Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompiere
csendes tag
válasz
matti70 #9234 üzenetére
Szívesen!
Ha a fenti sztori alapján csak egyetlen olvasó megkíméli magát egy ilyen herce-hurcától, ha elromlik valamilye, akkor már megérte írni róla.A Panasonic termékeivel én mindig elégedett voltam. Ezt még az MZ800 hibája sem változtatja meg. Nem is vásároltam soha semmilyen más márkájú szórakoztató elektronikai eszközt és ezután sem tervezem...
-
viizo
tag
válasz
matti70 #8782 üzenetére
A Pana TV-knek van egy olyan természetes színvilága és felépítése, amit sokan megszoktak, megszerettek, és minden más kevésnek tűnik mellette - vagyunk ezzel még így páran, ezek szerint.
Bár a belépő szintet és a felső kategóriát nem néztem, egyedül az OLED-eknél láttam más márkát is jónak, illetve a Sony felsőbb kategóriás LED-jei hozták ezt a szintet. Fent írtam, megnéztem minden mást, ami lehetett, de végül kénytelen voltam LÁTATLANBAN megrendelni a Pannyt, mert csak a Sony ami hozta az elvártat, de drágábban és sajnos akkor épp lefagyósan.
Egy 3-4 éves Samu LCD is van itthon (minden szobában van megjelenítő), de egy vicc a GX mellett, és az csak amolyan 'legyen vmi a falra, ami mégse túl gagyi' TV-ként lett vásárolva.
A másik érdekesség, amit ugyan nem írtam, de feltűnt, az a TV-k megépítése és anyaghasználata: a legtöbb gyártó még középkategóriás TV-ket is kóláskupak minőségű, vékony és gagyi műanyagokból rakja össze, kiábrándító. Ráadásul nem egy közülük össze-vissza tekeredik az állványán, ha picit is hozzáérsz, semmi tartása, vagy merevítése. A GX sem éri el a Pana plazmák vagy a régebbi minőségi LCD-k összeszerelési minőségét azok fém hátlapjával, irtózatos merevségével és betonstabil állvánnyal, de a legtöbb megtekintett TV-nél érezhetően, láthatóan jobb minőségű már a külseje is. Ennek külön örültem, hiszen végül vakon, élő szemrevételezés nélkül rendeltem meg a konkurensek különféle hülyeségei miatt, amik mellett eltörpülnek a Panny GX / HX LED TV hátrányai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest