- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BoneDragon #39244 üzenetére
Ezek a ruszki botok már csak ilyenek
-
válasz
BoneDragon #39242 üzenetére
Most látom mit írt. Takarodjon már.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #39228 üzenetére
Hát ezeket biztos off-olom, akkor keresek mást...
-
wiggen123
senior tag
válasz
BoneDragon #39228 üzenetére
Szerintem ebben a ligában az essence farmerek a crafterek rabszolgái
Főleg, hogy 4c egy map device mod maponként, ha jól tudom, mivel nincs ligában a mod ultra lol.
Várom a streamerek videóit youtubon, hogy mennyire megéri most is, meg jujj de jól hoz.De jó, hogy nekem meg se fordult a fejemben, hogy essencet farmoljak ebbe a ligába.
Einharral tök nyugiban elfarmolgatom a T1-4 mapokat, míg jobb cuccokat össze nem szedek. -
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #39220 üzenetére
Igazából türkiz, ami sztm inkább zöld, ilyen pl. a konyhám is.
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon #39212 üzenetére
Szuperzöld!
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #39212 üzenetére
Zöld.
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon #39197 üzenetére
Igen, nem mf grouppal megyünk farmolni.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #39182 üzenetére
-
DjDanee87
addikt
válasz
BoneDragon #39132 üzenetére
Valszeg én is majd idő előtt abbahagyom, de nem ennyire hamar azért
Mondjuk nálam főleg az RF Jugg hazavágása játszik közre, imádtam előző ligákban. Simulacrum 30 is lement vele előző ligában. A nerf miatt kerestem egy másik buildet (elementalist EA ballista), ami nem tetszik annyira vagy nem értem még hogy mitől lesz erős - ha az lesz egyáltalán.
Ligamechanika még ha nem is annyira tetszett előző ligában, de legalább brutál currencyt tudtam vele farmolni a gearre, most nem gondolnám hogy ez meglesz = még nehezebb lesz erős karaktert csinálni olyanból ami nekem még új. -
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #39132 üzenetére
A gond sztm, hogy az erdő kurvára felerősíti a mob-okat ellenben én nem érzékelem, hogy jobban dobálnának a buff-tól.
-
válasz
BoneDragon #38880 üzenetére
Szerintem az ITS SHIT AND I DONT LIKE IT jó meme
-
válasz
BoneDragon #38877 üzenetére
Ghazzy már elmagyarazta miért szar.
-
forguet
senior tag
válasz
BoneDragon #38832 üzenetére
Ugyanez. Nekem max 3-4 hétig szokott tartani egy liga, most meg így liga vége felé is beugrok 1-2 naponta egy fél órára, csak a TotA miatt. Én is remélem h nem nerfelik a dropot.
Szerk.: megint belépek, első perc, tota 1. kör Kahu 1 div. Nem lehet nem szeretni. -
válasz
BoneDragon #38797 üzenetére
Nekem kell a két box
Az utolsó event tűnik csak poénnak.
-
válasz
BoneDragon #38748 üzenetére
Krangled fasza is lehetne, ha rendesen megcsinálnák. De megint az lesz mint múltkor. Én azért rámegyek a boxokra.
-
San398
őstag
válasz
BoneDragon #38664 üzenetére
akkor mi tartja életben a tota-ban? Ott is csapnak rendesen az ellenfelek!
Siriusb
Akkor egy videó hogy hogyan működik tota-ban -
DjDanee87
addikt
válasz
BoneDragon #38633 üzenetére
??
30-40c inkább [https://www.pathofexile.com/trade/search/Ancestor/9a5LVp4TK]
Legdrágább cucc amit vettem a watchers volt, az volt 9div. -
válasz
BoneDragon #38617 üzenetére
Ha váltogatom az átjárókat, egyszer csak jó az egyik egy rövid időre.
-
DjDanee87
addikt
válasz
BoneDragon #38599 üzenetére
Milyen ranknál dob 4div-et? Nekem eddig egy 10 dives tattoo esett, sima div meg egyesével volt olyan 3-5 alkalommal kb. Rank 900 körül vagyok.
-
dbius
veterán
válasz
BoneDragon #38601 üzenetére
Ízlések és pofonok. Nem diablozok. Egyetlen játékkal játszom általában, ez jelenleg jó ideje a POE. De hogy csináltak belőle egy tower defense game in gamet az nem tetszik, nem az én stílusom. Ennyi, peace ✌️
-
dbius
veterán
válasz
BoneDragon #38599 üzenetére
Nem érdekel a tower defense. Nem foglalkozok vele, nem nézek tutorialokat miatta. Ha hatékony akarsz lenni benne akkor igenis foglalkozni kell(ene) vele. Nekem ez nem ér annyit, nem ezért játszom, hanem hogy kikapcsoljon az agyam.
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #38584 üzenetére
Shockwave hieróval, [link] ebből 1-2 item nagyon drága csak, militant faith pontosan ez kell legyen, nem szabad keystonet módosítania, amulet olcsón van +1phys +1 all spell., fegyver pedig szintén, van pár divért ez 30 volt, a teljes build 150d körül van, pajzs is 30+ div de ott ki lehet hagyni a +1 phys spellt és akkor olcsó. elkezded lvl75-77 sanctumokkal, ott is ömlik a div aztán upgrade és mész feljebb
-
San398
őstag
válasz
BoneDragon #38572 üzenetére
Az előző hozzászólásomban a linken van amit írtak a rerollról. Nem tudok többet hozzátenni mert nem értem, sőt a te általad írt titanic-ot se
-
nightwolf37
junior tag
válasz
BoneDragon #38518 üzenetére
Igen az nem lenne gond, de a H betű talán, amivel megnézed a képességet nem mindegyik képességnél működik. Gondolom a support képességek láthatatlanok. Ez amúgy nagyon jó funkció a játékban, remélem a második részben is benne lesz.
-
válasz
BoneDragon #38487 üzenetére
Úgy is kijött a starfield meg a bg3.
-
válasz
BoneDragon #38482 üzenetére
Na mi a helyzet?
Szerk: felnéztem redditre, látom már. Classic ggg.
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #38474 üzenetére
Digi halt le.
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #38465 üzenetére
A kozmetikai cuccok? Remélem nem a tetkók
-
válasz
BoneDragon #38465 üzenetére
Megpróbálom. Csak érted magyarázzák, hogy rengeteg felé hardver van még minden, de az enyém nem változott és tegnap meg még rendesen ment.
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #38449 üzenetére
Mindegyik motorral ez van? Ha nem akkor változtass, vulkan, dx11, dx12b, vmelyikkel csak jó lesz.
-
válasz
BoneDragon #38437 üzenetére
Bear roll ftw
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #38431 üzenetére
Mennyire lett pl. ez miatt akár olcsóság így 1 hét után?
-
válasz
BoneDragon #38433 üzenetére
Kinyírták már egy hotfixxel.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #38420 üzenetére
Akkor élvezd a fasza tartalmat, amit kaptál.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #38416 üzenetére
Nagy szar pedig. Ghazzy elég jól összefoglalja a lényeget.
A szokásos történet kb. az összes új content-tel, pár hét béta teszt élőben, majd kiadható állapotra pofozzák a skacok a GGG-nél.
Köszi, de kösz nem, 3. kihagyott liga sorban nálam.
-
válasz
Én még nem jöttem rá, hogy honnan kapok állandóan oneshotokat.
-
Ellia
addikt
válasz
Ha megtudna akkor a HC-nak annyi
-
válasz
BoneDragon #38398 üzenetére
Én dolgozok szombaton is. Lehet nem is baj ha megvárunk pár hotfixet.
-
válasz
BoneDragon #38365 üzenetére
Nem értem ezt az érvelést, arra volt energia, hogy az összes ruthless ascendancy classt szétbarmolják.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #38361 üzenetére
VERY BIG
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #38314 üzenetére
Új droppok is vannak esetleg?
-
válasz
BoneDragon #38300 üzenetére
Azt mondták a gold trade-re nem használható. Szerencsére.
-
válasz
BoneDragon #38224 üzenetére
Hazucc
-
simondr
senior tag
válasz
BoneDragon #38186 üzenetére
Abban megegyezhetünk, hogy a DIO4 elég jól feladta a leckét GGG-nek, hogy hogyan kell jó ARPG-t csinálni 2023-ban.
DIO4-et amúgy csak streamen néztem, magam nem próbáltam, DIO2 után valahogy kiábrándultam a szériából.
Te / Ti (mindenki itt a fórumban) milyen gépen tolja a POE-t? -
válasz
BoneDragon #38186 üzenetére
Dehát chris megmondta, hogy az egy jó és modern motor
-
válasz
BoneDragon #38169 üzenetére
Aztaku
-
freddirty
senior tag
válasz
BoneDragon #37931 üzenetére
látszik hogy elengedték a poe veteránokra építést és a régi arpg mechanikák építgetését. Nincs benne pénz. Gamblingre, újabb játékosokra és a streamerekre kell építeni. A POE kb két éve meghalt az expedition ligával. Látszik az új irány, ráadásul jó ideje tolják az erőforrást a POE2-be, ezért nincs ligacontent, csak annyi amit kb két hét alatt össze lehet dobni.
A baj az, hogy nyilván a POE2 sem az az irány lesz ami a poe veteránoknak jó lesz. Persze mindenki majd örülni fog az exilecon-on amikor nyomják majd a teasereket, de lesz majd kopp ha kijön a game. Minden bizonnyal inkább a lost ark szerű dodgefest végtelen farm és egyszerűsödés lesz az irány. Látható, hogy egy lost ark 1m játékossal nyitott és megtartott 10-20% körüli playerbase-t akik nem dobták el az endgame farming láttán a játékot. POE-nél is kb 10-20% marad liga után csak épp az egy nagyságrenddel kevesebb játékost jelent.
Az a baj, hogy egy D4, wolcen vagy last epoch nem tudja pótolni a 3.15 POE előtti időket, ahol a build diversity, a build kihegyezésre épített játék, gyorsaság, klasszikus endgame (trashmob takarítás, minél gyorsabb bosskill) volt preferálva. A D4 majd elviszi a játékosokat de nem sok időre, a wolcennek vége ellőtték a puskaporukat-pénzüket, a last epoch-ban még látok lehetőséget, de a fejlesztés extrém lelassult az utóbbi években ebben a tempóban még 5 év mire talán lesz tényleges endgame content is benne (mert a monolitok futását vég nélkül nem tudom annak értékelni, egyszerűen kell a ligamechanika - ugyan ki futna ligamechanika nélküli pure mapokat POE-ban??). Ennek következtében a most kijött last epoch multi patch lepörgése után szépen vissza fog esni a játékosszám 1-3k körülire.
Szóval én várom a POE classic szerver megjelenését ála wow classic. De lehet nyugdíj közelben leszek már ha egyszer rájön a GGG, hogy élnek még veterán arpg playerek és kitol egy 3.14 szervert
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #37931 üzenetére
Nekem bejött pl. a Lake liga, tetszett, hogy VÉGRE nem volt agyon nyomorítva a game további craft-ing mechanikás szeméttel. Csináltad a mapot, lefutottad, örültél. Más kérdés, hogy általában lófasz loot sem volt, szóval inkább nem örültél...
Külön tetszett, hogy volt nehézsége a játéknak, csak ugye mivel nem volt loot, igazából nem érte meg "szenvedni" az erősebb mob-okkal sem.
Sanctum-tól hánytam, 3-4 ezer gameplay után 70 valahány level-ig jutottam abban, pedig akkor esett egy korai tabula. Ebben Cruci-ban meg A1 után meguntam... Szóval vagy tényleg egyszer szemetebb az "új" content vagy én öregszem ki ebből a game-ből...
Megint azt érzem, hogy egy kutyaszar tartalmat raktak össze, amit 2 hónap lesz játszhatóvá tákolni, hogy a játék szerves része legyen.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #37740 üzenetére
Mondjuk azt a ligát én meg sem néztem.
Az már képről is Sanctum szint volt.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #37738 üzenetére
Nekem a sanctum volt most a mélypont a game-nél.
Ha ez a liga se húz be, akkor a kövi már a D4 lesz, szóval kb. idénre ennyi is a Poe.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #37256 üzenetére
Az előző ligát is nagyon sokan köpködték, de nekem bejött, de ez most tényleg kritikán aluli...
1 map után nincs kedvem belogolni és tolni így.
-
válasz
BoneDragon #36439 üzenetére
Úgy is frissíthetnék mint a Diablo hármat
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #36419 üzenetére
Huh ez a poszt borzalmas lett, nem jó meló közben fórumozni, egyik gondolatból a másikba ugráltam.
Az viszont lemaradt, hogy akármikor mutattak valamit a PoE2-ből, nekem mindig a Titan Quest ugrott be róla. -
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #36402 üzenetére
Érdekes, és ha jól tippeli a változások mögötti szándékot, akkor pár dologban egyet is értek a véleménye pozitív részével.
Csakhogy. A drop nem csak "hasznosságban" mérendő. Tetszik vagy sem, a játékosok jelentős része "hörcsög". Igenis az adja a számukra a játékélményt, hogy hogyan gyarapodik a vagyon. Az SSF játékosok a töredékét teszik ki a teljes tömegnek.Ki lehet jönni egy olyan koncepcióval, hogy ez ne így legyen, de ha nem a mostani reakciókat akarják kapni, akkor ezt bizony jobb előbb elvben megfuttatni a közösségben, aztán bétában tesztelni, hogy hol van az új émény-inflexiós pont és csak utána bevezetni.
Már persze ha fontos nekik, hogy a játékosok ne hagyják ott egy héten belül a ligát. (Péntek óta a felére esett játékosok száma - az előző ligában ehhez egy hónap kellett.) Mert most valóban úgy néz ki, hogy ez a petri-csésze izgalmas tenyészet helyett csak egy büdös penészkupacot termelt.
-
forguet
senior tag
válasz
BoneDragon #36389 üzenetére
Ggg szerint azert is hulyek vagyunk mert konnyebb trade-et szeretnenk. Ok biztos jobban tudjak mi jo nekunk.
-
válasz
BoneDragon #36389 üzenetére
Nekem az a bajom (személyes nyomorom ami nem ggg hibaja), hogy 3.15-ben bevezetett nerfek után én már nem tudok a napi 2-3 órámmal hatékonyan játszani, valamint a régi felállásban kitalált buildek sem működnek. Ennyi idő alatt csak a meta szarokkal tudok termelni.
-
válasz
BoneDragon #36386 üzenetére
Szerintem rerollolni kéne az egészet 3.15-re
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #34706 üzenetére
- "Inkább end gamera kéne épiteniük, mint más játékokban." - Nem védeni akarom őket, de most variálták át a teljes endgamet, négy új bossal, új bossfightokkal.
- "Nem úgy, hogy a játékosok 1%-a jusson el oda, mert a többi vagy béna hozzá vagy kiég félúton annyit kell grindelni 3 havonta." - A megoldás: standard. Senki nem kényszeríti a játékosokat, hogy ne folytassák standardon a már feltápolt karakterükkel. Amire panaszkodsz, az olyan, mint amikor egy játékfüggő a kaszinót hibáztatja, mert kinyitott és ő annak nem tud ellenállni.
Egyébként meg magad ellen beszélsz, mert ha nem lennének a három hónapos etapok, akkor még hosszabb grindolás kellene legyen a játékban, hogy tovább tartson eljutni az endgame-ig - amit még több játékos unna meg vagy égne ki. Ha meg a fordítottja lenne - fű-fa-virág egy hónap után már túl lenne a teljes endgamen is - akkor az lenne a gond, hogy túl könnyű, rutinból lenyomja az ember alvás közben.- "nem élvezet felhúzni egy karaktert x év és több ezer játékóra után." - valóban nem, jó lenne, ha ligánként elég lenne egyszer, utána az unlockolt alapjátékot megkapnák az új karakterek. Az is igaz viszont, hogy ha 5-6 óra alatt kiégsz, akkor a hiba az ön készülékében van, nem a játékban.
- "Van benne valódi multiplayer, tudod... más játékosokkal közösen bosst ölni, pvp és egyéb finomságok.. PoE azt sem tudja mi az a multiplayer." - Multiplayer itt is van, de a PoE nem MMORPG. Más műfaj, akkor is ha monsztákat kell benne ölni.
Összességében, az van, amit brunnehilde mondott - ki kell hagyni pár ligát. Én a mostani liga előtt egy jó hónapig Grim Dawnoztam, mert a PoE nem kötött le. Abban sem voltam biztos, hogy belekezdek-e az új ligába, írtam is kommentben. Végül is elcsábultam, nem a tartalom, hanem egy build kipróbálása miatt, de ha egy hét múlva, T5-ös mapokig jutva már nem fog érdekelni, akkor tudomásul veszem, hogy nyolc év után már nem e körül forog a világom de ez nem a játék hibája.
-
Edge
veterán
válasz
Te figyi majd ha a topikgazda mondja hogy lezárható vmi akkor le lesz ok?
Addig is engedtessék meg hogy a lost ark nekem nem jön be és kész és ha ennek hangot adok akkor sem kell felkapni a vizet, több hónapja fikázod elég keményen a poe-t a saját topikjában mindannyian toleráljuk, lehetnél néha te is toleránsabb. no offense -
la_cc
addikt
válasz
Figyelj, én kihagytam teljesen 2 ligát, ajánlom neked is, élvezek mindent egyelőre. Majd megjön a kedved utána.
Nem kötelező tolni ezt a game-t állandóan.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #34698 üzenetére
Hagyj ki egy-két ligát. Valószinű több száz, vagy ezer órád van már benne neked is, nincs az a játék, amibe ennyi óra beleölése után ne égne ki az ember egy ponton. Amúgy meg nem tudom mit vársz, milyen újitást, mert őszintén szólva engem az is meglep, hogy még mindig ennyi új tartalommal elő tudnak állni. Ez egy ilyen műfaj, az aktuális f1 részben sem fogsz rallyval találkozni.
Nekem általában az a motiváció, hogy egy-egy buildet kimaxoljak, és lássam mire képes. Az új tartalmak csak pluszt adnak hozzá.
-
válasz
BoneDragon #34707 üzenetére
HO-ban vered egyedül évek óta, néha érintkezel 3mp-re egy játékossal, ha egyáltalán válaszol a tradere.
Tűpontos.
Egyébként engem csak az animációk és a játék kinézete riaszt el attól, hogy kipróbáljam. -
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #34701 üzenetére
pedig most egy új célt adtak a mapok teljesítéséhez ami vonzóbb mint eddig bármi: skillpont amit elkölthetsz tetszőlegesen!
ha ezt se érzed motivációnak már, akkor végleg meguntad sajnos.
Lost ark meg pokémondiablo
, qrvára röhejesnek láttam akármilyen videt néztem róla.
-
la_cc
addikt
válasz
Ezt, hogy érted? Mindig is erről szólt a játék, ez egy hack & slash.
Én a mapok elején járok még, de egyelőre élvezem, a szokásos 2 hét per liga biztos belefog menni ebbe is részemről.
A póznákkal nem vagyok megelégedve egyébként, rettentően kevés a loot, pedig folyamatosan rakom össze őket a magasabb tier-ek irányába, és elég "sok" idő map elején kimatekolni, hogy a 80%-on tele lévő kis inventory-ból éppen mit nem akarok később tartalékolni. Min. kéne egy olyan rendező funkció, amik mondjuk tier vagy, legalább, ABC sorrendbe rendezi őket...
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
pedig ez most a szokásosnál jóval élvezetesebb liga lett... de én se igen húzok másik karaktert, nekem is a tököm kivan már a grindeléstől.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #34481 üzenetére
csekkold le ruetoo mindentvivö moltenstrike buildjet, messze van a dead skilltöl
En persze csak akkor jatszanek vele ha mar van ra penzem, mert moltennel mapozni nem egy hu de nagy elvezet, bossok ellen viszont nagyon erös.(tankos, dps nem op de nem is annyira szar).Az a baj, hogy ö a karit anno poison concoction-nel levelingelte championnel, hat mondjuk ugy, hogy töke kivolt mar a levelingtöl de aztan mikor atspecelt mar nem volt gond.
-
dbius
veterán
válasz
BoneDragon #34439 üzenetére
Sajnos nem, de ment fragmentbe.
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #34374 üzenetére
én a gemnek se, miután ebben a ligában megtanultam rotálni, meg egyszerűen ami kell megveszem
-
Pitymaszter
tag
válasz
BoneDragon #34350 üzenetére
Őszintén nem próbáltam így nincs tapasztalatom csak videón láttam sokszor a memory game részt Maven-nek de így láttotak alapján is kimerem mondani, hogy az számomra a fix halál. Szóval ha "véletlenül" el jutnék Maven-ig akkor azzal úgy fogok számolni hogy ott fix halál és természetesen nem is tetszik a memory game.
-
válasz
BoneDragon #34316 üzenetére
Legalább nem mi írjuk az összefoglalót 😂
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #34116 üzenetére
Én 25-ig bírtam, úgyhogy 3 különböző napon áltam neki, pedig 10 körül esett egy tabula és még azzal is élvezhetetlen...
Szerk.: Ha valakinek használni kéne egy tabula, átadhatom még az event-ben.
-
Pitymaszter
tag
válasz
BoneDragon #34126 üzenetére
A Lost Ark-ot én is várom (mondjuk elég régóta mióta koreában megjelent). Mindenképpen kiakarom próbálni. De nem hiszem hogy launchnál indulok szerintem a 3.17-et elviszem addig míg meg nem unom utána áttérek majd lost ark-ra...
-
válasz
BoneDragon #34124 üzenetére
De az nem arpg igaz, csak a nézet hasonló?
-
válasz
BoneDragon #34116 üzenetére
De szeretnék helyezést elérni, nyomom a játékot és akkor bebsz egy 90% deliriumot és a boss-t lehetetlen megölni.
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon #34080 üzenetére
Január 5. akciós steam-en, ennél csak drágább lesz, ne várj vele
Jó játék lesz (most is bele lehet pakolni több 10 órát már úgy, hogy még mindig csak EA), sőt, ami az egyik legpozitívabb, hogy figyelnek a közösség javaslataira.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #34069 üzenetére
Zuhan a minőség, ja.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #34062 üzenetére
Évek óta ennyi "event" van év végén? Egy pár éve már gamelek a poe-vel, de alíg rémlik pár void liga, de mindegyiket kifejezetten élveztem, egyiknél sem volt, mint a heist-nél vagy ennél a deli event-nél, hogy konkrétan szardarab az egész...
Sztm ezeknél az is jobb lett volna, ha nem csinálnak semmit, nem kötelező az event, főleg, ha ilyen low effort megy bele.
Sztm annyi kéne, hogy a campaign alatt lehessen resetelni a területet és random 1-100% között adjon deli-t minden istanance-ra. Mapoknál meg ne lehessen csak új map nyitásnál nyilván. Én tuti nem szopok amíg nem jön valami patch rá, nekem ennyit nem ér meg a láda.
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon #34052 üzenetére
Na jó nem. De az nem játék, hogy átszaladok mindenen kill nélkül. A következő mapig, ami az utamba kerül azt ki kell nyírni. Abban mi a jó, hogy csak szalad az ember és nem csinál semmit?
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon #34050 üzenetére
Én minden mapot 0-ra pucolok.
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon #34048 üzenetére
Én jobban szeretek egy mapon takarítani, mint csak átrohanni.
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon #34046 üzenetére
Nem vészes? 98% lower prison nem vészes? Ez nettó szopatás.
Megcsinálhatták volna úgy is, hogy lvl1-től tudjunk mapozni megnövelt map droppal. ÉS a mapokon random, de T1-es mapot bármikor tudjunk venni. De inkább szenvedje végig az ember a storyt extra nehezítéssel, aminek a nagy része futás a kövi mapra. -
válasz
BoneDragon #33987 üzenetére
Az hogy lehet, az fizikai képtelenség
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon #33952 üzenetére
Ezt részletezd pls? Hogy töltesz be újra egy mapot kilépés nélkül (meg hogy megvárnád, hogy leteljen a 15-20p)?
BTW a map bossok szintje lecsökken a terület szintjére? -
válasz
BoneDragon #33945 üzenetére
Nem. Random 3 unique esik szintnek megfelelően.
-
válasz
BoneDragon #33888 üzenetére
Ha az ajtókat veszem figyelembe akkor valami projectile és explode kari kéne. Glad/occu.
Olvastam hogy a legtöbb mob phys és lightning sebzést tol, chaos gyakorlatilag nincs is. Szerintem könnyebb lesz mint delve.
-
Pitymaszter
tag
válasz
BoneDragon #33877 üzenetére
Dízájn?
Tudtommal színvakoknak segítség, hogy milyen színű a socket. -
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #33872 üzenetére
annyiért tette ki
-
Remiel
őstag
válasz
BoneDragon #33858 üzenetére
hát valami extra speedes kari kell szerintem itt nem lesz jelentősége a defnek annyira, ha mindenki elől el tudsz futni, aki meg marad az aoe
nekem kb ennyi az elképzelésem
-
dante3
addikt
válasz
BoneDragon #33861 üzenetére
-
válasz
BoneDragon #33858 üzenetére
Valami ele hit raider kéne. Bár inkább armort lenne érdemes gyúrni. Mindig az utolsó 10 percben találom ki
-
simondr
senior tag
válasz
BoneDragon #33846 üzenetére
A kijelentésed látom, csak nem tudom mire gondolsz, hogy miben a legjobb? Raceket tud nyerni napi ~20 óra játékkal? Vagy a kiválasztott buildet hamar el tudja vinni egy HC kompatbilis szintre? Vagy ő találja ki a legjobb buildeket? Vagy nemtudom, mit kell itt "legjobb player" alatt érteni? tényleg érdekel.
-
simondr
senior tag
válasz
BoneDragon #33842 üzenetére
"jobb player", ezt úgy érted többet játszik? mert ebben tuti hogy igazad van
igen, 1db lvl95 karaktere lett, de azt tudod hogy nem lineáris a fejlődés? Tehát lvl94röl 95re nem annyi XP kell mint lvl93ról 94re.
És egy utolsó megjegyzés: Steelmage izomból tolta a "lefele bányászást" egy olyan RF karakterrel, aminek igen kevés volt a damage. Tehát míg ő arra játszott hogy minél mélyebbre jusson, addig én arra játszottam hogy minél rövidebb idő alatt, minél magasabb szintet érjek el. Említésreméltó különbség -
simondr
senior tag
válasz
BoneDragon #33840 üzenetére
ha napi 8órát tolom, akkor kb 9db lvl85+ karakterrel fejezem be
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
BoneDragon #33802 üzenetére
én feladtam, 6 halál után se jutottam lvl3-on túl. Nem nekem való ez
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
BoneDragon #33716 üzenetére
Nekem előbb egy 5link armor, pont olyan színekkel ami a buildhez jó, szóval öröm van.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #33706 üzenetére
Ugy 250et kb. Viszont kevesebböl is kijöhetett volna ha nem akarok par dolgot magamnak kraftolni.
sceptre meg shield craft elvitt 30 exet kb es semmi nem jött össze. Ugyhogy vegül 40 exert vettem mindkettöt. Amugy en meg jol megusztam.mostanra az arak elszalltak mint allat.
-
válasz
BoneDragon #33692 üzenetére
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #33682 üzenetére
Mindegy IS, már csak 30ex és jöhet a földesúr
-
Win-T
őstag
válasz
BoneDragon #33675 üzenetére
Hát basszus én mióta benne van a játékban Siriusnak olvasom a nevét. Most kellet a wikin megnéznem, hogy Sirus valójában tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Creality Ender 3 Pro 3D nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged