- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Xalderon #20125 üzenetére
Nem olyan rossz a helyzet, mint gondoltam. Le nem fogom cserélni, nagyon tetszik..
Csak mint mondottam volt, car se esik és a trade meglehetősen bonyolult most, gyakorlatilag vissza sem írnak és várom orálisan a sültgalambot, de csak nem jönTegnap az egyik klántárs kisegített pár cuccal és korrekt áron is adta őket, azzal kicsit javult a helyzet. Csaptunk egy másik sráccal egy rövidke partit és elég jól haladtunk, szóval nem olyan gáz, mint ahogy leírtam. Utólag is köszi nektek
Megvan az első lab is, kicsit dobott az is rajtam pozitív irányban. Majd még holnap hajnalban elviszem A9 ig jó esetben és nyaralás után már mapozok.. Néha úgy eltűnnek a bossok, hogy csak csuda
Gyakorlatilag csak rohantam végig mindenen és letojtam mindent, a gemezés sem áll még sehogy stb... majd ha megvan a 2. lab utána összeszedem a dolgokat normálisan. Egy szó mint száz, tetszik a kari és a skill, meg vagyok elégedve vele
Sith nagy Úr mi van veled? Letiltotta a sárkány az accuntod?
-
-
Mirman
őstag
válasz
Xalderon #10452 üzenetére
Baromira nem kell +flat phys a gearedre , összesen ha mindenhol max közeli flat phys rollod van akkor egy jó fegyverhez képest 10-20% pluszt érsz el .
Hogy ha érdekel esetleg egy kezdőknek szóló Guide én ezt tudom ajánlani.
-
Har_melin
addikt
válasz
Xalderon #10444 üzenetére
még pár gyors észrevétel:
- a brutality miatt nem lehet ele dmg-ed, minek akkor a Herald of Ash? Inkább valamilyen Purity aura kellene vagy egy Vitality. Szerk: elnéztem, csak a Sunder nem ad ele dmg-et, az aurából kapott megmarad.
- nem látom, hogy honnan jön a 0,3 lif leech, de igen, több kellene. Ott mentél el a Lust for Carnage mellett, van egy csomó másik leech node Duelist alatt is, lehet, hogy kellenének. (nem ismerem a buildet, amit követsz, azért csak lehet.)
-
Har_melin
addikt
válasz
Xalderon #10444 üzenetére
csak a cuccról: a two stone gyűrűd és talán a sisak kivételével az egész kuka. Life base melee karakterhez (főleg amelyik phys dmg-bel utazik), a gyűrűkön, amuletten, övön, kesztyűn lehetőleg legyen minél nagyobb flat phys dmg érték és mapozásnál már lehetőleg minden nem-fegyveren normális mennyiségű life. (40+-tól felfelé)
A kalapácsod sebzése lepkefing, minimum a másfél, kétszerese kellene legyen mostanra.
Nem beszéllek le a SSF-ről, mindenki úgy rontja el a szórakozását, ahogy akarja, de szerintem kezdő játékosnak nem való. Azt, hogy mit dob a játék nem tudod kontrollálni, így egyszerre szívsz a tapasztalatlansággal és a pechhel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 4
- Bittorrent topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kerékpársportok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest