- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finyak
csendes tag
válasz
tibee77 #12731 üzenetére
Jaa, hogy ott mar a modositott statokat+egyebeket irja ki. Okes kocce!
Amugy, csak nehogy tevedesben eljek, a rare grade az a citromsarga, vagy a voroses szinuek? Mert ha a citromsarga, akkor nem hasznalom szerintem, legalabb is az esik dropnoveles nelkul is rendesen.
-
simondr
senior tag
válasz
tibee77 #12649 üzenetére
várható volt, hogy valami emberesebb buffot fog kapni
Mondjuk hogy über atzirit kell érte leölni...hát nem tudom, ha erre még rájön az is hogy ritka lesz a prophecy mint az állat, akkor 6-8ex vagy még több is lehet majd az uppolt shield.én még a windscream uppolt verziót várom nagyon
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #12472 üzenetére
Mivel az RF a saját life alapján sebez, nyilván alapcél a minél nagyobb HP. De ez csak az egyik oldala dolognak és az eredeti kérdés szempontjából lényegtelen.
Neki azzal volt gondja, hogy az RF degen hatása miatt állandóan megy le a HP-ja, nem tudja szinten tartani. Azt viszont csak a life regen és a max fire resist nagysága befolyásolja, a nominális HP érték nem.
-
Gothmog
senior tag
válasz
tibee77 #12470 üzenetére
Abból a szempontból (degen hatás ellensúlyozása) nem fontos a több life. Itt csakis a resist/life regen% kombó a lényeg. (Példának okáért, tök mindegy, hogy 2000 vagy pedig 12000 life mellé van pl. 3% life regened, az nem lesz elég a boldogsághoz, mert a degen is a hp-d alapján volt számolódni.)
Persze fontos a sok life, de az inkább csak azért kell, hogy ne csapjanak le olyan könnyen
Egyébként nekem sem volt soha rf karakterem
-
-
-
Gothmog
senior tag
válasz
tibee77 #11820 üzenetére
Az impes tetszik, jópofa (a portál kivételével), de alig két hete, hogy "elgurult nálam a gyógyszer", és a war for the Atlas kiegészítéshez Redeemer támogatóit vettem (Scholart akartam, de "meggyengültem"), úgyhogy a következő nagyobb fejlesztésig nálam zárva marad a pénztárca.
-
VWendigo
tag
válasz
tibee77 #11820 üzenetére
Nem is tudom.
Az impes packban a portál nagyon nem tetszik.
A lich pack, meg lila, már megint. Ott jók a cuccok, de lila
Mindegy, nem bántam meg, hogy vártam, így marad a seeker pack... legalábbis most még így gondolom, de a Lich azért nagyon kacsingat.Az upgrade-t azért megvárom
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #11596 üzenetére
Az Acuity akkor nem kapott külön nerfet, megváltoztatták a játék mechanikáját. Nagyon nem mindegy. Egyébként én éppen hogy soha nem adom el a unique cuccaimat a liga vége előtt, pont azért, mert az item nerfek a legritkábban visszamenőleges hatályúak. Ezért vannak ma is traden 1000HP-s Kaom páncélok meg ezres szorzójú Facebreakerek
Ezzel a változással jó eséllyel éppen, hogy az egekbe megy majd a legacy darabok ára.
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #11588 üzenetére
Ligában SOHA nem szabad cuccba fektetni azért, hogy majd utána standard-en milyen sokat fog érni. Ez alól csak és kizárólag az előre bejelentett liga specifikus dolgok jelentenek kivételt, amelyek utána nem lesznek elérhetők, vagy csak nagyon macerásan.
Minden liga után jön egy buff-nerf patch, jönnek új cuccok, átalakítják a fát és korábban insta gold darabokat a kutya sem keresi többé.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
tibee77 #11244 üzenetére
Az a baj, hogy azt hiszed/hiszitek(no offense ez mindenkinek szól, csak épp rád nyomtam a válasz gombot), hogy mindenki aki gazdag a liga első hetében az RMT-zik, holott a korai atziri farm/ vagy a magas tier farm gyorsan megoldható RMT nélkül.
Atzirihoz mi kell? Faceroll build(pl warchief totem). A Harbringer előtti ligába(nem emlékszem mi volt), nálunk a guildben konkrétan a srác este 10kor elkezdte a ligát, reggel 7-kor megvolt az atziri kill, ez barátok között is 9h. rá egy hétre a kifarmolt pénzből felszerelte über atzirira, és azt farmolta unalomig.Ezt csinálja 1-2 ember, és egy komplett guildet felszerelnek belőle, RMT nélkül.
Mapozás is ennyi, csak ott a fix party folyamatosan egymást geareli, együtt túrják felfelé az embereket, pont, de ugye ez lassabb.
Ahhoz hogy valaki egy 3 hónapos ligában 6L-ben illetve OP wanddal tolja a game-et, még mindig az kell hogy legyen 6L vagy essen op wand valakinek...
És még mindig nem értem... miért is rontja a te/mások játékélményét az ha mások gazdagok?
Plazmacucci: SSF-be is simán el lehet jutni über Atziri-ig, fentebb a példa, csak akkor ugyen nem 1 hét, hanem 3-4, mivel magadat geareled vásárlás híján.
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #11244 üzenetére
"Liga elejen az a lenyeg, hogy gyorsan fejlödj, eljuss olyan mapokig amiket megeri farmolni."
Ha bizniszelni akarsz akkor persze. De akkor ne rinyáljon senki, hogy be is kell fektetni - a pay to win téma itt nem az egyébként illegálisan, pénzért vásárolt cuccokról szólt, hanem a játékon belüli gyors tradehez szükséges két kiegészítőről.
Ha viszont nem Dagobert bácsit játszol, akinek az okoz örömet, ha naponta négyszer megnézheti, hány száz exája van (a játék meg mindegy), akkor tök mindegy, mikor érsz farm szintre. Illetve nem, mert ha csak akkor, amikor már utánad hajigálják a doryanikat meg az atziri flaskákat, akkor pont ugyan ott vagy, mint az, aki még több chaost adott érte. Lehet, hogy kevesebb currencyd lesz, de a negyedébe sem kerülnek majd a dolgok.
Az igazán drága szuper rare cuccokra pedig bármikor van kereslet, nem maradsz le semmiről, ha később esik. Eladod, megveszed helyette álmaid cuccát és beállsz tíz másodperc alatt shapert farmolni, két nap alatt neked is lesz kétszáz exád. Az más kérdés, hogy minek, keresel olyan wandot, amivel nem tíz, hanem kilenc másodperc egy shaper?
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #11087 üzenetére
szerintem az endgame nehézsége nem arról szól, hogy ne legyen módod hozzájutni ahhoz a maphoz, amit meg kellene csinálnod. Az már régen szar, ha pénzkérdéssé válik. Ne az legyen már az endgame célja, hogy sok pénzt lehessen kapni a mapért vagy sok pénzért lehessen csak megszerezni.
-
-
-
-
Mirman
őstag
válasz
tibee77 #9694 üzenetére
Anno tanúja voltam én is egy ilyen rmt üzletnek (1-2 éve ) . Merci A1-en találkoztok , beraksz valami tárgyat ő meg a kért currencyt és mindenki megy a dolgára. Weboldalon megrendeled , 20 percen belül már nálad is van az exa . Ha nem naponta csinálja valaki vagy túl nagy értékben szinte lehetetlen lebukni vele.
Főleg ha olyan tárgyat raksz be apit felraksz előtte tradere hirdetve azon az áron amit kapni fogsz az RMT tradertől.
-
tocsek18
senior tag
válasz
tibee77 #9692 üzenetére
multi acc nem játszik az is megy ban örök mezeire mivel ugyan az az ip és azt nézik
amúgy sokan azt csinálják van pár külső trade fórum aminek saját currencyje van liga végén eladnak minden exaltot amit farmoltak lesz ezáltal lesz sok fórum pénzük liga elején meg csak bevásárolnak belőle sok exát és ez azért működik mert usertől usernak megy ha megemlíted oldal nevét játékban megy a ban
-
simondr
senior tag
válasz
tibee77 #9683 üzenetére
Vagy ti vagytok túl naivak vagy én túl szkeptikus. Azt amúgy érted hogy ez farm bot használata? Csak azért kérdezem mert az tiltott a játékban kezdetektől fogva, és ahogy észreveszik tiltanak. Ez meg hogy meddig volt benne végülis lényegtelen botot használni mindig is tilos volt.
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #9309 üzenetére
Sajnos nem vagyok, de szólhatsz pár jó szót az érdekemben.
Azért "védem" őket, mert a tököm tele van azzal a mentalitással, hogy valami nem kötelezően megveendő, még csak nem is kényelmi extra ára miatt emberek elkezdenek hőbörögni. Drága - nem veszed meg, ennyi.
van egy fix árfolyam, 1 dollár = 10 shop pont. A csomagokban ehhez képest (legrosszabb esetben) 50-nel kevesebb pont, de 50 pontnál bőven nagyobb értékű bónusz biszbasz van. Ez akármilyen mércével nézve korrekt ajánlat. Ha nem tetszik, vehetsz szimplán pontot is.
A RoW pack, ha elkerülte volna a figyelmedet, csak az open béta alatt volt elérhető. Ugyan az volt a szerepe, mint az indigogo-s kampányoknál a top supporter csomagoknak - adni valami exkluzív többletet azoknak, akik nagyobb pénzt is raknának a fejlesztésbe, de igazából ezek soha nem értékarányosak. Olyanoknak szólnak, akiknek ez nem tétel, de azért csak puszira nem dobnak meg ennyi pénzzel.
-
simondr
senior tag
válasz
tibee77 #9309 üzenetére
sok gazdag ember van a világon akinek ez kb nem jelent kiadást, viszont a GGG-nek hatalmas támogatás (gondolom). Nyilván nem az átlagembernek szánják. Másrészről aki már régi, rutinos játékos POE-ben az úgyis vett legalább egy 6os stash tab packot, vagy currency stash tabet ami szerintem must have. Tehát mindenki támogatta kb a fejlesztést, van aki többel, van aki kevesebbel.
Az árakon meg szerintem kár vitatkozni, főleg a supporter pack-ok esetében, ha akarod megveszed, ha nem nem. Szerintem ilyen egyszerű... -
Drenadar
veterán
válasz
tibee77 #9236 üzenetére
Én még nagyon az elején tartok, még csak 3 gólemmel és most én is azt veszem észre hogy én mindegy mit csinálok, a gólemek leírtanak mindenkit a fenébe
Aztán lehet ha elkezdek mapozni, akkor már ez nem lesz igaz. Ascendencyt még mindig nem választottam, pedig az elementalist az ugye +1 gólem is lenne. Pl ha elég a 3 fire golem sok mindenre, akkor a 4. lehetne egy earth golem a life regen miatt.
Igen azt láttam hogy a primordal jewelek nagyon drágák... nekem ehhez sokat kellene gyűjteni...
-
simondr
senior tag
válasz
tibee77 #8654 üzenetére
jó lesz az bizony!! (Brutus' Lead Sprinkler) már mennek is a számolgatások hogy shaper kesztyüvel milyen hibrid buildet lehet összehozni.
Egyébként mivel elég jó crit chance is van rajta szerintem egyértelmüen life base crit inquisitor a legjobb választás hozzá. Lehet fókuszálni a critre, nem kell penetration, és a millió strenght miatt lesz jó sok HP is a jó sok dmg mellett -
VWendigo
tag
válasz
tibee77 #8541 üzenetére
Totem, viszont nem witch és nem is templar, hanem Maruder.
Dual Flame-Blast Totems ChieftainÉn ezzel mentem most, semmi gondom nem volt.
-
T. M.
aktív tag
válasz
tibee77 #8519 üzenetére
Helló
Köszönöm a linkelt információkat, meg másnak is persze.
Tegnap este volt kis időt és nézegettem ezt azt.
Kezdésnek a cyclone marauderen gondolkozom, Mirman elég részletes leírást küldött róla.
Közben találtam shield charge buildet, na ezen gondolkozok rendesen, kell infót gyűjtenem róla -
Sheol
aktív tag
válasz
tibee77 #8519 üzenetére
Nem is hiszem, hogy tudnál howa-val kezdeni.
A breachek sokkal ritkábbak lesznek, mint most a neki dedikált ligában, mivel csak leaguestone-ok útján lehet majd találkozni velük.
Aztán ki kell esni a 2 db alapfegyvernek, kell x*100 esh stone, kellenek a blessing of esh-ek....stb.
Szóval azt csak későbbre tervezd szerintem, nem lesz a liga elején túl sok howa fegyó a piacon, és sokkal drágábbak is lesznek.
A drága ES gearről még nem is szóltam, szóval valami okos kis life based build kell az elején szerintem. -
Sheol
aktív tag
válasz
tibee77 #8357 üzenetére
Én a crit chance kérdést megoldottam ezzel az uber lab enchante-tel, ami így most 13,2%, szinte mindig proccolja a spectral throw az EO-t.
(#8355) Nordic: Köszi, majd figyelek rá.
(#8359) San398: Miután megnéztem a divine orb dolagit wikin, már sokkal több értelmet nyert a hozzászólásod.Na amúgy meg srácok irány uber labet farmolni, ma nagyon kellemes, 6 kulcs, könnyű Izaro!
-
Sheol
aktív tag
válasz
tibee77 #8352 üzenetére
Hey slicc koma!
Nagyon szép vaal regalia.
Dps-em hideout-ban, wrath és lightning golem aktív: 37 373
Néztem a howa karidat, szépen össze van rakva, de arra felfigyeltem, hogy Elemental Overload-ot nem használsz, pedig az a 40% more elemental damage elég hasznos tud lenni.(Felvettelek steamen.)
-
szmegma
aktív tag
válasz
tibee77 #8289 üzenetére
Szamitasba vettem a kaomot de az egyetlen pozitivuma (+ 400 life a jelenlegi melleshez viszonyitva) eltorpul amellett amit egy jo mellessel osszehozok + 2 warcry meg 2 vaal haste skillt is hasznalhatok.
Azon a tukohama izen mar gondolkoztam, de elobb egy spell totemes animate weapon buildet epitek meg. Majd utana johet tukohama ha marad meg exaltedem...
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
tibee77 #8270 üzenetére
Örülök, hogy ilyen tapasztalt szakikkal hozott össze a sors
Én még csak most bontogatom a szárnyaimat, kb 1 hónapja játszom, akkor is pár órát hajnalban néha délután, egyszerűen több nem fér bele
Te is Diablo3- t toltad ha jól emlékszem?
Jó lenne,ha te esetleg ne adj isten még beszélgetni is szeretsz, és TS-n tarthatnál egy kis előadást. Akikkel szoktam dumálni nem ismerik és nem játszanak ilyen karival, érdemben nem tudnak róla nyilatkozni sajnos. Mondom, a legnagyobb problém, ha nem állok a totem s...ében akkor nem sebeznek, kicsi a táv, na meg forr a vérem és durr bele gáz , májd bálé halsz...
Egy biztos, nagyon megfogott a kari de hydrára még nem megyek, hiába esett egy
Van az a dög.. meg nem mondom melyik mapon, egy spirit ami vmi zöld takonysugarat ereget, oda be se megyek, mert tuti halál.
Majd csak kitapasztalom egyszer a dolgokat és végre elérem a 90t is,ha nem halok ennyit
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #8069 üzenetére
Ami nekem nem passzol:
- Kiraktad a Liege of Primordial-t, de csak egy gólemed van, az is Lightning és nem Fire, miközben az egész kari fire dmg-re épül.
- Most már késő bánat, nem tudsz mit csinálni, de szerintem ez jobb lett volna Templar/Inquisitor-nak. A csizma +1% incr fire dmg-et ad 20 strength-enként, neked alig van STR-ed, így elveszíted a beépített buffot.
- ellentmondok tocseknek, a crit-tel ne foglalkozz a wandon. Semmi plusz crit node-od nincs, a Cotrolled destruction eleve felezi a crit esélyt, ráadásul az Elemental Overload miatt nincs is multiplier rajtuk.
- a wandnál szerintem nézz körül, egy nagyobb flat "fire dmg to spell" értékkel szerintem jobban jársz, mint a spell dmg-el. Ennek a flat módosítónak akár a duplája is elérhető (a top az több, mint a háromszorosa a tiednek). Ha jól tudom, akkor a mechanika először a flat sebzéseket adja össze, utána szorozza fel a "+% increased (valamilyen) dmg" módosítóval. Az Abberath Fury 50-70 flat sebzést ad - a mostani plusz flat kb. +20-at ad ehhez (30-40%), ha a duplája lenne, akkor 60-80%-ra nőne.
-
tocsek18
senior tag
válasz
tibee77 #8069 üzenetére
én nem csináltam ilyen buildot szóval nem értek hozzá de össze hasonlítva a forum buildel:
-mivel generálod frenzy chargekat?, ha nincs pénzed az uniq jewelre ott a Blood Rage skill gem
-nincs Dyng Sun uniqe flaskád
-wandodon is kevés a flat fire dmg
-cipődben ok hogy nincsennek 20as gemek de GCP-ket ne sajnáld már róluk azok is adnak dmget -
Ramos_
tag
válasz
tibee77 #8025 üzenetére
egyéni preferencia, de én pl ki nem bírnám, hogy a földön hagyok egy high base rare boots-ot
azért mert most a CI a meta, nem fogok csak ES base cuccokat felvenni, rengeteg player játszik life buildet, akik vagy utálnak metát játszani, vagy nincs kedvük szarakodni a CI-al ergo jól eladhatók
mondjuk a conjurer gloves az pont elég fos base, dehát pont erre való a jó loot filter, a sorceress gloves-ot sokkal nagyobban mutatja, mégcsak ismerni sem kell a base itemeket
Az ES cuccoknál amugyis 10x annyit számít a base, amíg a többi cuccnál a statok inkábbha már írod a vaalozott amuletted, nekem a jeweller boxok a kedvenceim
elég kevés investmentel nagyokat lehet vele szakítani, pár db scouring alchemy, + rare items, mirrorred strongbox + additional items mind fasza, és a végén a vaalmindig kijön belőle valami őrület, pár ligával ezelőtt kiadott egy 15 exes life rarity res amut, és mivel mirrored volt 2 lett belőle
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #7990 üzenetére
Ehhez még csak annyit, hogy a Warchief totem annyiban különbözik a hagyományos totemektől, hogy csak akkor működik, ha a közelében vagy. Egy flame totemet elég lerakni, aztán pá, de ez csak akkor üt, ha kb. harmad képernyőnél nem vagy messzebb tőle. Vagyis tényleg meg kell szokni az állandó mozgást, hogy ne is távolodj el túlságosan a totemtől, de ne is legyél könnyen eltalálható célpont. A két totemnek egyébként az a nyilvánvaló plusz előnye is megvan, hogy plusz egy célpontot jelent a moboknak, annyival kevesebb fog téged támadni.
-
haller26
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- DJI topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Sorozatok
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest