- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #27575 üzenetére
A robotos halálba - még, szerencsére, kopp-kopp-kopp - nem futottam bele, de tudtommal annak sebzését nerfelték. A tömegnél igazából az volt a szívás - megint csak szerencsére csak videón láttam - amikor három-négy sorban álltak az ajtó mögött a mobok, köztük Can't die-os meg buffolós rare-ek hátul és akármit csináltál, nem tudtál hozzájuk férni, mert az első sorok védve voltak.
Persze lehet erre is készülni (leap slam, phase run, flame dash), de az, hogy öreg róka streamerek is sorban haltak T1-2 szintű mapoknak megfelelő heisteken azt mutatja, hogy azért ott volt balance gond is.
Én abban bízom, hogy azért még egy hét sem telt el, a koncepció szerintem is jó, az egyensúlyt kell még belőniük. Az on-death sebzések soha nem voltak a GGG szerencsés húzásai. Egy ennyire saját effektekkel, mtx-ekkel telepakolt játékban, ahol ráadásul a játékosnak folyamatosan a még élő ellenfelekre kell koncentrálnia szerintem a tiszta kib*ás kategória, hogy a lába alá generálnak ekkora sebzést. Főleg ilyen zárt pályákon, ahol sokszor tényleg nincs is hova menni a tömegtől.
-
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #27311 üzenetére
Fórumokat olvasgatva vegyes a tapasztalat. Van, akinél jól működik, de van olyan is, akinél sokkal jobb lett a patch óta.
Személy szerint nálam tök jól megy, jobban, mint a DX11. A bejelentés óta a Vulkan renderert használom.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
0karmacoma0 #25847 üzenetére
Nemtom en amiota bepatintottam a 1070et szerintem
sokat nem mokoltam es csak ilyen extra density alatt ugrik le 40-35re az fps asszem , de anno meg talan betrayel alatt vagy legion korul voltak fura fps droppok meg delvnel , de igazabol ritkan van gond -
TrollBalint
addikt
válasz
0karmacoma0 #25776 üzenetére
Mivel nálad jobban jelentkezik mint másnál, én azt mondanám, hogy valami driver / driver ütközés a gond. Elsőre grafikus kártya driverre tippelnék, de mivel a PoE inkább CPU igényes (tudtommal még) megkockáztatom az alaplapi drivert. Ez utóbbi mellett szólna az is, hogy gondolom a videókártyád driverét gyakrabban frissíted, mint az alaplapét (mint általában mindenki) Ha esetleg nincs is hozzá már újabb driver, az viszont necces. Esetleg megpróbálnék visszamenni eggyel régebbi driverre, vagy a videókártya programjában kikapcsolni pár dolgot (nem a játékban, kifejezetten a videókártyáéban)
És persze az sem zárható ki, hogy esetleg valahol, valami megszakadt, kiégett, de ebben a játékban jelentkezik a hiba, viszont ezt tartom a legvalószínűtlenebbnek.
(ha esetleg módodban áll csereberélni az alkatrészeket, én kipróbálnám egy másik videókártyával, esetleg egy másik CPU-val, vagy a videókártyát vinném át máshoz pár nap játékra) -
BoneDragon
veterán
válasz
0karmacoma0 #25768 üzenetére
Nem lesz. Honapok ota igergetik, lehet mar evek. Minden egyes liga alatt elmondjak mennyire dolgoznak rajta es hamarosan javitjak es mennyire kiraly lesz, csak hogy nyugodjon le a nep... aztan nem tortenik semmi, mert mindenki az uj ligaval van elfoglalva. Rohadt rafinaltak, mindig bedol nekik mindenki. Ez csak egyre rosszabb es rosszabb lesz. En nem tudom milyen enginet hasznalnak, de ez borzalmas. Ha legalabb kinezne valahogy a jatek megertenem, de bun ronda. Poe 2 mar csak szuperszamitogepen fog futni.
Erdemes teljesen kikapcsolni a hangot, config fajlbol. Rengeteg fps-t lehet vele nyerni, mivel ez a szerencsetlen engine azt is maga szamolja, fail. Redditen volt rola leiras, erdemes ragooglezni.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #25663 üzenetére
igen, ezt már az előzetesben jelezték, hogy minél "mélyebbre" mégy a ködben, minél több monsztát (és jutalmat) gyűjtesz, annál nehezebb lesz.
-
Pitymaszter
tag
válasz
0karmacoma0 #25635 üzenetére
Belly of the best talaja nekem is feltűnt, hogy más.
-
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #25481 üzenetére
á értem, hát én már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen gyakoriak lesznek az a jewel dropok és azon belül milyen súlyozással lesznek a notable-k. azt hittem arról is kapunk ma infót, de ez van. úgy is a patch notes a lényeg
-
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #25478 üzenetére
mit csinálsz, ha nem esik olyan jewel és trade-en is csak marha drágán lesz?
-
tibee77
őstag
válasz
0karmacoma0 #25281 üzenetére
Na erröl beszelek, ezek a pongyola megfogalmazasok...
itt akkor az "or" felsorolaskent hasznalando es nem valasztaskent.az hogy no fegyver meg ok, mint egy facebreaker build.no kezes=csomo resist szep life minusz, no offhand=resistek-life, esetleg nemi dps mod.(ez kesztyün is ervenyes) azert ez huzos, akarhogy nezzük.na majd meglatjuk mi sül ki belöle.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #25272 üzenetére
"casual játékosok nem is gondolhatnak egy adott buildre, mert valami drága unique jewel kell hozzá"
ez sajnos szinte minden ligában így van. Általában van egy-két aktuális chase unique cucc, aminek az ára a két-háromszorosa (de akár a tízszerese is) lehet az előző ligához képest. Ha itt tényleg ennyi új opció lesz (ez kb. egy plusz alap karakternyi passzív, nagyjából a fa egyhatoda, egy gyors számolás alapján), akkor remélem tényleg abba az irányba mennek majd el, hogy az elkerülhetetlen 2-3 szuperOP build mellett lesz másik 8-10 szimplán erős opció is.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #25178 üzenetére
vedd hozzá, hogy pont egy PoE liga utolsó harmadában jött ki, amikor egy csomóán már csak alkalmanként lépnek fel, mert kijátszották magukat. A 30 dolláros előrendelési ár, amikor már látszott, hogy most nem lesz újabb halasztás nem volt olyan vészes, az early access különösebb gond nélkül működött már hónapok óta, persze, hogy volt rá érdeklődés.
-
v-paci
aktív tag
válasz
Szerintem inkább a Diablo-nak, illetve a casual POE játékosoknak (értsd: akiknek túl bonyolult) lehet alternatíva a Wolcen. Mert lehet sírni, hogy nem megy az online, meg elvesznek az ottani mentések, de azt el kell ismerni, hogy egy meglepően jól összerakott és nagyon látványos arpg lett, ami működik offline módban.
Nekem 2016 óta megvan és kb. teljesen átalakult azóta. Nagyon pozitív csalódás.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Igaz, el is felejtettem a sajat kliensuket, pedig en is abbol futtatom. :)
En orulnek nagyon a sikeruknek, diablo 3 szamomra nagyon unalmas volt anno, az elozo reszek meg mar bantjak a szemem. PoE-t is elkezdtem nagyon unni az utobbi idokben. Minden ligaban ujra es ujra vegigmenni ugyan azon es szenvedni a mappal...
Talan majd meg a torclight 3 lehet erdekes. -
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #25144 üzenetére
Alapvetően én is azt gondolom, hogy jó irányba haladnak és ahogy már sokszor mondtam itt a topicban, nekem személy szerint a ligánkénti szuper nerfelésekkel/buffolásokkal sincs problémám, ha ennek a vége az lesz(mondjuk PoE2-re), hogy egyszer eljutunk egy viszonylag jól balanszolt skill "ökoszisztémához". Sajnos az idő egyre kevesebb erre, de azért még mindig bizakodó vagyok.
Egy valami viszont annyira nem tetszik, az pedig az MTX irány. Érzésre azt mondanám, hogy 2019-ben brutál mennyiségű MTX jött ki a játékhoz (ha valaki esetleg tud konkrét számokhoz forrást, akkor linkelje már be, légyszí), ráadásul nemrég rebesgették, hogy tervezik az olyan MTX-ek bevezetését is, ami nem csak kozmetikai jellegű, hanem játékot befolyásoló. És kicsit félek, hogy idén ezen a téren még rosszabb lesz a helyzet. -
KubanitoS
veterán
válasz
0karmacoma0 #25144 üzenetére
Ezzel tökéletesen egyetértek. Sokan írják, hogy majd a Diablo 4 megmutatja és helyére teszi a Poe-t. Ez viszont fizikai képtelenség, akárhogy is nézzük. Egy legalább 7 éve folyamatosan fejlesztett, háromhavonta új contetet nyújtó programot soha az életben nem fog tudni behozni egy új fejlesztés. Ja és a Poe 2 még csak most jön ami nagyon okosan gyakorlatilag egy DLC lesz beépítve az alapjátékba.
A D4 is akkor lehet hosszútávúan sikeres, ha folyamatosan (értsd nem évente 1x) jönni fog hozzá az új, valódi kontent ami nem pl 3 különböző karika a földön, amelyekbe beleállva bónuszt kap a kari...
-
Redcaster
őstag
válasz
0karmacoma0 #25135 üzenetére
Köszi a velős véleményt
Egyelőre énis elvagyok a poe-vel, kb 1-1,5 hónapja kezdtem komolyabban tolni, most nem iagzán szeretnék más ilyen iderabló játékkal elkezdeni játszani. Így sincs sok időm poe mellett codozni
Majd olyan 4-5 poe szezon után, meg egy kis poe2 után ránézek én is, addigra kiforrja magát, vagy éppen eltűnik a süllyesztőben. -
KubanitoS
veterán
válasz
0karmacoma0 #25135 üzenetére
Kis spoiler:
Valamelyik videóban láttam, hogy az endgém alapja, hogy több módon fejlesztheted a várost, amelynek a bajnoka lettél, ezáltal is kapsz bónuszokat. Ez nekem marhára tetszik, nem is hallottam még ilyesmiről.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
0karmacoma0 #25054 üzenetére
Köszi.
Rá is lestem egyből, mit érdemes megvalósitani. Iron Reflexes marad, az biztos.
A dodge/evade kombó amit nem fogott fel, az előtt ott álltam letolt gatyával és kb 3%-os phys dmg reductionnel, 1hitelt az is aki nem akart. A basalt flask nem rossz ötlet, de a jade 14%-ot ad, a basalt meg 15-t, szóval olyan sokat nem nyernék vele, ugyanez igaz az Atziri vs Wise Oakra is, és ez utóbbinál a pluszos chaos resistet inkább előnyben részesitem, mint az 1-2% extra dmg-t. Karuival elégedett vagyok, de a curse védelem nem lenne rossz, ezt még átgondolom.
Teszek egy próbát Point Blank és Longshot nélkül. Utóbbi helyett beraktam a Forces of Naturet, meg egyelőre a Primeval Force helyett az Aspect of the Eaglet. Coldheartedot és a fölötte lévő pontokat ha kiveszem, pótolnom kell az intelligencet (1pont), szóval ott nem nyerek kb semmit, főleg, ha az Iron marad. DPS-ben nagyjából maradtam ott ahol voltam, de most már nincs távolsághoz kötve, ami nem rossz azért.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
0karmacoma0 #25049 üzenetére
Ha belegondolok, hogy bow ligának indult...
Bohóckodtam kicsit a builddel. Fő skill rain of arrows lett, amihez mapozáshoz és meták ellen beraktam egy mirage archert, de a többi support maradt (hypothermia, ice bite, inspiration, elem dmg). Single target ellen meg Ice bite + cold penetration (vagy added cold dmg).
Vettem egy elég jó rare quivert mindössze 1 exáért, meg egy Pandemoniust. Herald of Ice helyett beraktam a Skittereket, passzivon pedig kiraktam az Iron Reflexest. Érezhetően sokat javult a védelem, szintet is léptem. Igazából, ha eltörölnék a dodge büntetéseket, ezzel az iron reflexessel már teljesen rendben lenne a build, de flaskokkal már igy is van (vaal haste és grace nélkül) 75% dodge attack, 70% evade és 55% phys dmg reduction.
Igy néz ki most. Tovább fejleszteni, növelni a DPS-t fogalmam sincs hogyan lehetne, hogy az ne menjen a védelem rovására. Ami nagyon tetszik, az a rain of arrows brutális AoE, pl. monolitoknál ennyi monstát még az életben nem szabaditottam ki, mint most.
-
Louro
őstag
válasz
0karmacoma0 #24948 üzenetére
Jajj nekem. Mi az a POB?
-
Louro
őstag
válasz
0karmacoma0 #24946 üzenetére
A Brutus-nál a 4-7 fire 10 erőnként se tűnik rossznak. Na meg +30% tűz sebzés.
-
válasz
0karmacoma0 #24841 üzenetére
Az elmúlt két hétben minden amit vettem elértéktelenedett. Kb a felére.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
0karmacoma0 #24730 üzenetére
Azis jo amikor a lepcson lehozza a labirintust es a korlatoktol nem tudsz kimenni
ertem hogy uj meg erdekes boss de alapbol nem sok safe roomod van harcolni ellene szal ha mar kicsit elszurod a Vortexek pakolasat akkor elhuzodik a lepcso iranyaba es emiatt igy meghalni? Ez nem is inkabb bug , hanem design beli problema , azert lehetne egy tisztesseges jatszoter a bossal ha mar kb egy ket hitel minden abilitije
-
BoneDragon
veterán
válasz
0karmacoma0 #24730 üzenetére
Szerintem a poe legrosszabb fightja. Konkretan nem csinalsz semmit csak szaladgalsz 80%ban. Uncsi
-
Badlof2k
senior tag
válasz
0karmacoma0 #24676 üzenetére
Venni nem lenne egyszerubb? Vagy draga a high ilvls darabok?
-
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #24677 üzenetére
jaja, az egy elég jó pride mod, 18-20ex
-
KubanitoS
veterán
válasz
0karmacoma0 #24642 üzenetére
Az a baj, hogy így eléggé kiszámíthatatlan az egész. Ugye nem minden esetben vannak meg a megfelelő mapok sem. A map tab is lehet bugos, nem tudok map névre keresni, nem mutatja melyik tierben van. Illetve az is problémás, hogy csak úgy lehet megnézni melyik map melyik régióhoz tartozik, ha egyenkén kiveszem őket a map tabból, majd az inventoryban nézegetem melyik hova tartozik. Ez sem túl ideális megoldás.
-
BoneDragon
veterán
válasz
0karmacoma0 #24637 üzenetére
-
dante3
addikt
válasz
Akkor végül is majdnem ugyanúgy megy, mint régen, csak kellenek a bogyók, hogy kaphassak nagyobb szintü mapot. Ha jól értem
-
válasz
What? Hát ez a metamorph liga, hogy level egytől rakhatod össze őket
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #24585 üzenetére
Itt egy videó, hogy a chaos stormokat hogyan és merre érdemes terelgetni, hogy se a harc közben ne zavarjanak, se a bejáratot ne zárják el. Mondjuk a harmadiknál nekem azért elég szűknek tűnik az a menekülő sáv, de láthatóan működött.
-
KubanitoS
veterán
válasz
0karmacoma0 #24577 üzenetére
Nekem is egy gagyit adott, de azért jól esett.
-
válasz
0karmacoma0 #24469 üzenetére
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #24438 üzenetére
A három chase-hez most már nem kötelező a három különböző map. Ha azonoson próbálkozol vele (pl. mert div cardot akarsz rajta farmolni), akkor csak 33% az esélye annak, hogy beadja, ha különbözőn, akkor biztosan.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
0karmacoma0 #24434 üzenetére
Muhaha mintha most nem kellene mappot venni btw
Es azert szerintem tenyleg tul van kicsit bonyolitva ez a rakd ide oda. akovet akkor felfedi a rejtett mappokat aztan voala latod mi hianyzik meg ott
Most h kb van mar van 5 kovem latom nagyobbol mi az irany , elozonel legalabb nem vakon voltam mint rozi a moziba , DE nyilvan izlesek es pofonok , az mindenkepp feludito hogy uj az egesz , nem unalmas elder es shaper hajkuraszas amit enis utaltam ahogy van .. organbol most jott eloszor szem , eddig minden masbol 10+ egy nap jatek alatt kb . Szal vanmit finomitani de azert megse olyan h nem kell mappot venni .
-
brunnehilde
senior tag
válasz
0karmacoma0 #24343 üzenetére
Hát akkor ez... lassú.
Már lvl87 vagyok, régen kész a build red mapokra, de még csak most fogok T6-T10-re menni. Na mindegy, második alkalommal már biztos sokkal gyorsabb lesz a haladás.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
0karmacoma0 #24156 üzenetére
Es elvettek az itemet ?
-
válasz
0karmacoma0 #24156 üzenetére
Bug, persze, olyan ami mindig csak a streamerekkel történik
-
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #24125 üzenetére
úgy látszik nem tartott sokáig szétszedni az új patchet
-
dante3
addikt
válasz
0karmacoma0 #24116 üzenetére
-
válasz
0karmacoma0 #24073 üzenetére
És mi van ha kirakok egy brutality-t meg egy awakened brutality-t sorba? Egyik negálja a másikat?
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #24025 üzenetére
Simondr ajánlott még a 3.4 idején egy Tempest - Stormfire - Burning Arrow buildet, ami nagyon erős volt, de az akkor még Elementalistra épült. A fene tudja, pontosan milyen buffok lesznek, de amiket eddig látni lehetett, annak alapján én el tudom képzelni, hogy egy hasonló konstrukció most is tarolni fog.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #24020 üzenetére
Egészen biztos, hogy ahogy mindig, most is lesznek olyan, korábban nagyon jól működő buildek, amik most sokkal kevésbé lesznek vonzók. Sőt rendszerint van olyan is, ami a kvázi játszhatatlan szintre esik, mert a korábbi szint megközelítéséhez annyi plusz ráfordítás kellene, hogy mazochistákon kívül senki nem akar majd foglalkozni vele. Nekem pl. ilyen volt amikor a Pathfindernél kivették a poison prolifet az ascendancyból - egyből hazavágta az addig játszott (már nem emlékszem pontosan, valami claw) buildemet.
Nyilván az ember vérmérsékletétől függően sajnálkozik vagy mérgelődik, amikor egy jól begyakorolt megoldása ugrik. Én sem örülök neki. Csak a PoE tényleg az a játék, amiben ez előre borítékolhatóan meg fog történni mindenkivel, akinek volt-van-lesz kedvenc és erős buildje. Nem a "ha" a kérdés, csak a "mikor". Ezért érzem mindig falsnak az ilyen, dev notes utáni jeremiádákat (nem rád vonatkozik, hanem az általános reakciókra).
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #23986 üzenetére
én nem látom ezt a nagy nerfet, főleg mert az egyes skillek módosításai nem nagyon szerepelnek benne, csak a Mirage Archer-é.
Ami nagy nerf lesz, az a "Can have up to 3 Crafted Modifiers" a ""Can have multiple crafted modifiers" helyett. A zombi / spectre vonalat is eléggé megnyirbálták, de ez várható volt.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
0karmacoma0 #23986 üzenetére
Haat eleg vegyes erzelmeket valtott ki az olvasas kozben
-
Ellia
addikt
válasz
0karmacoma0 #23962 üzenetére
Elvileg sorozat lesz minden acthoz, arra jó, hogy pár trükköt ellessél de így szerintem nincs semmi élvezet a játékban (oks valszeg mindenki unja már ezt a kampányt).
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #23940 üzenetére
Az olajok megmaradnak, ezért gondolom a az olajos passzív keystoneok is, akkor pedig nem kell elmenned odáig.
-
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #23940 üzenetére
akkor ok, én viszont nagyon remélem, hogy az EO maradt a fán, ott ahol van
-
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #23938 üzenetére
ez az elemental overload áthelyezés csak wishful thinking, vagy volt valami erre utaló infó mostanában?
-
dante3
addikt
válasz
0karmacoma0 #23797 üzenetére
Köszi, hogy szóltál, én is kaptam egy fire cloak-ot!
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #23643 üzenetére
Ja, íjász/projectile metánál érdekes lesz...
-
brunnehilde
senior tag
válasz
0karmacoma0 #23637 üzenetére
Nekem tetszik. Legalábbis igy elméletben, előzetesen. Sextantoknál sem rossz, hogy az egész régióra fognak hatni, nem csak egy szűk körön belül. Mondjuk egy T14-es Hall Of The Grandmasters mappal kitörölhetik a ...
Más unique mapoknál viszont pozitivum.
Har_melin: Shaper/Elder kergetés nekem se tartozott a kedvenceim közé, gyakran napokat kellett azzal bohóckodni, hogy végre beadja őket a megfelelő helyre, most is azzal kinlódok, hogy megint Uber Eldert mehessek. Hát ja, már nem lesz olyan olcsó a cyclone build az Impresence amulett miatt. Ha jól tudom az Elder cucc. Ettől függetlenül tuti megint azzal kezdem a ligát, az új bossokat is darálni fogja.
Plazmacucci: Neked. Vagy nekem. De nem biztos, hogy neki menne 10 óra alatt. Sőt, mivel látszik, hogy kezdő, kizártnak tartom.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #23637 üzenetére
A shaper kergetést nem fogom hiányolni, éppen most kaptam agyfaszt, hogy az utolsó zana questhez megint elő kellene valahogy csalogatni.
A shaper-elder cuccok ára jó eséllyel el fog szállni, ami egy csomó buildnél dráma lesz. Bár itt majd kérdés, hogy milyen gyakorisággal adja be opcióként a napi questben? Vagy az is lehet, hogy top opcióként a választható map device modok közé rakják őket.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #23521 üzenetére
Én szinte biztosra veszem az immunitás visszahozását. Most 5-6 skillset volt egy buildben, nagyjából minden cuccban egy, de ezekből is maximum kettő lehetett fullos, 6L.
A változással lenne legalább 10-15 (még ha a slotok számát le is redukálják valamennyivel), és elvben mindegyik lehet 6L. Ennek semmi értelme, ha nem lesz valóban szükséged arra, hogy hol ezt, hol azt használd. Még azt sem tartom kizártnak, hogy a reflectet is felerősítik, hogy váltogatnod kelljen az aktív skilleket, aurákat
-
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #23461 üzenetére
felőlem az is jó, ha csak szöveges formában csetelünk. mivel ugye közben mindenki a stream-et fogja hallgatni gondolom.
-
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #20391 üzenetére
de van olyan szűrési lehetőség a trade oldalon, hogy "identified": "yes/no/any" ,az miért nem jó? úgy is az alapján fogja keresni, aki olyat akar venni.
-
dante3
addikt
válasz
0karmacoma0 #20389 üzenetére
1ex körül indul az ára, amennyire én tudom.
-
Pszicho
tag
válasz
0karmacoma0 #20222 üzenetére
Köszönöm a segítséget, hasznos infókat mindenkinek.
Eddig ez a része homály volt, de így már érthető.brunnehilde csak standardon játszok.
Talán majd ha nagyon sok időm lesz, belekezdek egyszer a ligába is.
Tudom nem vesztenék vele, mert a karim átkerülne, de nincs kedvem üres zsebbel indulni.Egy level 69-es hubris circlet, ami 318 energy shieldet ad és level 69 -es, ha chaos orbbal, vagy fosszíliával craftolnám mennyire tudna alá/fölémenni ennek a 318 energy shield értéknek?
-
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #20222 üzenetére
egy megjegyzés: a 60%az édeskevés chisel-ezve, minimum 80% legyen, hogy visszajöjjön az ára. 60% chisel nélkül megvan és ráadásul most marha drága is.
-
Pszicho
tag
válasz
0karmacoma0 #20216 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Én mostanában a pénzcsinálást úgy oldottam meg, hogy mivel még nem vagyok magas szintű tier mapokon, így volt hogy felvásároltam pár olcsó cuccot és eladtam némi nyereséggel.
Volt egy armor, amin 2 exát nyertem (viszont 2 hétig árultam), de volt olyan fegyver, ami 40-50 c-t hozott.
Közben pedig árultam a 2-3 resistes jobb itemeket, esett egy tabula is.
A legtöbb vagyonom a rare itemek azonosításából volt, aztán eladni őket, orb of alterért, azt pedig beváltani chaosra. Tegnap 300 altert adtam el 50 chaosért, csak sok idő kitermelni annyit.Nem vagyok egy map zseni. Abszolút nem értek a modokhoz.
Egyébként mi az az item quantity, amit te ráraksz egy mapra, ha jó hozamot akarsz?
Most még csak tier 6-7 körül játszom, de map modok közül a reflectes mapokat a 200% os critical mapokat, 15-20% attack, cast speed, 80% more lightning damage mapokat igyekszem kerülni, főleg ha 4-5-6 szívatós mod egyszerre van egy mapon. Azonon könnyebben becsúszik a halál. A bossokat gyerekjáték leverni a Hova Ci Molten Juggerral, de ha rámjönnek többen, vagy kapok pár critet, pár magas lightning damaget, akkor néha elterülök, bár csak ritkán.A sárga map modokat hogyan módosíthatom? Chaos orb, vagy sárga sextant -al?
Még egy bugyuta kérdés. Minél több a mod egy mapon, annál magasabb a quantityje a mapnak?Plazmacucci én is filter nélkül játszok, mert néha normál gyűrűkre, övre, nyakláncra nyomok pár essence-t és ahhoz ugye látnom kell a gagyi itemeket is.
-
Pszicho
tag
válasz
0karmacoma0 #20209 üzenetére
Ez az 50-100 c farmolás neked hol, vagy hogy jön össze?
Valószínű még nem értem el arra a szintre. -
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #20105 üzenetére
Neked is nagyon köszönöm, majd holnap térjünk rá vissza. Én is craftolni akarom, szóval mindegy, milyen statjai vannak, legfeljebb az ilvl az érdekes.
-
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #19703 üzenetére
akkor már ketten vagyunk innen
bízom benne, hogy használható lesz a cleave végig, ha nem akkor endgame-ben átváltok cyclone-re.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #19508 üzenetére
ahogy én nézem, szerintem a chieftain és a slayer lesz a meta ebben a ligában. A slayer Impactja irdatlan cearspeed bónuszt jelent a +2 melée range-el és a +50%-ig felmenő AoE-val akkor, amikor az alap melée támadások is kapnak AoE sebzést. Gyakorlatilag egy 1H fegyverrel akkora AoE területet lehet lefogni, mint korábban egy 2H-val és így akár a Cyclone-hoz is érdemes lehet 1H fegyvert használni.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
0karmacoma0 #19508 üzenetére
Köszi ! Jól hangzik annyira nem is bonyolult bár az axe és amu most biztos drága lesz, kaom hart mindig az volt , szal majd ha a tectoniccal kizuztam magam jöhet a ciklon!
addigra úgy is kiforja magát az új buildek listája , meele tierek melyik hogy jó ^^ a slammerem meg semmit nem változott szal ready to go
pobba elmentve ha esetleg valakinek kellene [link]
Megnéztem a challange reward videót , helm és aura nagyon tetszik a wing kuka , totem meg alap -
Badlof2k
senior tag
válasz
0karmacoma0 #19482 üzenetére
En azert kicsit tobbet toltam annal de Cortexig nem jutottam el annyira kitarto nem voltam, maga az elgondolas masreszt jo volt ez a kiepitgetem az utam rewardokhoz es felbuffolom oket csak maga ahogy a "jaratokat" megszerzed (: na de ez ilyen mostanaba igy toljak hogy egy jo liga nekem egy jo liga nekik szerintuk 😁😂
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #19442 üzenetére
Berserker fa.
Nem nagyon játszottam Berserkert, de ebből a módosításból nekem úgy tűnik, hogy egy elég no brainer Flawless Savagery - Pain Reaver - Warbringer - Aspect of Carnage négyes az, ami működik. Se a Blitz, se a megreformált rage-es szál nem vonzó.
-
Szivacs_KAP
újonc
válasz
0karmacoma0 #17225 üzenetére
Akkor már normál hdd-n már nem lehet normálisan játszani??
-
tibee77
őstag
válasz
0karmacoma0 #17203 üzenetére
Nem muszaj melee-vel foglalkozniuk amig olyan skillek vannak mint double strike, bladeflurry single targetre es mondjuk reave map clearre.anno egy 250 pdps egykezes karddal ugy lenyomtam izarot hogy pislogni nem tudott.talan az a champion double strike kari volt a legjobb labozos buildem.leapslam-mel (meg tonnanyi attack speeddel) ugy vegigugraltam a labokon hogy kiröhögtem minden csapdat kb..Aztan izarora raeresztettem a "testörseget".1-2 mpig elt.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
0karmacoma0 #16571 üzenetére
Sziasztok, B.U.É.K.
Most kezdtem egy armageddon brand trickstert és nagy reményeket táplálok irányában. Brutál hp regen/kill ahogy néztem. Remélem a Dot sebzésnek köszönhetően elég jó lesz és nem utolsósorban olcsó is. Mindig is tetszett a Trickster, ennek előtte egy ED buildem volt. Kb. 2 órát játszottam vele és már 40+-s. Nem tudom Bossokat is le lehet vele tolni majd, ha kész lesz nyilatkozom... -
Nordic
Közösségépítő
válasz
0karmacoma0 #16571 üzenetére
Közben rájöttem mi maradt ki ,hát ugye a PoB link. ide is meg a videó alá is beraktam leírásba.
https://pastebin.com/NFPrAAXJ
-
TrollBalint
addikt
válasz
0karmacoma0 #16458 üzenetére
Hát ha íjász és speciális fossil craft, akkor én csak erre tudok gondolni: Fossil craft
És ahogy nézem a poedb már támogatja a fossil craftot -
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #16458 üzenetére
A bónuszok valóban szépek, de 11 exát hasznosabban is el tudnék költeni. Egyelőre minimál büdzsével megy a dolog, a 6L Daresso már megvan, Starkonja detto (enchant nélkül persze), az 5L Crimson Storm és a Lioneye's fall kijött 50c-ból. Többet nem is nagyon akarok rá költeni, amíg ki nem derül, mennyire működik.
-
Win-T
őstag
válasz
0karmacoma0 #16335 üzenetére
Megvan köszi... azon töprengek, hogy vajon mióta használom ez így van-e (Harbinger óta)? Sose figyeltem még oda rá.
-
gdevil
aktív tag
válasz
0karmacoma0 #16104 üzenetére
Köszi!
-
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #16007 üzenetére
Köszi, igen, e kettő között "vergődök", hogy használjam, vagy sem, mert igazából a resistjeim most is max-on vannak és ha övet kell cserélni, akkor már mást is, ha eladom akkor azért a ~100c-ért meg elég sok mindent tudnék venni, alszok rá egyet
Egyébként Tinkerskin van valakinek eladó? Inkább innen veszem meg valakitől,ha van, mint egy random valakitől.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #15989 üzenetére
igazad lehet, a vaal pact nekem mindig kimarad a szórásból, mert a no life regen a számomra riasztó, slayert pedig csak akkor egyszer próbáltam, azt is csak két liga között. Az ráadásul egy Immolate darab volt, aminél a konverzió miatt sokkal gyengébben muzsikált.
Most ha a PoB nem hazudik, akkor az 1100-as HP-ra 440-es attack leechet ír ki - lehetséges, hogy 44% HP-t leechelhet minden hitből? az elég meredek lenne.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #15964 üzenetére
Köszi, ezt majd kipróbálom. Ma engem is többször kipakolt, szerencsére mindig csak váltáskor, nem a pálya közepén.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #15932 üzenetére
bocs, Burial Chambers-t akartam írni, az került át T3-ból T11-be, csak már fáradt voltam.
-
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #15919 üzenetére
hmm, pedig eddig liga kezdésekkor minidig nekem is esett 1-2 exalt, meg tabula, vagy valami normálisabb item, ami többet ér,mint pár chaos, de most totál semmi. remélem akkor ezután fognak potyogni.
más, map-okon ti nem érzitek kicsit durvának a betrayal küldetéseket? főleg a foritification-t, csak spamm-elek ezerrel, de szinte nem ér semmit, annyi mob jelenik meg egyszerre.
-
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #15917 üzenetére
akkor nálad vannak a dropjaim, mert nekem csak low unique-ok esnek, meg 1c értékű scarab-ok.
@tibee77: nincs idő stream-et nézni
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #15913 üzenetére
igen, közben én is rájöttem, megérte elszúrni rá a fuseokat. Mindegy, könnyen jött, könnyen ment, ahogy a vicc mondja.
-
tibee77
őstag
válasz
0karmacoma0 #15873 üzenetére
Startkor 88k volt a twitch nezöszäm!ez sztem uj rekord.sztem ez a liga lesz az eddigi legjobb, bar nem akarom elkiabalni.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #15872 üzenetére
Igen, ezzel nagyon broken dolgokat lehet majd csinálni.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
0karmacoma0 #15782 üzenetére
Mármint így 5c-s Hyrri ire-s olcsó league starterből lesz 100c-s HI a vidi miatt.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #15743 üzenetére
az nem jó
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #15740 üzenetére
én kifejezetten a champ build miatt akadtam fenn rajta - ekkora dmg és speed boost egy csomó lehetőséget megnyit akár passzív oldalon (nem kell az AS-t hajkurászni), akár cuccolásnál. Nem kell MS a csizmára, lehet egy lassabb, de nagyobb flat sebzést adó fegyvert használni, stb.
A Hyrri-nél én attól félek, hogy mint szinte minden ele buildnél a konverziós változatok a mechanika miatt előnyben vannak a natív ele sebzésűekkel szemben. Mondjuk egy gyorstüzelő íj CoC buildben, kihasználva a cold DoT buffokat érdekes lehet.
Tényleg, olyan régen nem volt már tényező a CoC, hogy teljesen elfelejtettem: mondjuk egy Barrage-CoC-Vortex felállásban hová proccolja a Vortexet? Az eltalált célpont alá, vagy hozzám?
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #15727 üzenetére
"ha az ellenfeleket buffolja akkor azoknak átlag hobbi játékosoknak lesz sokkal rosszabb élmény a játék, akik eddig se jutottak el a "meta" buildekig."
maximálisan egyetértek.
Láthatod, hogy közben én is számolgattam és ennek alapján elég sanszos, hogy legalább is a champion esetében - ami egyértelműen "a" melee alap volt a jugg mellett - alig lett rosszabb a helyzet. Azt nem is vettem számításba, hogy így pl. használhat pajzsot, amin lehet újabb % pdmg boost, jobb lesz a védelme, masszív plusz HP-t jelent (az egyetlen valódi védelem a onehitek ellen).
Összességében játékélményben az abszolút endgame bossokat leszámítva szerintem még könnyebb is lesz vele haladni, mint eddig, mert azokon kívül nem lesz érzékelhető a veszteség. Ott valamivel nehezebb lesz a harc a dmg veszteség miatt, amit viszont részben kompenzál, hogy javult a túlélő képesség.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #15693 üzenetére
- a játék általános állapota az, hogy ezt most nerfelték. az erről való "beszélgetés" kimerült abban, hogy most majd mennyivel rosszabb lesz (ez a build irány) - ami egyrészt nyilvánvaló, másrészt egyetlen olyan pont nem merült fel, hogy ok, de akkor ki mivel próbálná ezt ellensúlyozni?
- a meleé build és a 1H statstick build nem azonos - vagy legalább is a készítők garantáltan nem így tervezték.
- senkit nem hülyegyerekeztem le. A D4 balhé után éppen itt a fórumon tárgyaltuk ki nagyon lelkesen, hogy milyen jó, hogy ez a játék egyrészt állandóan változik, másrészt nem egy-két buildre épül az egész. Most ez történt, próbáltam a jó oldalát keresni a dolognak.
- a GGG döntését nem védtem, bár én az alapjával egyetértek. Ráadásul már vagy két-három hete be is lengették, lehetett rá számítani. Az, hogy ez a szinergia OP volt és racionális döntés esetén kinyírt minden más meleé alternatívát, nem használt a játéknak. Ettől még bőven maradhattak benne más, szintén OP összeállítások (mint a PP), sőt, meggyőződésem, hogy lesznek újak is. Az is biztos, hogy előbb utóbb ezeket is balanszolni fogják, akkor azok lesznek majd kevésbé felkapottak. Ez egy körforgás a játékban.
- a rollolható mod értékek megfelezése szerintem pont a rossz irány ebben a patchban. Ezzel minden, 1H fegyvert használó buildet sújtanak, azokat is, amelyek nem statstickként használták ezeket a darabokat. Ahogy te is írtad, három jó prefixet eleve nem könnyű összehozni és attól, hogy utána az eredmény fele annyi sebzést ad, nem is lesz könnyebb.
- Ha valakit megbántottam, elnézést. Viszont az elmúlt években annyi ilyen nerfet és az utána jövő "kész, használhatatlan" temetést végignéztem már, hogy őszintén úgy érzem, ezen egyszerűen túl kell lépni, nem a sebeket nyalogatni. Amikor megszűnt a snapshot, amikor a CWDT-vel nem lehetett többé perma phys immunis karaktert csinálni, amikor nerfelték a Vaal Pactot, akkor ugyanez volt. Ezek ugyanúgy egy csomó buildet érintettek, skillektől függetlenül.
Ehhez képest ma is rohangálnak auramancerek, a melee buildek (mostanáig) megint darálógépek voltak, a VP-re is születettek alternatívák. Részben azért, mert a sok százezer játékos együtt trükkösebb, mint a GGG fejlesztői, részben azért, mert a játék is állandóan bedob újabb buff lehetőségeket, amelyekkel visszajönnek átmenetileg kevésbé hatékony konstrukciók is. -
Badlof2k
senior tag
válasz
0karmacoma0 #15693 üzenetére
+1 ..
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #15685 üzenetére
"lefeleztem volna a more statokat a shaper cuccokon"
a gyakorlatban ez történt. Egy "gain X%" bármelyik 1H meleé fegyverre rollolható a magas phys mellé. Eddig mindenki azért scepter statsitckkel rohangált, mert arra kettőt is lehetett.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #15682 üzenetére
A másik, hogy a 3.0 idején nem volt se fossil craft, se cuccról "leszedhető" és másra implementálható veiled modok, amelyekkel teljesen más craft lehetőségek vannak és lesznek most, mint voltak egy éve.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #15682 üzenetére
én két Ichimonjival szépen elmeneteltem T15-ös mapokig egy fél éve. Se shaper, se statstick, semmi, két utánadhajítom kategóriájú unique. Ligakezdő karakterként.
Rosszabb lesz a dmg a statstick nerf után? Igen. És? Különben meg azért szidná mindenki a GGG-t, hogy kurva unalmas a játék, minden build abból áll, hogy vegyél egy sticket és dugd ... be az offhandbe. Körül kell nézni és mást kell indítani. Ha valaki powergamerkedni akar, az menjen a power után.
-
sirdond
őstag
válasz
0karmacoma0 #15669 üzenetére
Kíváncsi leszek hogy alakul a liga, a legutóbbi kis "teaser" alapján most megint kedvet kaptam egy melee karakterhez, aka Champion, ha már buffolják őket.
Jaj, lehetne már holnap és patch notesÉrdekel nagyon az is, hogy a unique rebalance hogyan sikerült.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #15669 üzenetére
Én nem érzem drámainak ezt a statstick nerfet. Pontosabban: igen, a kifejezetten statstickes OP buildeknek egyértelműen hatalmas érvágás. De ettől még az irgalmatlanul OP statstickes buildek nem überdurvák, hanem csak durvák lesznek ezután. A "Gain X%..." modok megmaradnak és erősek maradnak, legfeljebb ezután nem csak sceptert fognak keresni az emberek.
Az ES változást nem egészen értem, igaz én nem sok LL/CI karaktert játszottam eddig. A számomra a recharge rate 50%-os lassítása nagyon durvának tűnik az Eldritch Battery esetében, még úgy is, hogy a castolás nem szakítja meg ezután.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #15657 üzenetére
igen, mindegyik új-zélandi idő.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #15585 üzenetére
Most külön rákerestem a FilterBlade alapján: igen, a Doctor egy durva anyagi boost volt, ha valakinek véletlenül (nem farmolva, hanem átlag játékosként) kiesett. A közvetlenül utána jövő két kártya csak kb. a 20%-át, darabonként kb. egy exát ér. (Pontosítok: fehér mapon elérhető div cardokból)
Viszont ezekből a Spark and Flame pl. azon az Atollon esik, ami most T9 helyett T1 lesz, vagyis egy átlag játékosnak még könnyebben lesz elérhető - alacsonyabb szint, egyszerűbb layout. A Hunter's Reward a Grottoval pedig maradt T4, azt is lehet farmolni fehér sextantokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest