- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
veterán
Hali!
Lenne egy kérésem hozzátok emberek.Van itt a PH!-egy olyan topic hogy ''Rosetta@home'' nem tudom hogy ismeritek-e a programot.
''A rosetta@home célja az,hogy meghatározza a 3 dimenziós alakját a proteineknek, ami végül ahhoz vezet hogy megtalálja a gyógymódokat sok nagyobb kiterjedésű betegségekhez. Új proteinek szerkesztésén törekszik, amik gyógyítanák a HIV, malária, rák és Alzheimer kór betegségeket.
2 hete kezdtem bele komolyabban az itthoni 4 gépemen+a barátom segít még be. Ennek köszönhetően a magyar egyéniben már 38. helyen vagyok, a Hungray csapatban a 2. helyért fogok csatázni hamarosan, és ez elkeserít. Mármint pontosabban az,hogy,hogy mindössze 500 user használja csak a programot Mo-on, és ennyire gyalázatos tempóban.
Ezért engedelmetekkel elindítottam a rosetta@home Prohardver! csapatot, és szeretném a segítségeteket kérni. A Ph-s fórumtársaimmal együtt olyan gépeket birtoklunk, amivel kis csapatunk 20-30fővel akár a top10-be is bekerülhet!''
További információk a topicban kérlek gyertek segíteni ti is-e közös cél érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 16GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest