Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
LittleBoss67 #12606 üzenetére
Szerintem a Rarity a legkevésbé se látványos dolog, nem sok értelme van stackelni(gemet áldozni rá meg végképp nem). Biscot a quantity miatt használjuk, ahogy a Ventornál is az az egyetlen lényeges stat. Szerintem fölösleges megkerülni a Biscot, mert előbb áldozok fel egy amulett slotot, mint egy övet meg két gyűrűt.
Liga végén csináltam egy kis kísérletet, és egy közepes mintán (400 map) a Biscot nagyon megéreztem(kb 30%-al több currency/div card esett), viszont a tökig magic findban(Bisco+2 Ventor 18 Quantal, felében Windripper) egyáltalán nem éreztem a kakaót. Szerintem a kevesebb HP miatti halálok, és a baromi sok hiányzó dmg/utility ami a gyűrűkön lehet mostanság lassított rajtam annyit, hogy soha többé ne akarjak ilyesmit. Szerintem a bisco lesz az első komolyabb item amit megveszek a következő liga elején, mert ezt az income növekedést semmi más nem tudja clear speeddel helyettesíteni, de inkább bízom abban, hogy kitalálnak valamit, hogy ne legyen bis item a bisco annak aki mapeket farmol(ne elpusztítsák, hanem adjanak alternatívát). Annyit még hozzátennék, hogy a Bisco sextant blokkolással és/vagy breachel fejti ki ezt a hatást, mert ezek pakolnak annyi trasht a mapra, hogy hatékony legyen.
-
tocsek18
senior tag
válasz
LittleBoss67 #12606 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Analóg fényképezés
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest