- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #29520 üzenetére
Na végigmentem az infused harbinger mapon. Kb sima mob nincs is ott csak harbingerek. 30+ biztos volt, rengeteg xp nagyjából 20%-ot ment a xp bar 94-es szinten. Loot összesen kb 9ex volt és a mapot 70c-ért lehet venni. Azt hiszem bevásárolok.
szerk.: Ezt lehet belőle csinálni. Ebben a ligában elég kelendő ez az öv. -
válasz
BoneDragon #29513 üzenetére
Sztem ezzel a motorral nem is tudnak, ha akarnak sem. Szerintük megfelelően modern, szerintem meg nem. Aztán ki tudja...
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #29508 üzenetére
Kipróbáltam egy T9 és egy T10 mapon, csak rare, minden extra csicsa nélkül. Hehehe...
Normál körülmények között a cyclone-nak olyan hangja van nálam, mint a gyorsvonatnak, folyamatos csattogás, takatakatakatak. Itt meg olyan volt, mint ha a rendezőpályaudvaron mennénk keresztül, csitt - - csatt - - csitt - - csatt. Még bírta, nem haltam bele, de nem hiszem, hogy ezt nagyobb monszta sűrűségnél, nagyobb sebzésnél túlélném. Vagy ha igen, akkor az rng.
Azt nem tudja valaki, hogy blightos mapon is megjelenik? pont valdon van egy pár darabom.
A teljesítmény igényt illetően maximálisan egyetértek. Elhiszem, hogy kell a látvány, de nekem már régóta inkább zavaró, mint élvezetes, ha játszom. Tényleg nagyon jó lenne egy szelektív effekt szűrő. Akinek meg bírja a gépe, az tolja fullon, videón nézni néha én is szeretem.
-
válasz
Nem lesz jobb, miért lenne? Ha lenne technológia hozzá, már rég implementálták volna. Folyamatosan rakják be az új fícsöröket, amit a kettőhöz fejlesztenek, miért ne tennék bele most az optimalizációt is? Mert nincs olyan tudás a kezükben.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Lemaradt, hogy mindenki ezt tolja jelenleg. Nem lennék meglepve ha holnapig nerfelnék az xp-t.
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #29416 üzenetére
Mit kell bele tenni?
-
Mirman
őstag
válasz
BoneDragon #29416 üzenetére
Természetesen.
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #29378 üzenetére
sajnos a gyengébb roll került rá mert a másik az As/quality ami a tutibb úgy ráadásul az AS 16% lehet(én mindig ilyen rollal veszem), de azért gz eladható így is
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #29377 üzenetére
-
válasz
BoneDragon #29362 üzenetére
Ma ilyen fasza dolgok történnek. Fél órán belül két ilyen shrine is jött. Aztán volt egy kis moonwalk.
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #29357 üzenetére
gz, amúgy van item rarity módosító a geareden?
-
Mirman
őstag
válasz
BoneDragon #29322 üzenetére
Az komoly , én eddig vagy 200 stacked decket nyitottam (sokat blightozok) de eddig semmi említésre méltó.
Legértékesebb droppom egy enlighten lvl 4-volt. A többi kis cuccokból jött össze apránként , de azért alakul a kis Glad.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #29322 üzenetére
Az szép, nekem eddig sajnos nem volt ilyen jó napom.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #29174 üzenetére
Azért, hogy a védelmükre keljek, negyedévente brutál mennyiségű tartalommal állnak elő. Igazság szerint már kezd túl sok is lenni összességében, szóval dolgoznak ők keményen.
Ezen kivül a ligák elején található problémákra: az első 1-2 hetet kvázi nyugodtan vehetjük egy bétának. Ha a hibák nagyobbak, vagy jobban zavarnak, kihagyod, az égvilágon semmi hátrányod nem lesz belőle. Még mindig marad 2,5 hónapnyi játékidőd, amit ha azt veszek, hogy általában az utolsó hónapra a guildben is már csak pár ember marad játszani, bőven elég mindenre. Sőt, mire elkezded, a gearhez is olcsóbban jutsz hozzá.
Edge: Érdekes, mert nálam meg Vulkan alatt nem megy rendesen, és dx11 alatt javult meg hirtelen.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #29174 üzenetére
Én személy szerint utálom a heist-eket futkosni, de szerintem sokkal jobban működik ott most már bármi, mint az előző liga első 3 hetében bármikor, amikor abba is hagytam a game-t. Egyedül Tibbs szokott még szarakodni, de a többinél nem igen vettem észre semmilyen beragadást, mindegyik NPC ott van egyből, ahol kell.
Érdekes, hogy máshogy érezzük ezt.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #26691 üzenetére
Nézd, én megértem, hogy neked nem tetszik a liga, vagy nem jön be a játék, de attól ez másoknak még lehet jó kis szórakozás és kikapcsolódás. Ilyen lesújtó véleménnyel minek játszod? Adtál ki pénzt ezért a ligáért, hogy ennyire nagy az utálat? Ez a liga nekem sem passzol, ez van, de ha évente a négyből egy liga félremegy nálam, attól még magát a játékot imádom, és én emelem a kalapom továbbra is a fejlesztők felé, hogy állandóan ennyi újdonságot beleraknak, nekem már rég beletört volna a bicskám. Más játékokkal összehasonlitva hihetetlen mennyiségű tartalom van benne, amivel több száz óra szórakozást tud nyújtani, mindezt, ha úgy tartja kedved, akár teljesen ingyen.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #26701 üzenetére
semmi gond a véleményeddel. Az igaz, hogy nem értem, miért töltöd az időd valamivel, ami nem szórakoztat, de magánügy.
Viszont bármilyen furcsa is, akik ide járnak, azok SZERETNEK játszani a játékkal, azért járnak ide. Ha te viszont ezt nem bírod elviselni és sértésnek tekinted, ha valaki nem ért egyet veled, akkor te vagy az, aki nem bírja elviselni mások véleményét.
De szeretném ezt végleg lezárni, szóval kérlek, gondolkodj el a következőkön:
- mostanra már mindenki tudja, hogy szerinted a játék egy rakás szar
- ennél újabb információt az elmúlt hónapokban nem osztottál meg
- mások szerint a játék (a hibái dacára is) élvezhető
- kérlek, hogy a jövőben akkor kommentelj, ha változott a véleményed és ezzel valamit hozzá tudsz tenni ehhez a közösséghez.Ahogy írtam is, úgy vélekedsz a játékról, ahogy akarsz. De senki nem kíváncsi arra, hogy huszadszor is leírod, hogy te utálod és megsértődsz, ha valaki vitatkozni mer veled. Fikázási ingerek kiélésére ott a reddit.
-
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #26691 üzenetére
@Har_melin igen, a Fortify az alap minden melee karakternél szerintem. Főleg most, hogy hozzányúltak a phys damage reduction-höz.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #26694 üzenetére
Amit a második kommentben idéztél, annak speciel semmi köze a ligához. Ha a liga sem tetszik, meg úgy egyben szar a leveling, a trade, a crafting, akkor - sértődés nélkül - tényleg mi a francnak játszol vele? Azon kívül, hogy időnként ide megírod, hogy milyen szar. Légy felnőtt és ne játsz vele.
A - most éppen név nélküli - személyeskedő flame megjegyzéseket pedig légy szíves tartsd meg magadnak. 100%-ban jogod van mélységesen utálni a GGG-t, a PoE-t, de 0% jogod van bárkit azért baszogatni, mert ő meri élvezni a játékot.
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #26690 üzenetére
Csak hogy 2 kommentet kiemeljek amikkel 100%-ban egyet értek, bár én még pakolnék hozzá...
"As a longtime player, my biggest peeve is that the tedious stuff isn't going away and each expansion is adding more tedium and grind to the equation.
Playing the story for the 100th time isn't fun.
Unveiling every single decent mod for the 7th league in a row isn't fun.
Twenty tons of visual noise impeding your ability to see WTF is happening isn't fun.
And on and on and on.""Playing the story for the X-hundredth time isn't fun.
Pushing Delve to a reasonable level every league isn't fun.
Doing trials, and especially having to find uber trials, every league isn't fun.
Unveiling for build-enabling crafts every league isn't fun.
I'd even argue that we've long since had enough of lab in general, and tying Ascendancy points to literally anything else would be better.
I certainly don't look forward to setting up a garden every league if this shit goes core.
I truly wish that GGG would be more attentive to how much meaningless slog is tied to starting a new league, let alone a new character right now. I personally don't play nearly as much as I would if I didn't have to play through the story AGAIN on every character, run labs AGAIN on every character, etc., and all of the friends I used to play this game with have said they will play again when either leveling or trade is addressed. We've been waiting for something around 7-8 years now?"Ezzel a témát részemről lezártam, de már nem birtam bent tartani, kiváncsi vagyok miket változtatni a következő időszakban, de semmi egetrengetőre nem számitok, ami miatt érdemes lenne komolyabban játszanom vele ismét. Kár érte, kiváló ügynök volt.
-
dante3
addikt
válasz
BoneDragon #26397 üzenetére
Hát elképzelhető, valószínűleg nem egy casual player fogja bezsebelni
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #26338 üzenetére
Ez a liga semmivel sem lassabb mechanikára, mint a Metamorph volt és annak a mechanikájára sem volt panasz. Ha meg nem akarsz kertészkedni, akkor eladod a magokat, problem solved.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #26338 üzenetére
Ja mer ez a delirium zoomzoom jobbvolt
Mindenkinek mas jon be , nekem ez jobban tetszik🤷🏻♂️
Sorozest pedig passzolom
(nemtudom ense hogy alakulnak a hetvegeim )
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #26258 üzenetére
Nekem ez a liga a kedvenceim köze tartozik.ott tartok hogy lassan a 2. karit huzom fel 100ra. (Nagyon lassan, meg csak 96os mert semmi idöm nincs jatszani) ugy ahogy van bejött a liga mechanizmus.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #26188 üzenetére
Ket dolog valtozik a jewelen, az egyik a neve a masik meg a szam ugye.A nev azt adja meg, hogy milyenne modositja a hatosugaron belül a nagy node-okat.A szam meg a kisebb node-okra vonatkozik.Na ez az ami olyan szinten sok fele lehet, hogy egy konkret szamot "kipörgetni" rajta kb. a lehetetlen kategoria.Viszont ez az a szam ami ugymond nagyon op-va teheti a jewelt.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #26188 üzenetére
Amennyire emlékszem (ha nem változtattak azóta rajta), akkor a számok csak jelzők, egy bizonyos módosító opciót jelölnek az alap (karui, Vaal, stb.) módosító opción belül. Semmi mögöttes értékük nincs, adhattak volna nyugodtan nevet is nekik.
itt egy lista a lehetséges módosítókról, főcsoportonként.
-
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #26177 üzenetére
lock: ideiglenes, visszavonható
ban: végleges, nem visszavonható -
dbius
veterán
válasz
BoneDragon #26175 üzenetére
Köszi, próbáltam keresni, de annyi találat volt a poe overlayre, hogy elvesztem.
Nos, ezek szerint nem bannolják, hanem lockolják az accountot. Van különbség, bár akinek lockolják az egyelőre szintén nem tud bejelentkezni.
Valóban az okozza a problémát, hogy az egyes tulajdonságok változtatásával azonnal elkezdi a keresést, mely miatt több millióval nőtt a napi lekérések száma. Azonban ez könnyen orvosolható, ha a fejlesztő egyszerűen berak egy search gombot, amire klikkelve indul el a keresés.
Úgy gondolom, hogy a fejlesztőnek nem volt semmilyen hátsó, vagy rossz szándéka és meg fog ez oldódni rövidesen.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #26171 üzenetére
Ez azért nem szép dolog, hogy csak így valahol megírják. Ha már tényleg ban, akkor írják ki az oldalra, hivatalosan. Ettől függetlenül én is visszatérek a másik trade macrora, de valóban nagyon megszerettem ezt
-
freddirty
senior tag
válasz
Sajnos ez várható volt, a cucc nagyon erősen használja a trade api-t. Egérgörgőre állandóan változtatja a lekérdezést mielőtt még végbemenne, mp-enként akár többször is hívja a trade-et. Ráadásul egyre jobban elterjedt mert tényleg jó eszköz. Pár változtatással egyébként szerintem egyébként továbbra is használható lenne.
De mindegy, részemről tegnaptól end of league, nincs már mit tenni max trade-elgetek, szóval kikapcsoltam. -
dbius
veterán
válasz
Linket pls én nem találom.
-
mrkog
tag
válasz
BoneDragon #26162 üzenetére
Egy hete még nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyen meglesz a 40.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #26106 üzenetére
Most, hogy mondod, már én is naaaagyon naaaagyon unom.
-
Tuvix
tag
válasz
BoneDragon #26094 üzenetére
Láttam amit írtál, a Reddit postot is megtaláltam, de gondoltam hátha itt tud valaki megoldást rá. Remélem tényleg sikerült nekik javítani.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #26066 üzenetére
Sőt, vagy csak simán fusinggal.
6 fölött adnak, crafting benchen 1500 kell a 6linkhez, szóval kb 240 chaos. A fated meg 290-300 chaos körül megy.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #26031 üzenetére
Publikus a profilom (brunnehilde), szóval nyugodtan meg lehet nézni bármikor.
Én is átkombináltam és ez is egy keverék lett. Méghozzá MoM-os, de crites. Nekem jobban fekszik, mint az LL ES-es, de sajna, ha több monsta van a képernyőn a ködben, nem birja a gépem és játszhatatlan.
Lényeg: 3,6k life, 2,4k ES, 8,5k mana. Ha minden aktiv, a SB-nek van 8,5 milla dps lvl95-ön, cipő enchanttal. Amihez jön a közel 1,5 millás Orb Of Storms. Ennél elég szépen lehet kombinálni a support gemeket, most Ice Bite és Hypothermia van bent az Archmage mellett, de nagyon jó az Ice Bite + Elem Prolif is, fagyaszt és frenzyt generál, bossok ellen meg Blind és Hypothermia. Ami alap az a Cinderswallow flask, magas recover %-okkal. Mana 3%, life és ES is min 2% + crites. Megér minden pénzt.
A Watchers + cobalt jewel helyett meg mehet még +2 Fevered mind, de akkor nem lehet "spammelni" az SB-t, nagyon magas lesz a mana cost, oda kell figyelni. Igy ahogy most van, kb 30 exa az egész (beleértve a 7 exás watcherst is). Pob link.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #26026 üzenetére
Jaja amikor meghallod hogy die die die es konkretan nem latod öt (offscreen a csoka) akkor azonnal el kell mozogni egy ellentetes iranyba mint ahogy addig mozogtal különben biztos a halal.joval szarabb lett a sirus harc de ha vegig ott vagy a közelebe akkor nem lehet gond, tök sima fight.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #26024 üzenetére
Az a nem crites, MoM-os amit én variáltam, a legolcsóbb, az kihozható gond nélkül 15 exából és 4 fevered minddal felvihető a DPS olyan 5-6 milla környékére. Aztán jön az LL a Sanctuaryval, 7+ milla DPS, ami kb 30-35 exa (11,5 exa volt az enchantolt Skyforth). A legdrágább, persze a legjobb a claritys watchersel, amivel egyből 80exára ugrik az ára, de marad a 8k ES, a DPS meg 11-12 milla lesz.
Igazából, ha azt nézzük, az a 80 exa se annyira sok, csak nem arányosan oszlik el a gear ára, hanem van egy nagyon drága cucc.
Ja, és ne izgulj, ez a liga nekem se nagyon adja. Pl. már 20c-t kerestem két awa jewellel.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #26022 üzenetére
Jah, hát Ironnak az ilyen 40exás jewellek csak úgy kiesnek.
Az nélkül a jewel nélkül elég glasscannon az 5,7k ES-el, amennyit kihoztam belőle. Szóval ascendancyknál kell a Sanctuary of Thought, amivel van 7 milla DPS és 8,2k ES. Igy már szépen működik.
-
persil
nagyúr
válasz
BoneDragon #26017 üzenetére
Ezt nehez lenne megfogalmazni, de roppant irritalo a "stilusa", mar onmagaban a beszedkeptelensegtol 5 millio a vernyomasom. :D
Crittias-t meg hagyjuk is, botrany.
Egyebkent isten ments, hogy barmelyiket is kovessem, utalom az egesz streamer-kedest, ekkora cringe nincs a vilagon, unalmamban szoktam megnezni 1-2 videot, aztan neha elojon belolem a bunko.
-
persil
nagyúr
válasz
BoneDragon #25988 üzenetére
Nem is az a bosszanto, hogy be kell jarni, igazabol orulok is, hogy betonbiztos a melom.
Az a kurva rossz, amikor a buszra ugy szall fel hosunk, hogy krakog, mint akit gyomronlottek, majd mikor eleg anyag felszakadt, akkor ketdekasakat turhazik. Ez speciel konkret eset ma reggelrol, de minden nap talalkozok utkozben valami barommal, aki szerint vicces lenne, ha mindenki elkapna a virust. Multkor az oregasszony a buszon kopott, mert eppen ott jott ra a kohoges.Hazafelemenet meg azt szoktam nezni, hogy konkretan a feneketlen to nem latszik ki az emberektol. Pledeken megy a piknik ezerrel, kisgyerekkel, kutyaval, ahogy kell.
A tobbsegnek a kijarasi korlatozas nem mas, mint egy jo kis vakacio.De olyan emberek, akik elotte 30 evig a lakasban rohadtak, most hirtelen kesztetest ereznek, hogy kint logjanak.(ez is konkret, nem egy ilyet ismerek)
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #25974 üzenetére
Ott eshet pl. a fegyo is ami nekem van.nos ha arra vmi jo implicitet kapsz akkor nyertel, nem is keveset.
szoval ha veletlenül az esett akkor nehogy legalacsonyabb aron tovabb add, csekkold le hogy az implicit mennyit erhet.azon nagyon ritkan johet explode mod, amiert konkretan 1 mirrort is elkerhetsz, tuti kifizetik.
Ohh most latom,az sajna nem jo de mind1 az is 70-80 c
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #25969 üzenetére
Hidd el ez ebben a ligaban nem nagy kunszt.olyan szinten esik a cucc hogy hihetetlen.ligarol ligara egyre könnyebb penzt csinalni.teljesen ugy erzem hogy kezd atmenni casual baratabb jatekba a poe.az uj content igaz hogy eleg bika, konkretan a mindent vivö buildemet (LL hiero stormbrand) le kellett cserelnem hogy kenyelmesen tudjam az 5 orbos t16 mapokat farmolni.annyira sok a mobok hp-ja hogy oda aztan tenyleg kell dps, es vedelem is mivel ha nem eleg a sebzesed akkor visszaütnek a mobok es eleg durvan.krosisrol meg a spanjarol nem is beszelek az ilyen mapokon, mert azok meg engem is kinyirnak ha nem burst-ölöm le öket a csillio dps-sel.megjegyzem az a chaos resistem miatt van mert csak az eleresistem 90%os a chaos elegge gyengus 10%on van.övemre meg szervalok chaos resit es akkor mar egy fokkal könnyebb lesz.szoval a kontent nehez viszont ahogy irtam a jatek sokkal könnyebben biztositja a currencyt az ilyen op buildek összeepitesehez mint korabban.konkretan egy loot pinata a mostani ligaban az összes mob, csak ütni kell öket es vegtelen cuccot dobalnak.
Sirdond: na igen nekem is tetszik a dolog.meg annak ellenere is hogy valoszinüleg std-re aterve ez a gear max par erteket fog kepviselni mivel a földdel teszik egyenlöve az tuti.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #25950 üzenetére
Tegnap összeraktam a buildet, 90-100 ex es van egy olyan karid aminek van 90%allres, 90%phys mitigiation 7k ES es 20 millio sirus dps.direkt sirust irtam mert ott nincsenek fenn a vaal aurak amik jo kis plussz dmg-et adnak.shapernel ugye fenn lehet ergo ott a dps 54 milla....nem op a build egyaltalan.xD sok erös karim volt mar de ez mindegyiken tultesz.konkretan egy aurabot vedelme es egy glasscannon dpse együtt...ja es ez a build lett ugye nerfelve.patch elött 5ször ilyen erös volt.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #25966 üzenetére
Egyszerű. Ha Abyssusod volt, akkor azért. Jó az Unshattered, de ennek a buildnek alap a Surrender. Hasonlitsd össze csak az armourt a két pajzson + jobb blokk chance, lvl30 reckoning, life és armour blokk után. Plusz a nem crites Surrender nélkül egy röhejesen olcsó és baromi könnyen összerakható starter build 1 exáig (most még annyiba sem kerülne). Kicsit irreális elvárni, hogy a game fő bossát simán leverje.
Arra, és a komolyabb endgame mapokra ott a crites verzió, ami max 20-25 exa befektetésből is vinni fog bármit, és ha 5mp-en belül akarsz elderslayert ölni, akkor arra is van lehetőség, ha birod exákkal.
És az a 25 exa még mindig sehol sincs a 40 exás watchersedhez képest, amivel életképes leszel.
Elvileg 1hitel, de nem az a verzió, amit én csinálok.
De cserébe olcsóbb, mint a crites LowLife build és viszi a T16-ot is bossokal együtt, egész tűrhetően.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #25960 üzenetére
Az szép. Ennek fényében, ugye, hogy nem is olyan rossz az a cyclone?
Egyébként nem biztam a véletlenre, korábbi tapasztalatok alapján átcsináltam úgy, hogy legyen benne dodge, és igy szépen haladok. Megvolt az első nagyobb skalp is (catarina lvl83) és sikerült vele végigvinni a simulacrumot is, 3k lifeal.
Crazygamer: be van pipálva minden a config alatt? A PoB linkeken már az erősen kimaxolt verziók voltak, vedd azt is számitásba.
Patrick: Igen, crites buildnél Deaths Door, nem critesnél Redblade.
-
crazygamer
tag
válasz
BoneDragon #25956 üzenetére
hoppá, channeling - manabol -3 a legnagyobb
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #25948 üzenetére
En is azt csinalom most viszont sok mirror nem kell hozza hogy jol müködjön.70 ex az nagyjabol eleg.persze hh-val mar megnöne a budget.
-
freddirty
senior tag
válasz
BoneDragon #25946 üzenetére
hát hétvége óta azt tapasztalom, h tényleg leült kicsit a trade. De előtte jól ment, nem tudom mikor ugrottál be a ligába.
Lehet máris sokan kimaxolták a karit és elhagyták a ligát. Én is kb itt vagyok, összeszedtem kb. 40-50 exát, beletoltam nagy részét az EDC kariba, de még plusz százat is bele lehetne de nem érdemes mert az már nem jár komoly nyereséggel csak maxolás. /Az EDC ennyit tud, super clear so-so single target dmg./
Másik karit nem fogok indítani, ez a deli liga szvsz nem sikerült annyira, kivéve a cluster jewel ötletet. (A simulacrum hosszú és unalmas, a ködhöz csak pár pálya igazán jó, az atlas haladást annyira belassították, hogy AL 5 szinten fogom most abbahagyni a ligát...) -
freddirty
senior tag
válasz
BoneDragon #25925 üzenetére
Az első ábra a képen szerintem nem korrekt. Többször is volt már olyan hogy túlfutottam a ködön. Tehát egy kör alakú köd mozog a pályán az elejétől a végéig.
A liga elején a manifestoban volt olyan, hogy kapunk egy metert de nem kaptunk, pedig a maximalizáláshoz jó lenne... -
Pitymaszter
tag
válasz
BoneDragon #25910 üzenetére
Akkor én meg sem szólalok a 8 ex dropommal
Előző ligát 17 ex droppal zártam! Haverom mindig mondja, hogy mekkora makker vagyok -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
BoneDragon #25899 üzenetére
én is átálltam trademacro-ról az overlayre, viszont ma délután óta annyira lassú a hivatalos trade oldal, hogy néha vissza kell térjek a macrora.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #25905 üzenetére
Értem én mit szeretnél, de ez nem az a skill. Max azt tudom garantálni, hogy a cyclone körön belül minden halni fog kb egyből T16-on is. Az úgy 20 exa befektetés.
Ezt értem el én is most. Tegnap számolgattam, innen még úgy +80% DPS-t tudnék hozzáadni, de az már elég komoly befektetés. Bottled faith 15, enchanted abyssus sisak 20 exa. Gemek 20-25 exa. Watchers eye, meg dupla modos gyűrű még további 15-20 exa. Van mire gyűjtenem.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Bálint irta előttem, hogy a skitterek. Persze nem ad annyit, és igazából jobban jársz, ha a flesh and stone vagy a blood and sand mellé teszel egy maim supportot. Ebben a ligában már azzal futottam, és több DPS-t ad, amire a nem crit verziónak nagyobb szüksége van.
Legionnál ne várd, hogy az összes monstát felszabaditod. Cyclone, melee skill, szóval ez nem a build hibája, hogy nem tudsz ott lenni egyszerre mindenhol.
Jó lenne látni a karaktered, mert a clearspeed azért elég komoly, ha van Deidbellow + amuletten Battle Cry + megvan az Arena Challenger + vagy övön vagy flaskon Onslaught és akkor a Quicksilver flaskról már nem is beszéltem. Ha kimondottan speedet akarsz, akkor ezeket szerezd be.
Critesre a váltás nálam az astral plate-el kezdődött, az a legdrágább tétel. A -mana cost és a +crit chance alap. A life-ot elég rátenni crafting benchen, meg legyen rajta +armour. Ilyenek már 10 exától vannak. Ezzel együtt vettem egy Circle of Guilt gyűrűt +90% buff effecttel és váltottam is, a többi geart meg fokozatosan cseréltem, de ezek az astralhoz képest már aprópénz.
-
TrollBalint
addikt
válasz
a scitterbotok, vagy mikből. Egyik sokkol, a másik meg talán chillel
-
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #25845 üzenetére
Nem is tudtam, hogy ilyen jó vagy reverse engineeringben és ilyen gyorsan sikerült visszafejteni a GGG által kiadott patchet
Amit linkeltél az pedig inkább egy snake-oil, mint megoldás... -
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #25841 üzenetére
mondjuk a patch notes-t én se igazán értettem, mert olyasmit írtak, hogy kevesebb magot használ a processzorból, ezért kisebb a terhelés. De nekem ez egészen egyértelmű...
Brunnehilde: alapvetően nem vagyok egy gyors játékos, és rendesen szeretnék neki esélyt adni, szóval egy red mapokig szeretnék eljutni, attól függ ez mennyi currency-be fog fájni... Az elsődleges, az az ED trickster
-
crazygamer
tag
válasz
BoneDragon #25779 üzenetére
utolsó irásom ebben a témában. Látom te személyes sértésnek veszel engem. Sehol nem írtam azt, hogy jó, és kész. Esetleges hibának hoztam fel a now használatát, hátha ott a gond.
Csak a tapasztalatomat mondtam el, hogy nálam gond nélkül fut, tehát ebből gondoltam, hogy mégse a játék lehet totál rosz, hiszen akkor mindenkinél jelentkezne a hiba. -
crazygamer
tag
válasz
BoneDragon #25777 üzenetére
Nem kell rámhagyni. Úgy tűnik, mintha haragudnál rám, mert leírom, hogy nálam rendben megy a játék, úgy, hogy akár napi 10-14 órát is megy.
A now-nál rosszul fejeztem ki magam, lehet, hogy egy szuperül megépitett-fejlesztett rendszer, de úgy látszik, a poe szervereken nem szuperál jól (valószinüleg a poe hibája inkább), de a poe-hoz nem kötelező a now, hiszen gyengébb gépen is simán elfut. -
crazygamer
tag
válasz
BoneDragon #25773 üzenetére
Lehet, hogy a kezdetleges, gyerekcipőben járó geforce now-ot kellene hanyagolni. Soha ki se probáltam. Nem kell a game-hoz 2080 Ti, az egyszer tuti biztos. Nem vitázni akarok, biztos van valami gáz az engine-el, ha ennyien panaszkodnak, én csak leirtam, nekem egy alsó-közép kategoriás gépen hiba nélkül fut.
-
crazygamer
tag
válasz
BoneDragon #25771 üzenetére
Ok, elhiszem. Akkor én a kevés szerencsések közé tartozom, aki pl egy szombati napon akár 14 órát tudok játszani minden hiba nélkül.
-
crazygamer
tag
válasz
BoneDragon #25769 üzenetére
Szerintem inkább valamilyen hardver (esetleg szoftver) inkompatibilitás lehet a háttérben, valamit nem támogat rendesen az engine. Nekem szinte hiba nélkül megy a game , liga kezdés óta, kb 50-70 óra játékidővel, talán 3 dc-m volt, meg 1x nem voltak bokrok a pályán, de minden más tereptárgy rendesen betöltött.
Nem csúcsgépem van, kb 1 éve vettem: eredeti win 10 pro, Ryzen 2600x, Geforce 1660 Vga, ssd, 1080 p-ben full grafikán minden rendben. -
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #25692 üzenetére
😂😂😂😂
bar oszinten azoknak is orulnek amennyire szegeny vagyok most
-
persil
nagyúr
válasz
BoneDragon #25681 üzenetére
Itt legalabb van valami content a ligakban, nem ugy, mint pl a diablo-ban.(+1 bounty cache es tarsai...)
-
dbius
veterán
válasz
BoneDragon #25676 üzenetére
Igaz én csak pár liga óta játszom a játékkal, de ez a mostani a legkevésbé tetszetős nekem. A metamorph se igazán tetszett, de akkor már inkább azt választanám, ha lehetne
Tegnap értem Act 3 végére, de könnyen lehet, hogy a mapozásig se fogok eljutni ebben a ligában, annyira nincs kedvem hozzá. A drop miatt nem igazán érdemes ebbe a ködbe belemászni, legalábbis abból, amiket eddig dobott (egy-két-három db. rare)
-
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #25638 üzenetére
tekintve, hogy Metamorph gond nélkül futott végig és én elvileg nem változtattam semmit, így nem valószínű. de ahogy nézem reddit-en is sokan panaszkodnak, szóval remélem kihoznak valamit hamar.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #25630 üzenetére
nem kellett belépni, éppen ez az. Automatikusan átveszi ami ott már megvan. Nem egy életbevágó dolog, de örültem, hogy nem kellett ezzel kezdenem a ligát.
-
Pitymaszter
tag
válasz
BoneDragon #25619 üzenetére
Annak aki hozzászokott a jóhoz/ könnyűhöz annak nem fog bejönni a lassabb phy/meele karik
De kikek a pap kinek papné...
Én mazochista vagyok így nekem megfelelsirdond : Nekem annyira nem szörnyű a shattering steel mint ahogy azt mondtad nekem. Őszintén meg mondom volt már sokkal rosszabb liga kezdő karim
De úgy is az endgame számít nekem. Ezen meg túl kell lenni, időm meg van bőven (3 hónap).
-
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #25624 üzenetére
Lol Red CD besegitett picit a sracoknak?
Leis csekkolom majd
Csak mar act 3 felenel este majdnem beauldtam ugyhogy leptem is szal majd most
-
persil
nagyúr
válasz
BoneDragon #25624 üzenetére
A jatekban rengeteg az "ujrahasznositott" dallam, sokat felismertem mar itt-ott.
Ami nem baj, hallani, hogy dolgoztak vele, csak otletet meritettek es vegeredmenyben sztem nagyon jo a poe soundtrack-je. -
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #25619 üzenetére
Korán feladod. Levelingre akarsz uber f*sza buildet, vagy endgamere?
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #25616 üzenetére
Sajnálom a Wolcent. Tényleg jó lett volna egy újabb erős alternatíva a piacon, de pont most néztem, egy hónappal a start után van akkora játékos aktivitásuk (streamen), mint a PoE-nak a liga utolsó napjaiban. Ligakezdések után egy hónappal a PoE-t 6-10x annyian játsszották az elmúlt egy évben, mint a Wolcent. Kár érte, nagyon ígéretesnek tűnt.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #25617 üzenetére
Az eleje döcögős, nem olvastad a build leirást. Vagy legalább a leveling tanácsokat.
Molten Strike-al megyek (+protector), mig nincs Facebreakerem. Essencet (phys dmg) rányomtam egy clawra, azzal vigan elvagyok, de vagy 3-4szer meghaltam mire dobott egy ótvar pajzsot és végre "normális" védelmem lett.
Chris már irt róla. Eléggé meglepte őket is ez a létszám, meg valami támadás is volt a szervereik ellen. Ahhoz képest tényleg elég gördülékenyen ment a ligakezdés. Párszor volt "failed to join", meg a kereső nem működött, de ahogy látom utóbbit helyre is hozták.
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #25613 üzenetére
Vagy masfel eve nem inditottam melee karaktert ligakezdonek, 1 ora alatt jutottam el lvl7ig.
maskor ilyenkor mar boven 20+ szoktam lenni, szornyu volt.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #25572 üzenetére
Tapon sosem szabad sporolni, sajat karomon tanultam meg en is.Seasonic-ot vettem kb. 4 eve, a legmegbizhatobbak köze tartozik, csak ajanlani tudom.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #25569 üzenetére
Azthittem nekem csak fos a szerencsem
-
dbius
veterán
válasz
BoneDragon #25572 üzenetére
Ha tényleg az hibás könnyen lehet, hogy az vitte magával a vga-t is. Vegyél egy megbízható példányt [link]
-
sirdond
őstag
válasz
F
-
dbius
veterán
válasz
Tápegységgel minden rendben? Én azt nézetném meg. Nem ad-e le valahol túlfeszt pl.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
BoneDragon #25547 üzenetére
ezmiez?
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #25504 üzenetére
Hajrá.
tibee77: Egy kimaxolt verziónál nyugodtan válthatsz Awa AoE-re és Pulverisera (27es range lesz), a diamond flaskot meg le lehet cserélni quicksilverre és rakéta lesz belőle +182%-os mov speed modifierrel, miközben még mindig pillanatok alatt darálni fog mindent. Azért irtam, hogy a 20millás dps-ből már lehet faragni, és variálható izlés szerint.
Patrick: Nem tudom ott mennyire lesz életképes, mennyire hozhatóak össze a szükséges unique cuccok, de kiváncsian várom meddig jutsz.
Savior: Ott van az, csak figyelmesebben kell átnézni. Rögtön a "váltás critre" alatt.
-
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #25432 üzenetére
amióta tibee77 megvette azt a nem is tudom milyen béna supporter packot, én már semmin nem lepődök meg
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #25432 üzenetére
Szerintem az nem wing, hanem egy antenna, amibe egyszer már belecsapott a villám
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
BoneDragon #25177 üzenetére
Steam statisztika megtévesztő, mert nagyon sok user a nem steames klienst használja. Úgy emlékszem a Diablo mobil blizzcon fiaskó utáni liga elején, az átlagos userszám is több volt mint amit most Wolcen hozott.
Persze nem lenne meglepő, ha Wolcen hirtelen a POE fölé nőne. Az amúgy hatalmas többségében már passzív közönséggel rendelkező diablo 3 nagyon kifutott már. A casual arpg piac nyitott, Poe-ben meg köztudottan elég komoly szenvedés eljutni valameddig. Szóval van az a hatalmas piaci rés amibe a Wolcen befér. Engem is nagyon érdekel a játék, szurkolok is neki, de azt tapasztalatból tudom, hogy egy ARPG-nél nem az első hónap számít, meg nem is az első 80-100 óra amit játszol vele, hanem az, hogy pár év múlva hol lesz.
Apró megjegyzés, hogy ne kezeljük már úgy a Wolcent mintha most jött volna ki pár egyetemista koleszszobájából, és szegényeknek ez a tanulóidőszak a nagy gonosz online világban. Évekig volt játszható early access formában.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #25170 üzenetére
Nem a játékot írtam le, hanem éppen hogy a fejlesztői (pontosabban a játék komplett menedzselését végző) hozzáállást, hiszen eddig is erről volt szó. Miért van ennyi ember ezen a feladaton, miért annyi a másikon. Mire kell felkészülni, mit csinálunk ha ez lesz, mit csinálunk ha az.
Még mielőtt: megvettem a Wolcen-t, szóval nagyon szurkolok, hogy talpra álljanak és ne egy teljesen értelmetlenül kidobott pénz legyen. A PoE-nál sem ment, sőt megy minden tökéletesen, de ilyen szintű elbarmolás akkor sem volt, amikor indultak és a Wolcennél is kisebb garázscég voltak. A PoE kevesebb, mint 25 fővel fordult az open bétára, a Wolcennél most több, mint 40-en vannak, ami közel a duplája. Ráadásul a PoE-val ellentétben a Wolcennek volt egy hatalmas - láthatóan teljesen figyelmen kívül hagyott - előnye. Ők pontosan tudták, hány játékosra számíthatnak, lévén fizetős játék.
-
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #25142 üzenetére
ezért írtam, hogy reménykedjünk, hogy nem így lesz és hosszabb távon is kitart a játék.
-
Win-T
őstag
válasz
BoneDragon #25075 üzenetére
"Az lemaradt, úgy emlékszem napi 1 órára van limitálva a játékidő ingyenes verziónál."
Nem napi 1 óra, hanem egy óránként ledob a szerverről, de visszamehetsz bármennyiszer, csak újra sorba kell állni.
-
freddirty
senior tag
válasz
BoneDragon #25075 üzenetére
azért még elég gyerekcipő ez a geforce now. Egy kis einhar multiclientes farmolásra kipróbáltam. Háát egy belépés majd 5 percig allocating space a poe clientnek, majd 5 percig letölt vmi 5giga anyagot. És egy inactivity logout után ugyanez...
-
válasz
BoneDragon #25065 üzenetére
Akkor most laggol vagy alacsony az fps.
-
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #24952 üzenetére
hoppá, relaese date: 13 Feb, 2020
ez tényleg valós? mert akkor meg is van a februári program -
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #24935 üzenetére
Ha még a blight mapokra is lehetne keresni a map tabon... az örömöm határtalan lenne
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #24905 üzenetére
Igen, valami tényleg rémlik, hogy olvastam, hogy vissza kell venni valamennyi követ. De talán úgy, hogy olyan szintű legyen a mapon, amit beleraksz a device-ba?
Még nem futottam össze Sirus-szal, így nem volt alkalmam kipróbálni -
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #24887 üzenetére
Az Sirius, csak saját maga se tudja leírni a nevét
-
KubanitoS
veterán
válasz
BoneDragon #24887 üzenetére
Mondhat nekem bárki bármit Sirius Black marad és kész.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #24823 üzenetére
Persze, ugyanúgy nő a szorzó, mint a maponkénti változatnál. Alul van egy sor, hogy hány százalék esélyed van extra dropra.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #24815 üzenetére
Épp tegnap néztem, hogy csináltak Cyberpunk 1997-et. Szóval akkor ez most a Path of Exile 2007?
Egyébként meg grat, szép drop. Két exa egyszerre még nekem se esett.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #24815 üzenetére
szép, gratula hozzá
meg is lepődtem, hogy láttalak fent, rá is akartam kérdezni, hogy-hogy sikerült megjavítani a videókártyát, csak mondom előbb egy map-ot lenyomok. Utána meg elfelejtettemAz miért jó, ha a Tane laborjában az a szörny-o-meter megtelik? Mit ad akkor?
-
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #24781 üzenetére
Akkor nem csak nekem vicceskedik a gep tegnap enis egy 20 percet izzadtam mire elindult de nem talaltam semmi lathato vagy program altal olvashato hibat ami miatt tortent
lecserelem a windows particiot aztan meglatjuk mi lesz . (Sirdond javaslata utan miutan kiveseztuk mi volt
)
-
válasz
BoneDragon #24781 üzenetére
Egy használt 1050 pedig nem olyan vészes beruházás. [link]
-
válasz
BoneDragon #24770 üzenetére
Nézd, vettem egy íjat a chaos buildhez, 2+ bow gem levels, +1 gem level, plusz chaos dot multiplier van rajta, három ex volt. Ettől jobbak már aránytalanul drágák. És még így se sebez semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Fűnyíró topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged