról annyi sebzést visz be és olyan gyorsan, hogy a közelébe se tudjanak kerülni, ha meg igen, akkor ki tudja mozogni. Viszont mivel kvázi teljesen eva alapú, minél tovább tart a harc, annál nagyobb az esélye, hogy az eva rollt elbukja és akkor szopás van.
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #24279 üzenetére
point blank-kel nem romlik a sebzés távolra? Vagy 100% alá nem esik? Vagy esik, de a far shot kompenzálja?
Én eddig ice shot + scourge arrow-t használtam. Ez utóbbit eléggé megszerettem, csak kicsit lassú. Meg néha rain arrow-t is nyomok, de a barrage-l már egy ideje szemezek.ja igen, KubanitoS, a ranger nem egy tankos karakter jellemzően. A deadeye meg az összes ascendancy közül a legkevésbé az
brunnehilde: A blight-nál tudsz a tornyokkal (elméletben) segíteni magadon. Magasabb mapokon ez már jellemzően kevés, max tudsz tenni tápot a gyűrűdre. De amúgy igen, egy lassabban ölő karakter kb. halálra (vagy legalábbis loot-talanságra) van ítélve, de ez a legtöbb játékban így van. Viszont most nekik (is) kedvez a mostani liga.
Blight-ban Legion-ben meg majd segítek
(persze meglátjuk, nekem hogy megy rangerrel, ha más nem, csinálok megint egy ED Trickstert
)
-
KubanitoS
veterán
válasz
tibee77 #24279 üzenetére
Te erősen az endgémről beszélsz ám. Még tabulával tolom level 70-en. Ettől függetlenül a játék meglepően nehéznek tűnik így is és nem tudom ez csak azért lehet-e, mert ez az első rangerem, vagy pedig ennyit erősítettek az átlag szörnyek sebzésén is.
Phase acro amúgy ki van rakva.
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #24097 üzenetére
Én ezen a scourge arrow raideren gondolkodom. A sörözésen simondr kolléga eléggé elkedvetlenített a burning arrow-val kapcsolatban. Én azt hittem annak a sebzése nagy, nem a DoT sebzése. De mivel dot-os, így az olyan mapokat is bukom, ahol az ailmenteket elkerülhetik a lények (plusz ott van még az elemental reflect map alapból)
-
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #23525 üzenetére
A mobil szerintem egy teljesen külön játék lesz - ha lesz, bár Tenvent miatt szerintem szinte biztos.
Lehet, hogy egy meglévő acc a telepítéskor ad valami bónuszt, de a kezelőfelületen látszott, hogy ez más. Logikus is, miért portoljanak egy totálisan másra készült játékot. ahelyett, hogy az alapjainak a felhasználásával csinálnak egy másikat, kifejezetten mobilra. A Tencentnek elég nagy háttere van ehhez.
-
-
Pitymaszter
tag
válasz
tibee77 #23384 üzenetére
Őszintén minden cuccot én craftoltam. (valahogy szeretek eltökölni a cuccokal :D) Bugetnek nem mondanám az én buildemet de nem is annak szántam.
Lvl21 cold to fire gem bent van a 6linkben és dob rajta rendesen.Más: Engem is érdekel ez a PH guild dolog. Egy haverom van friend listbe. (még D3-bol ismerem). Jó lenne egy aktív guild ahol lehetne segíteni egymásnak vagy többen csapatni partyban.
-
Pitymaszter
tag
válasz
tibee77 #23378 üzenetére
Hali!
Azt nem tudom, hogy nerfelni fogják és ha igen mennyire, de én jelenleg nagyon elégedett vagyok a builddel.
Uber Eldert 7x lenyomtam már ebből 4x halál nélkül és nagyon lazán megy az utóbbi időben mivel a részemről már kész van a build. Igaz hiányzik a helm és a lábasról a megfelelő enchant, de nem is érzem szükségét annyira erős a build. Plusz hiányzik a watcher's eye zealotry-val de ezek már "költséges" fejlesztések melyeket nem érzek fontosnak mivel nagyon jól működik a build így is.
Csatolom a PoB linkjét ha érdekel: [link] -
KubanitoS
veterán
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #23282 üzenetére
Most nézem, valamit elszámolhattam, vagy történt valami, mert most már úgy jön ki, hogy 9-kor kezdődik a stream...
Bár az eleje show műsor lesz...
Plazmacucci: nekem is van 2-3 haver akit ismerek személyesen, ebből 2 már nem játszik, a harmadik, meg pont ebben a ligában nem játszik. De ez miért fontos neked, hisz antiszoc vagy
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #23268 üzenetére
Hah, ez tényleg durva. Nem tudom, hogy profitálnak-e belőle a minyonok, de annyira nem is érdekel. Első mapon meg is született Hulk és Higanyszál (HH) szerelemgyereke. Megnőttem vagy 5 méteresre és nem birtam követni a sebességemet.
A hiányzó ES-ről meg annyit, hogy 6k-ról leesett 5,3-ra, de HH-val volt már 22k is.
Újabb tétel kihúzva a PoE bakancslistán.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #23262 üzenetére
Brunnehilde lenni bátor, és most már lenni Lvl99.
Szerény számitásaim alapján olyan 250 T16 map kell a Lvl100-hoz, amire van nagyjából 1 hónapom. Persze minden halállal kb 25 mappal növekszik ez a szám.
A tipped meg jó volt, 2 exás craft után scouring és 9 exáért el is vitték fél órán belül. 7 exa tiszta haszon.
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #23252 üzenetére
Van egy másik wandom, full tökéletes lightning crites buildhez, de kutyának nem kell még 2,5 exáért se.
Jó ötlet ez a cannot change, pár napja ha jól rémlik volt róla szó, de akkor bevallom nem olvastam figyelmesebben. Ha ezt rárakom, és utána annulmentezem, akkor konkrétan ezt a craftolt modot nem kaphatja le az annul?
Merthogy ez is suffix. Ha nem, akkor két exát és két annulmentet azért megérne. Utána meg le lehetne róla venni a craftolt suffixet benchen.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #23249 üzenetére
Megnéztem én is a gameplay videót és én is azok közé tartozom, akik nem ájultak el tőle. Mondom ezt úgy, hogy a D3 nagyon tetszett (Reaper of Souls kiegtől kezdtem tolni, addigra állitólag már tényleg jó volt) és sokat játszottam vele, de szerintem a PoE-val nem egy ligában játszik, más súlycsoport. Jó kis agyzsibbasztó hentelés, nem kell hozzá túl sokat gondolkodni, aki szereti a műfajt és kevesebb ideje van a játékra, annak azért tökéletes választás. De, hogy ennyi PoE után visszamennék-e Diablozni, nem tartanám-e túl egyszerűnek, kihivásmentesnek, az már egy más kérdés.
Mindenesetre drukkolok nekik, hogy valami nagyon jó süljön ki a dologból, de még inkább, hogy a PoE 4.0 betaláljon, bár, szerintem egyszerűsiteni fognak, hogy szélesebb közönség felé is nyitni tudjanak majd. Új engine nagyon jó lenne, trade rendszert gatyába rázni. Pezsgőt bontanék, ha a currency tradeinget fullba törölnék és minden currency kapna egy fix átváltási árat az NPC-knél, mert horror, hogy 20-25 emberre rá kell irnod, mire valaki hajlandó megvenni az árudat. Többi meg legyen meglepetés.
-
Pszicho
tag
válasz
tibee77 #22267 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Viszonylag olcsó build, ezért is kezdtem bele, de majd kiderül mennyire bírja a gyűrődést.
Csak belekezdtem én is a ligába, bár elég sokat szidtam, de tetszik ez a tower defense.
Sajnálom, hogy az előző ligából, igen kevés monolithos pályát dob be a standardon, mert az is jó volt és feldobta a játékmenetet. -
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #22002 üzenetére
Nagyon önsorsrontó hangulatban vagytok. Miért nem várjátok meg a patch-et, mikor le is írták, hogy az ilyen minden sebzésre immunis, gombánál felbukkanó bossokat is orvosolni akarják benne? És főleg növelni a mapon eső dropot, hogy legalább ne két szem mogyiért kínlódja végig valaki?
-
simondr
senior tag
válasz
tibee77 #21863 üzenetére
a Windz build nem rossz, mondjuk azt nem értem miért ragaszkodik a 6L tremor rodhoz, miközben sapiban ugyanugy meglehet a 6linked, és kb tized annyi az ára...
Sapiban raktam ki a GC minet, nem is a legerősebb setupban, de T10-11 bossokhoz lerakok 10-15 minet, nyomok egy detonate-et és instant hal. Pedig nincs full brutál gearem, sőt... magamnak kraftoltam ezt azt, a shieldet és a sapit vettem 20-20chaosért, taste of hate 28c és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest