- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
válasz
Mirman #13315 üzenetére
Ha jól tudom a GGG azért nem akar aukciós házat mert akkor elveszne a személyes kapcsolat amit a mostani trade ad. (mindkét fél berakja a cuccot a trade ablakba, majd jó estben megköszönik a másiknak stb.) Viszont semmit nem fejlesztett a Public Premium Stash Tab óta!! Ez volt a First wave Két éve nem volt semmi fejlesztés ez ügyben!!! Ja de volt: a saját trade oldal
-
TrollBalint
addikt
válasz
Mirman #13318 üzenetére
4000 life? Bakker.... Na mindegy, van 40% dodge-om (amit még nem láttam, hogy müködne, mert szerintem semmit nem kerülök ki) Van vagy 50% körüli Evasion-öm, amiről semmi egyéb információm nincsen, hogy mondjuk egy boss ellen mennyit ér, mert ha jól tudom ezt befolyásolja az ellen támadóértéke is.
Meg rámegyek a movement / attack speedre, hogy legalább gyorsan lőjek és utána gyorsan odébb húzzak
apropó, milyen menekülő skilljei vannak egy rangernek? Én a blink arrow-t használom, de néha nagyon lassan lövi el (faster projectile support be van rakva mellé, hogy ha már egyszer ellöttem legalább hamar földet érjen) -
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Mirman #13259 üzenetére
Hál istennek sokan gondolkoznak így aztán e miatt jó pézé mennek a monsták a poe traden.
Am nem tom mi a bajotok vele? Simán skip ha nem akartok monstát gyűjteni. Egyébként pedig az uniq cuccok között vannak egészen brutálisan jók is.
Amitől nekem herótom van az a nulla híg fos map drop rate. Fullos corrupted rare T14+ 20q mappokon zsinórban semmi map drop vagy ha esik egy egy az is t1-t5 vicc!!!
-
-
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Mirman #13259 üzenetére
Mondjuk sokáig nem tart eldobni egy hálót, és nagyon sok lóvé jön belőle. Sokat nem is kell szenvedni mert csak poeninjan megnézed mi ér 10+c-t és a beastary oldalon rákeresel heti 2*. A hideoutból se kell kimenni hozzá. Ez egy elég fos liga, de ignorálni ugyan úgy nem éri meg mint az abysst.
Nekem meg az tűnt fel, hogy most unalom ellen mentem pár kör shaped hunted mansiont, és azt kell mondjam, nem jött belőle kevesebb cucc, mint mondjuk egy shaped scriptoriumból. Lehet jobban megérte volna ezt farmolgatni, mint T13-T15öt nyomni a ligában(Mondjuk Mazeből eladtam vagy 40-et sztem).
-
-
-
-
-
-
-
haller26
tag
válasz
Mirman #13058 üzenetére
Még tanulnom kell ezt a karit, de már most nagyon megszerettem, egyenlőre 5link perfect form van használatban. Guardianokat meg se próbáltam még, szerintem esélyem nem lenne. Atzirit talán le tudnám ölni . Amennyiben ránéznél a karimra azt megköszönném: Brandon81. A legnagyobb gondom talán a dex-str attribútokkal van, ezért is használom a Le Heup gyűrűt.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #13034 üzenetére
Sárgából nekem is elég sok jön, átlagban szinte biztos, hogy maponként egynél több. Viszont továbbra sincs fogalmam se arról, hogy mit fogjak be és mit nem. Dobálom a hálót mindenre ami jön, aztán időnként visszamegyek megnézni, hogy volt-e köztük olyan, amire tényleg szükségem lenne.
Eddig igazából csak pár leveling cuccot csináltam és a prophecy feltöltést, az nagyon hasznos.
Viszont ha már craft: van egy challenge a legelején, hogy csinálj staunching colossal life flaskát. Már vagy hármat csináltam, mégsem veszi teljesítettnek. Másnak is volt ilyen?
-
Finyak
csendes tag
válasz
Mirman #12979 üzenetére
Hat igen, az jobb lett volna teny. Ugyanis ez nem kihivas, hanem egyszeruen szopas. Meg akkor lehetne jobb a dolog, ha egy adott mobot fixen kilehetne targetolva tartani, es akkor a tomegben nem lenne akkora kaosz, ha elore targetolok. Na mind1, ez ilyen, csak kar erte, mert tetszene, csak hat a totemmel idoziteni...Vagy instant szetver mindent, vagy jon egy nagy hp reges, amit altalaban ezer csicska vesz korul...
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #12967 üzenetére
"ez inkább hardcore játékosoknak van szánva mint aki hetente 1-2 órát belerak."
Csak hardcore játékosok mellett már nem lenne a játék, szóval ez elég rossz érv. Azt gondolom te is látod, hogy nem újonc mondta, nem arról van szó, hogy vérpistikének éppen nem jött össze tíz perc alatt a megadrop.
De mindentől függetlenül 100%-ig rossz koncepciónak érzem, ha a játék időigényét tekintve 90%-nyi részének a hozzáférhetőségét nehezítik. Az, hogy a map drop gyenge, hogy nem hogy a haladást, fejlődést nem segíti, de még a szintnek megfelelő játékot sem elégíti ki, elég általános panasz.
Ha gondjuk van azzal, hogy túl sokan jutnak el lvl 90 fölé, akár lvl 100-ig, akkor építsenek be olyan nehézségi korlátot, amit nem triviális megugrani. Tudom is én, csak az léphessen lvl95 fölé, aki leverte Shapert, über Atzirit, vagy a mostani über Eldert. De ne magát a játék területhez való hozzáférést korlátozzák, mert ez nagyon kiábrándító.
-
0karmacoma0
senior tag
-
tibee77
őstag
válasz
Mirman #12936 üzenetére
En is ED-t kezdtem ebben a ligäban csak en a mäsik buildet nem a ghazzy-et.Osztom a velemenyt, miszerint jo kis skill ez az ED.Olyan clearje van mint ällat.Igaz ez nem wander gyorsasägu de ha a mapon a mobok nem ällnak messze egymästol akkor akär egy shot-tal is ki lehetne takaritani a mapot.
Tetszik nagyon, viszont azt nem mondanäm, hogy kezdö barät.Nemtom, nekem elegge meggyült a bajom a bossokkal leveling közben, most se op egyenlöre a sebzes de visz mindent.Igaz egy colosseum meg high garden mapon a boss kinszenvedes volt de lementek 1-2 halällal.Most szereztem be egy perfect form-ot, azt irjäk hogy ez nagyot fog dobni a vedelmen, remelem igy lesz, csak elötte be kene 5linkelni. xD
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #12936 üzenetére
Úgy tudom - de valóban jó lenne valami tényleges info a GGG-től így egy héttel a liga kezdete után - , hogy a sárga monszták a mapra jellemző darabok. A pirosak viszont random, bármilyen típusból felbukkanhatnak, akár teljesen más kategóriában is.
HH farmoláshoz írták ezt, mert az A6-os Tidal Island-en lehet olyan szintű piros monsztát farmolni gyorsan (azt hiszem 40-42-est), ami kizárja a magasabb szintű öveket az azzal készült craftból. A gyorsan persze nem azt jelenti, hogy gyorsan bead ilyent, hanem csak annyit, hogy gyorsan végig lehet futni a mapon és utána resetelni.
-
-
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Mirman #12929 üzenetére
Gondolom a build amit köré épitesz vagy maga a haszon is na meg valakinek ez az élmény.
azért szerintem jópofa dolog hogy van ilyen "lehetőség " hogy kifarmolj valamit ( : valakinek megéri más meg megveszi vagy más buildet épit
666 napja vagyok regelve..ördögi egy napom volt az tuti mostmár értem miért
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #12620 üzenetére
Bocs, jogos!
Nekem is nagyon bejönnek az új változások, főleg, hogy úgy néz ki, az eddigi Slayer metát nem azzal akarják letörni, hogy szarrá nerfelik (bár még azokat a változásokat nem láttuk), hanem a többinek a túlélési esélyeit javítják.
Igazából a PF is egy elég kemény buffot kapott, ha jobban megnézzük, mert nála az egyetlen gyenge pont az volt, ha kifogyott a flaska és nem volt mivel utántölteni. Labirintus csapda részei, hosszabb boss fightok. Most az auto refill a triplájára nőtt, ez nála elég jelentős változás.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Mirman #12610 üzenetére
Nekem leginkább a statok hiányoztak. A poet's penbe kellett volna a curse on hit shaper cucc is, de minden Bisco+ 2 Ventor karakternél előjött az, hogy 2-3 statpontot kellett áldozni, hogy a +30 str/int/dex nodokat felvegyem. Volt vagy 3 értelmes Ventorom, de amikor a jobb opal/diamond ringeket le kellett venni, akkor mindig elhúztam a számat. Végül a középút az 1 Ventor, egy statos gyűrű lett, de nem tudom ez mennyit ad hozzá az eredményességhez. Papíron tényleg nagyon sok ez a kondíció nélküli +Quant, de nekem nagyon zavaró volt mennyire limitálja az opcióimat.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
Mirman #12605 üzenetére
Vagyis a Bisco kiváltható valamilyen módon? Ahol viszont a pályán strongboxon pl. több. ezrszeres rarity van írva, de semmi használhatót nem dob, az minek tudható?
Unalmamban így a végén gondoltam lehetőleg mindenem cserélem vagy módosítom kincskeresésre, aztán meglátjuk hova jutok. -
-
la_cc
addikt
válasz
Mirman #11851 üzenetére
Ha csak a pontot nézed, kevesebbet kapsz. Számolj utána. Ha amúgy akarnál venni ilyen sok pontot, nyilván megéri a support pack, de nincs sok értelme összehasonlítani, mert a pack-nál jár mellé cuccos is.
Én már költöttem eddig is eleget erre, most a sale alatt is vásárolgattam ezt-azt, csak szerintem egyben akkor is sok az 50 EUR tekintve, hogy 60-ért már AAA game-k vannak teljes áron.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #11688 üzenetére
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak az én szemem káprázott...
Ráadásul egyéni szoc probléma, de engem az összes ilyen folyamatosan respawnoló mob mechanika nagyon bosszant. Ezért utálom az undead-es mapokat is, a képernyő másik végéből feltámasztó ilyen-olyan bishopokkal, itt meg a csótányokat köpködő kupacokat. Tudom, hagyjam a p*ba, de baromira idegesít, hogy szedném fel a dropot erre egyszerre ott zsizseg három-négy kis rohadék a lábam alatt és amíg le nem verem őket, addig nem tudom felvenni a dolgokat.
-
0karmacoma0
senior tag
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Mirman #11526 üzenetére
Amúgy is az vagy XD Köszönjük mégegyszer... Lacc én jàtszottam ezt a bildet és tényleg jó Bàr sztem a map bossok elég futkározósok vele. Kib....tt gyors, csak futni kell előre a pàlyàn és okosan pakolgatni a totemeket.Bàr én az egyikVH helyett Vlightning trapet tettem.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Mirman #11508 üzenetére
Ja én a harmadikat hallottam fél füllel. Arra határozottan emlékeztem, hogy garantált cuccot ad és endgame környékén lesz csak, de lehet rosszul értelmeztem. A második fele a mondatnak, viszont tényleg erős félrehallás volt tőlem. A szintezős része totál kimaradt annak a résznek.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #11355 üzenetére
nem emlékszem már rá, de nem ez a setup volt régebben (úgy értem vagy másfél-két évvel ezelőtt) is a Vaal Pact-re? Akkoriban nem játszottam olyan builddel, ami használta volna, de rémlik, hogy volt egy elég nagy felzúdulást kiváltó átdolgozása és mintha akkor hozták volna be az insta leech-et.
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #11202 üzenetére
lehet, hogy azzal működhet, de nálam anno speciel egyik sem volt. Egy darabig próbálkoztam, aztán hagytam a fenébe. Szerintem egyébként nem mindig működik azzal sem, mert a karakternek nagyobb a "lábnyoma", mint a dropoknak. Volt egy időszak pl. amikor a Mesa mapon rendszeresen volt egy szűkület jobb felé, amin már nem fért át, de pl. a kis pókok még átfutkároztak rajta.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mirman #11094 üzenetére
valamit biztosan trükközni fognak a 3.1-ben, mert ilyenre nem emlékszem, hogy úgy szüntessenek meg dolgokat, hogy már most bejelentik, hogy de majd később visszahozzuk. Eddig emlékeim szerint ami ment, az ment, ami maradt, az maradt. Minden esetre érdekes lesz. Remélem lesz olyan jó, mint a mostani volt, nekem eddig egyértelműen ez a liga jött be a legjobban.
-
-
Jimy83
aktív tag
válasz
Mirman #11059 üzenetére
Nem rossz ötlet, de hasznalt box one+elofieztés árából már kapok használt gépet is /vagy nem?/.
Aztán akkor elő tudom venni diablo3-at is ha megkívánnám, + le lenne cserelve legalább ez az öreg fos is
Mikor meguntam diablot eladtam az i7-es gépet, ezt netezni+fhd filmekre vettem.
Akkor kéne minimum egy Gtx750/ti, 8gb ram meg vmi i5-ös 3 ghz fölött ?
Meg azért PC-n fasza hogy ott a chat, nem kell egyből füles minden random playerhez. -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Mirman #10948 üzenetére
A gearemből nem csak a cuccokat lehet átpakolni, hanem gemeket is.6l forest,majd maxos esh shild,tempest fejes stb... a 2 flaska eladáson van stb... szóval lepakoltam a karit, de minden megvolt ami kell hozzá. A túléléssel voltak gondjaim és a mapbossokkal, de biztos 3n vok ...,mert 74sn próbáltam leölni őket t10 mapokon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged