Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• t1

veterán

Hali!
    Lenne egy kérésem hozzátok emberek.Van itt a PH!-egy olyan topic hogy ''Rosetta@home'' nem tudom hogy ismeritek-e a programot.

''A rosetta@home célja az,hogy meghatározza a 3 dimenziós alakját a proteineknek, ami végül ahhoz vezet hogy megtalálja a gyógymódokat sok nagyobb kiterjedésű betegségekhez. Új proteinek szerkesztésén törekszik, amik gyógyítanák a HIV, malária, rák és Alzheimer kór betegségeket.
    2 hete kezdtem bele komolyabban az itthoni 4 gépemen+a barátom segít még be. Ennek köszönhetően a magyar egyéniben már 38. helyen vagyok, a Hungray csapatban a 2. helyért fogok csatázni hamarosan, és ez elkeserít. Mármint pontosabban az,hogy,hogy mindössze 500 user használja csak a programot Mo-on, és ennyire gyalázatos tempóban.

Ezért engedelmetekkel elindítottam a rosetta@home Prohardver! csapatot, és szeretném a segítségeteket kérni. A Ph-s fórumtársaimmal együtt olyan gépeket birtoklunk, amivel kis csapatunk 20-30fővel akár a top10-be is bekerülhet!''

További információk a topicban kérlek gyertek segíteni ti is-e közös cél érdekében.

Új hozzászólás Aktív témák