Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
veterán
Hali!
Lenne egy kérésem hozzátok emberek.Van itt a PH!-egy olyan topic hogy ''Rosetta@home'' nem tudom hogy ismeritek-e a programot.
''A rosetta@home célja az,hogy meghatározza a 3 dimenziós alakját a proteineknek, ami végül ahhoz vezet hogy megtalálja a gyógymódokat sok nagyobb kiterjedésű betegségekhez. Új proteinek szerkesztésén törekszik, amik gyógyítanák a HIV, malária, rák és Alzheimer kór betegségeket.
2 hete kezdtem bele komolyabban az itthoni 4 gépemen+a barátom segít még be. Ennek köszönhetően a magyar egyéniben már 38. helyen vagyok, a Hungray csapatban a 2. helyért fogok csatázni hamarosan, és ez elkeserít. Mármint pontosabban az,hogy,hogy mindössze 500 user használja csak a programot Mo-on, és ennyire gyalázatos tempóban.
Ezért engedelmetekkel elindítottam a rosetta@home Prohardver! csapatot, és szeretném a segítségeteket kérni. A Ph-s fórumtársaimmal együtt olyan gépeket birtoklunk, amivel kis csapatunk 20-30fővel akár a top10-be is bekerülhet!''
További információk a topicban kérlek gyertek segíteni ti is-e közös cél érdekében. -
t1
veterán
Hali!
A procimnak mennyi feszt lehet adni ami még nem káros? Az alap 1.3875 de CPU-Z szerint 1.33-1.344 fele szokott lenni mikor 1.4 adok neki akkor kap a CPU-Z szerint 1.38-at
-
t1
veterán
akkor msot milegyen.. lehet a ramok nem bírják sőt biztos 2 ram-om van nem soká jöna 3-ik:
256 MB DDR 400 PQI: 2.5-4-4-8
256 MB DDR 400 Samsung:3-3-3-8
És 3.4-en 1.41 voltot kap a proci a ramok időzítése auto és az 2.5-4-4-7 lehet az egyik nem bírja???
-
t1
veterán
válasz
-=shitty=-
üzenetére
Hali! A procim 800-as, adtam neki feszt és 3.4-en sandraval a processzor tesztek lefutottak. Amikor a ramosra mentem, akkor a program lefagyott. A ramok 5:4-ben mentek. Az FSB 243.
-
t1
veterán
Hali!
Sehogy se tudom a procimat 3.2 fölé vinni mert az xp nem bootol.. 14x230 1:1 de ha vissza osztom a ramot és az fsb-t emelem akkor se
a procinak fesz kéne vagy mi? -
t1
veterán
Hali!
Megjött az új hűtöm Artic Cooling Freezer 4 de a procit nem tom húzni mert ha emelem az fsb-t akkor nem ismeri fel a samsung vinyómat ami SATA-s
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bittorrent topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nem véletlenül lett lecserélve