- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #10670 üzenetére
apropó beachead: csak nekem jött ki ilyen furcsán az rng, vagy harbinger shard tényleg nem szokott esni itt? Minden más esett, nem is kevés, ebből az egyből egy darab sem.
Rotában biztos még jobban megéri az XP, de azért szólóban sem rossz. Lvl 88-on több mint 40%-ot ugrott egyetlen mapon, miközben T13-as sárga High Gardenen hozok talán 7-8-at.
-
-
Melorin
addikt
válasz
Mirman #10536 üzenetére
Milyen skillel szintezzek amíg cyclone-m lesz? Ezt írja a guide:
"Probably best choice for very first levels is freezing pulse with 2 lifesprings, it does decent damage, freeze = safe. After you get to act 3 switch to cyclone."
A freezing pulse megvan, de mire gondol a 2 lifespring alatt? -
-
Har_melin
addikt
-
-
simondr
senior tag
válasz
Mirman #10262 üzenetére
4600 life, 1800 ES , 2100 mana.
Trickster karakter, tehát skill használatkor 20% esély hogy visszatöltöd a max manád 10%-át. Ezen felül van kb 180 mana / sec regenem is, gyakorlatilag sosem fogy el a manám, mivel a 2100 manából 200 van reservelve claritynek, a többi szabad. Felesleges a mana flaska, egyedül a no regen mapra kell. A karakter védelme 3 fő dologból áll a life-on kívül: Energy shield, ami a tinkerskin miatt folyton visszatölt, Evasion amiből van kb 8-10k valamint block chance ami 20% körüli. A legnagyobb vicc az egészben hogy nagyon jól birja a pofonokat. Guardianok közül senki se tud egy ütésből megölni. Ha a fejemre hullik egy kavics a minotaurnál, kb fél hp-t vesz le, meg a shieldet.
Az egyik legjobb karakterem idáig.
A két átok csak a legdurvább bossokhoz kell, orb of stormsal rakom fel az egyiket, a másikat meg blasphemyvel, amit meg a bitchfire brew nevű flaska ad
-
-
vvega30
senior tag
válasz
Mirman #10140 üzenetére
Köszi, megnéztem, kb ugyanaz a karakterünk, bár a staff az.. need
Nekem csak egy skilles van és nincs rajta critBuffolva 28% a crit esély, de mondjuk így is darál.
T7-nél járok, nincs még magasabb mapom. Mondjuk a bossokkal küzdés van, bár gondolom neked is. Igen karcsú a pont dps -
simondr
senior tag
-
Plokon
csendes tag
válasz
Mirman #10085 üzenetére
Sokkal jobb lett amíg eljutsz az endgameig, de az endgamen még lehetne mit változtatni
szerintem.. A lab nekem úgy ahogy van nem tetszik, és a mapozás is hogyha már 10* csinálta az ember legalább, akkor már néha kicsit unalmas tud lenni.
Reméltem hogy egy kicsit az endgamebe is belenyúltak a 3.0 val. De maga amit változtattak az tényleg jó lett! -
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #10085 üzenetére
én némelyik actnál örültem volna egy picit több iránymutatásnak, így voltak pályák, akiket kétszer futottam meg, mert a végén derült ki, hogy még nincs nálam az a cucc, ami kellene, de ez volt az egyedüli problémám. Az A10 sebzései (főleg a hub mapon, ahonnan több irányba mehetsz) kicsit váratlanul nőttek meg.
A map bossok turbózásából még nem érzek sokat, remélem így is marad
Tegnap lecseréltem az A5 óta használt fegyvert egy 100+ %ele dmg scepterre, azzal egy extra life/extra dmg dual boss Mesa is simán lement, igaz, beletelt vagy egy percbe.
-
molnartibor
tag
válasz
Mirman #10053 üzenetére
Köszi, ezt nem is figyeltem mert a path of buildingben még 10et írt de akkor nem frissült (pedig 3.0-ás). Most a FNM-t tolom elég jó csak idegesítő hogy ha megakad a karakter kicsit akkor nem rak le aknátt és párszor megszívtam már miatta mire észrevettem hogy megakadt.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #10028 üzenetére
"Supports any skill that deals damage OR has a duration."
nekem ennek alapján úgy néz ki, hogy kellene működjön, a duration vagylagos feltétel. Majd ha lesz egy 5L-em, akkor kipróbálom, a Kaom árban egyelőre amúgy sem elérhető a számomra.
Az essence-nél a horror/delirium craftra értetted?
-
Har_melin
addikt
-
VWendigo
tag
Én egy Specthral Throw rangert fogok vinni vagy egy Cyclon Duelist-et.
Más:
Most hogy kidobták a lootfilter cuccokat, és írogatom át a kódot. Ezek a cuccok még mindig map specifikusak?
Steel Ring, Opal Ring, Blue Pearl Amulet, Marble Amulet, Vanguard Belt, Crystal Belt, Bone Helmet, Two-Toned Boots, Spiked Gloves, Gripped Gloves, Fingerless Silk Gloves -
Sárpac
nagyúr
Megvan csak 1clawra adja meg az intenkénti 1-10 villám sebzést tehát nerfelték. Viszont így használható pajzs mellé amik szépen buffolva lettek különböző tulajdonságokkal pl. simán lehet benne +80% villám sebzés is és így kompenzálódik a 33%-os ES bukta. Ami gáz az a life leech ES-re nagyon semmi magas szinten.
-
Dinasti
senior tag
Köszi a fire mellett döntöttem most végeztem normalon act 4 el. A linkeld build alapján elkezdtem érdeklődni a nekem való end gear után. Van is minden nem is vészes áron. Viszont érdekelne hogy lehet majd ezeket a fizető orbokat farmolni? Mappokon majd jobban esnek? Vagy mi lesz majd ennek a módja?
Köszi Har_Merin tényleg bejövős buildek. Most már a bőség zavara van 😉
-
-
simondr
senior tag
abban igazad van, hogy attack buildhez kell "erős" fegyver, azonban már ott tartunk a ligában hogy pl egy touch of anguisht akárki megengedhet magának mivel 5c. Ez a fegyver hibátlanul alkalmas T10-T12 mapokig, de akár még tovább is.
Spellhez ugyanilyen módon milyen jobb wand / dagger kell, hogy erős legyen, kb kivétel ezalól az általad írt flameblast totem, mert az még springleaffel is izmos.Kiindulva abból hogy frost bladet írt feljebb a kollega, ezért maradtam ezen vonalon, és írtuk a fenti clawt. De ha bármikor izmos és budget spell buildre vágyna valaki, flameblast totem a befutó.
Essence drain viszont szerintem semmiképp sem beginner friendly, mert mig azt meg a contagiont megtanulod effektiven használni, addig 5x letörlöd a poet - szerintem
-
Dinasti
senior tag
-
tibee77
őstag
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
-
crazygamer75
tag
Azért gondoltam, hogy ide írok vásárlással kapcsolatban:
1. ha találtam is megfelelő ajánlatokat, az eladóktól nem jött válasz egész délelőtt.
2. ha valakinek itt a fórumon van ilyen item elfekvőbe, akkor inkább ebben a közösségben cserélnék-vennék árut, nem vadidegenektől. -
la_cc
addikt
EVGA GeForce GTX 1070 8GB FTW GAMING ACX 3.0 /08G-P4-6276-KR/
INTEL Core i7-6700K 4.00GHz 1151 BOX
CHIEFTEC CTG-750C 750W
COOLERMASTER Hyper T4 RR-T4-18PK-R1
GIGABYTE GA-H170M-DS3H
HyperX 16GB Fury DDR4 2400MHz CL15 KIT HX424C15FBK2/16
HyperX 240GB Savage SATA3 2,5" SHSS37A/240G
ZALMAN Z11 NEO
WD Black 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD1003FZEXSSD
Steam
Nem vágom, folyamat laggos az egész... A gép meg full overkill.
Most Overwatch-oztam kicsit. Teljesen stabil ping meg minden. Nem a net lesz a bibi...
-
-
-
la_cc
addikt
Nekem ez nagyon sok lóvé, de ahogy nézem, ami hiányzik a build-emből az a 6 link-es Solaris Lorica, ami van is csak 6L nélkül... Minden más ex-ért mennek, ami a jelenlegi helyzetemben, elérhetetlen...
50c nem oszt-szoroz sztm most. Mondjuk 50c-ért kapnék vagy 150 orb of fusing-ot is lehet. Abból csak összejönne a 6L...
-
Har_melin
addikt
én speciel válaszolni szoktam azoknak is, akik az éppen elkelt akármi után érdeklődnek. Amikor pedig venni akarok, akkor természetesen én is várok valamennyit, hiszen nem látom éppen mit csinál. De ha felveszem a barát listára és látom, hogy éppen a városban vagy HO-ban van és baszik válaszolni, akkor azért magamban elküldöm a pi*ba.
Nincs semmi gond azzal, ha valaki nem akar X érték alatt visszaugrálni a HO-ba. Csak akkor ne hirdesse. Mert az én játékidőm ugyan annyit ér, mint az övé, és ha játék helyett "szarokrádjózsi" idiótákat hívogatok fölöslegesen, azzal az én játékomat szúrja el. (Azt most hagyjuk, hogy ha a trade szerint mondjuk 8 eladó divine-ja van, akkor nulla az esélye, hogy hirtelen mind elmenjen, nem volt mélyen ár alatt.)
-
tibee77
őstag
Hät nekem loot ügyileg jol indult a liga.Na persze nem voltak nagy droppok, csak egy tabula, meg 1-2 unique ami er is valamit az elejen de semmi extra.Ezek viszont jok voltak arra, hogy gyorsan fejlödjek.Viszont megbäntam hogy flameblast totemmel kezdtem, elvittem a karit kb 75-ös szintig aztän otthagytam...Nagyon nem jött be, annak ellenere, hogy nagy totem fan vagyok.Gyorsba ätvältottam facebreaker warchief-re.Azzal mär 89-es vagyok, es kis finomitäsokon kivül (jobb facebreaker, jobb great old pajzs, jobb abyssus) mär kesz a kari.Most ugrott ät a warchief gem 20asra, egyböl csinältam belöle q20ast.Meglätjuk, most majd hogy alakul a dps, amivel eddig se volt gond de azert mär partyban kicsit kevesnek ereztem.A tulelesen kell most majd ütyködnöm, mert az nagyon harmatos az elözö ligäs warchief totememhez kepest.Ott is 5,4-5,5k volt a life viszont volt 18k armorom flaskäk nelkül, itt meg 9 van csak.Na mindegy, majd meglätjuk, hogy alakul.Sikerült nemreg beszerezni egy 6L belly-t, ugyhogy mär tenyleg majdnem kesz vagyok.Azert tegnap a vaal temple-ben csunyän elpicsäztak.
Pontosabban 2-t kinyirtam a bossokbol de a 3. az a pörgös az szet gyilkolt...Vagyis inkäbb a földön levö piros köd vagy mi a fene volt az ami 4szer zsinorban ugy levitte az eletemet, hogy rossz volt nezni.Szoval gyurnom kell meg.De szerintem egy phoenix az lemenne mär, na majd meglätjuk.
-
-
-
Har_melin
addikt
De, elolvastam. Ez a liga első hetére már piros map farmolásig jutó játékosokra igaz.
Egy viszonylag kezdő mire odáig jut, hogy megvegyen egy BoR-t, addigra az összes kiegészítő cucc (főleg a gyűrűk, amulettek) már önmagukban a 2 exa körüli sávban mozognak (együtt), hiszen azokon kell visszahozza a sisakon ÉS a páncélon elvesztett resistet és HP-t. A legalább a felső harmadba tartozó BoR pedig szintén nem a vidd már, nekem nem kell kategória, ahogy a top rollos Facebreaker sem. Szar rollal pedig csak szívni fog vele.
-
Har_melin
addikt
6L Belly 1 exből? Szólj legközelebb nekem is, veszek kettőt.
"nagyon durva dupla phys rollos steel ringeket használsz" - amik szinte ingyér' vannak, dobálják az ember után...
Se a Taste of Hate, se a Sin's Rebirth nem hiszem, hogy érdemben 1 exa alá menne - ezek állandó meta cuccok, folyamatosan keresik őket. Belly-t persze lehet venni "ócsóért" - low roll, max 4 socket, no link. Ha mázlija van, 1 jewelből és egy 1 fuseból lehet 6L. Vagy nem...
-
VWendigo
tag
és foggal körömmel védeni kell persze azonnal.
Igen a legjobb, igen ingyenes. De ha a terelés miatt, teleszemetelik holmi darabszámra gyártott töltelék tartalommal, akkor nem feltétlenül ez a legjobb irány. Akaratlanul is felhígul a tartalom.De nem is erről beszélgetünk, hanem, hogy jó e a breach mint core elem, illetve, hogy miért kell ezt tolni, szemmel láthatóan az elmúlt ligák óta. Az a furcsa, hogy ezen manőverek nélkül viszont remek tartalmakat adnak pluszba a játékhoz.
-
Rizseslescó
aktív tag
Az a baj nagyon óvatosan kell vele játszani,mert amikor már azt érzem,hogy én vagyok "Krull a rettegett" és beleállok egy pofonba fekszik mint..... , a másik része,hogy nem tudok messze állni a pofozógépektől, mert nem működnek és sokszor kicsi ez a táv ahol még biztonságos. Nem úgy mint, PL. a flame blast totemnél ahol kis túlzással leraksz egyet a pálya elején és ha nem raksz többet a végéről még hallod ahogy pukkangat. A lényeg hiába futsz...
-
Rizseslescó
aktív tag
Megvan az öv és a fejes is még. Kipróbálom azt az opciót is amit írsz,de dmg-ben hogy leszek ott a kavicsok nélkül? Bevallom elég nehéz elképzelnem. A doryani öv mért annyira op? Mondta más is,hogy az abyssus öl meg, de a dmg miatt meg is ment. Most sikerült összezavarni
Beszélgetni nem szeret senki TS-n?!Jó lenne ha valaki fényt gyújtana a sötét kobakomba
-
-
tibee77
őstag
En detto ezt a taktikät követem mär egy ideje.Pont ugyanezeket az itemeket gyüjtöm de kiegeszitenem a listat a conjurer glove-zal, solaris circlet-tel, egy pär dagger-t is erdemes megnezni, hogy milyen fajta.Solaris circlet-et peldäul eladtam 4ex-ert, conjurer gloves-t meg 2exert.Az összes ES cucc ugy ahogy van must have loot teren.Über labot meg nem probältam, egyszer nyomtam csak le az ascendancy-ert de akkor lehet, hogy mostmär arra ällok rä.Ja igen, meg valami currency gyarapitäs teren.Amulet-eket vaalozni.Egyszer egy alapbol nem rossz amu-ra rätoltam egy vaal-t es hät nem kicsit szakitottam vele.20 exert adtam el, miközbe mindenki mondta hogy többet er..Nem baj, eladtam es megvettem belöle a hiänyzo 6L armouromat.Szoval az ilyen gamble is sokat hozhat a konyhära, söt az hozhatja a legtöbbet, csak hät ugye az vagy bejön, vagy nem.
Nordic, azert az atziri gauntletnel vannak sokkal durväbb cuccok is.
(csak arra reagältam, hogy legritkäbb-legdrägäbb)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged