- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Maxxxim #8767 üzenetére
Appban nem lehet sehol, a netflix weboldalán lehet beállítani. Nekem igazából az a bajom vele, hogy feliratosan nézek mindent és csak 3 betűméretből lehet választani (szintén a netflix weboldalán), kicsi, közepes, nagy. A tv-n a kicsi használhatatlanul kicsi, a közepes nekem még kicsi, de már jobb, a nagy pedig túl nagy. Ugyanezek a betűméret beállítások az androidos tv-boxban megnyitott netflixben kb. 2x akkora méretben jelennek meg.
Nálunk egyébként a közép csomag van megrendelve, ebben csak max. hd adások vannak 4k csak a drágább csomagban van, de a hd adás gond nélkül megy wifin is. Amikor elindítok egy filmet először csak 720p vagy alacsonyabb értéken megy, de hamarosan felvált 1080p-re. A távirányító i gombjával bekapcsolható a kijelzés:
5,87-nél nem megy feljebb mindegy, hogy wifi vagy kábel.
-
tibi970307
tag
válasz
Maxxxim #8511 üzenetére
Nálam a bejelentkezésig sem jut el. Mivel visszállítottam a TV-t gyári állapotra, így már a bejelentkezésig el kellene jutnia, ha az a gond. A TV szoftverfrissítés keresénél is azt írja, hogy nem sikerült csatlakozni. Routert újraindítottam, nem segített. Egyébként minden más működik.
-
nafikra
tag
válasz
Maxxxim #8369 üzenetére
köszi a választ. közben be tudtam hergelni de totál érthetetlen módon megy.
TV-n a viera link van bekapcsolva míg a házimozin a hdmi arc mód offon van és a hdmi cec mód van bekapcsolva, így tökéletesen működik a két gép.
viszont nem találom a hangvezérlést .elvileg tudja a tv. a mediamarktban a csávó meg is mutatta még 2 hete és msot meg a saját tvmen valamiért nem találom. merre van?
-
krysztyan
tag
Sziasztok
Én az edigitalnál vettem az AS650E-s tévém, és regisztráltam a pana oldalán, de nem emlékszem, hogy pdf-et tölthettem le róla, hogy megtörtént, de ha belépek a mypanasonic oldalon ott látom a regisztrált terméket. Valamint ha jól emlékszem, ott be tudtam választani a legördülő listából pl hogy hol és mikor vettem.
Üdv
-
cafu007
csendes tag
Nem tom mit értesz sima digis jelen. A Digi szolgáltató alapból digitális jelet" küld " a kábelen.Valószínúleg nálad is digitális és analóg csatornák is vannak ,ill gondolom jó néhány HD csatorna. Beltéri egységet csak akkor ad a digi ha a tévédben nincs DVB-C tuner. A tiédben van természetesen.
-
rsf
senior tag
Hali
1. Fehér betű fekete széllel, nem fekete háttérral.
2. Én NAS-t használok és ha média szerverként csatlakozok rá akkor a külső felirat is működik. Ellenben a média lejátszóm(WD TV Live streaming) csak akkor viszi a külső feliratot, ha hálózati megosztást választok és úgy csatlakozok a NAS-ra. A kettő között az a lényegi különbség, hogy hálózati megosztáskor kell felhasználónév és jelszó de média szerverként nem. Viszont a TV-nél ez a két dolog szerintem össze van keverve. Ha kell bővebben is kifejtem.
3.Nincs NTFS-es külső winyóm, de azt olvastama TV helpjében, hogy csak a FAT-ot támogatja, de abból az exFAT-ot is. Szóval ha nem akarsz jogosultságokat használni akkor át kell térni arra azt jó napot.
4. A TV nagyon gyors ez a menűben való lépkedésnél és a média lejátszásnál is szembetűnő.
5. Az okos távirányítóval könnyebb pl. a youtube keresőben a betűk között lépkedni, de amikor a TV kirak egy billentyűzetet akkor a kurzol minden betűnél megakad és onnan ujból kell görgetni ami nagyon idegesítő. Szóval nem tudod áthúzni a kurzolt a billentyű felett.A TV menűjében lépkedéskor is jobb a régi fel/le nyil. De a böngészőben olyan mint az egér oda viszed a nyilat ahová akarod.
Ezekre tudtam válaszolni.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest