- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
Nekem 3 hónap volt a betanulásos része, de még így is csak 50%-át tudom, talán a javát vágom már azt lehet mondani, de messze vagyok a protól!
Mesterekbe menetközbe is belefuthatsz lvl3-tól hideotba le tudod hívni tán kezdetnek 3-at lvl5nél 5-öt 7nél az összeset és ott tolhatod a napi küldiket amivel fejlődhetnek tovább.
Banditáknál figyelni kell mert build függő mit kell választani leölni vagy melléjük állni, ha mind3 banditacsapaton túl vagy akkor kapod meg a jutalmad attól függően ki mellé álltál.
-
-
-
Sheol
aktív tag
Igen, nulláról indul mindenki, kb. 3 hónapig tartanak, challenge-ek után cicoma cuccokat kapsz stb.
Többieknek: Ezek a mostani jutalmak eléggé gyengének tűnnek, nem?
Mondjuk még a portal effectet nem láttam, de ez a footprint, weapon effect, portal effect kombó elég unalmas már.
Legalább, mint most a szárny, vagy prophecy-ben a majmocska, ilyenek kellenének. -
Sheol
aktív tag
Teljesen jó az időzítés.
Elmondom mit tanácsolok: kezdesz most a breach ligában egy marauderrt vagy egy duelist-et, ezek állnak legközelebb a hőn szeretett crusaderedhez.
Ismerkedsz a játékkal, skillgemekkel stb. ill van egy nagyon jó beginner's guide sorozat, ezeket megtekinted.Guide
Aztán március harmadikán, de inkább 4-én szombaton, elkezded az új, Legacy ligát.
Eddigre kinézel egy jó buildet, PoE fórumból.
Nem, ne hallgass azokra, akik szerint magadtól kéne építeni a karidat, nincs neked arra időd, hogy 20x újrakezd a játékot, plusz csak felcseszne idegileg.Nordic: Én Perandus liga óta PoE-vel és D3-mmal is játszok, na mostanra már a D3 teljesen abbamaradt, szégyen milyen unalmas lett, csak az agyatlan paragon farmolás...fujj.
Temaitájában igen, de melee karikat szereti.
-
Mirman
őstag
Kezdésnek olvasd el az összefoglalót ha esetleg még nem tetted meg , az sokat fog neked segíteni a kezdeti időkben. Aztán pedig itt van pl ez a build . Tartozik hozzá videó guide is és ez direkt kezdőknek ajánlott. Sok sikert .
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest