Új hozzászólás Aktív témák
-
beholder00
tag
Remek, köszönöm szépen
Gyönyörűen fut.
(#8689) Bugarov
Nincs mércém annyira sajnos. Szüleimnél van egy kb 5 éves LG full HD elég alsókategória (pl.: nincs rajta optikai hang bemenet), de jobb a képe vmivel, de ami tutibb az a színek és a fényerő, kb 2,5 méterről nézve. Na meg a betekintés, nekem semmi panaszom rá. Írok majd hozzá még pár sort és képeket is csinálok ha lesz időm -
cl.aci
aktív tag
-
Downsampling
senior tag
Nálam végig be volt kapcsolva a tévé, amikor ki-be dugdostam őket, és nem akart a menüben feljönni az USB. Miközben az USB1-es portban nem volt semmi, azt mégis mutatta olyankor is. Na, majd talán, ha lesz hozzá idegem, a végére járok a dolognak. Egyelőre örülök, hogy az a sokat szidott Panasonic tévé-médiajátszó nem is olyan gagyi, pont akkor húz ki a sz@rból, amikor a félmilliós lejátszók cserbenhagynak... (tudom, DTS-t nem tud, de hát az Oppón is csak DD-ben van a magyar szinkron...
)
Amúgy az én gyanúm az, hogy a 2-es és a 3-as USB port nem szereti az USB 3.0-ás eszközöket... De ez csak egy elmélet (sok ilyen egyéb készülékkel találkoztam), talán csak az USB1 tudja az USB 3.0-ás szabványt...
-
Downsampling
senior tag
Szia!
Pendrive-al is próbáltam, 2.0-val és 3.0-val is. Meg sem jelenik a tévé menüjében a 2-es és a 3-as, csak az 1-es (még akkor is, ha nincs is rádugva semmi). Mintha pár hónapja valaki kérdezett már volna erről és akkor annyiban maradtunk, hogy reméljük ez a hiba másnál nem jön elő (mert ha jól rémlik, megoldást nem talált rá senki). Most éjszaka vacakoltam az x265-ös film miatt ezzel, és a sötétben gondoltam, nem kell mindig ugyanoda dugni az USB-t, aztán semmi. Kipróbáltam pendrive-al is mérgemben, de szintén semmi. -
Piftuka
veterán
Elméletben kezeli.
Az ilyen billentyűzetek esetén inkább arra érdemes figyelni, hogy milyen véleményeket írnak róluk. Ugyanis némelyik már egészen közel, 1,5 méter távolságból is hibázgat, annál távolabb pedig nem lehet használni.
Általánosságban ezt a Microsoft billentyűzetet, és a Logitech K400 Plus billentyűzetet jónak tartják a felhasználók.
Én is utóbbival "szemeztem"... Ám lehet, hogy egy teljes értékű, normál méretű rádiós egér + billentyűzet kombót vásárolok helyette, mert éppen a minap (a fent említett esetben) dolgoztam a cimborám HP laptopján, és agyf*szt kaptam az összezsúfolt billentyűzete miatt; állandóan mellékattintottam, pedig normál billentyűzeteken gyorsan gépelek, és oda sem kell néznem.
Szóval ha téged is zavar a kis méretű billentyűzet, akkor számodra sem ideális választás. Amennyiben ez nem probléma, akkor viszont a fenti kettő valamelyikével szvsz jól jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest