Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Most kicsit nekem is tele lett a hócipőm az egésszel. Persze ehhez az is hozzájárult, hogy épp egy 8-as vesztési szériám van. Sikerült ezt úgy, hogy mindig három vereség után megálltunk... Ettől függetlenül a leaver mindig nálunk van, a meccs úgy kezdődik, hogy csapattárs riportolni akarja a sajátot, mert előző meccsen összevesztek és még lehetne sorolni. Továbbra is rengeteg a boostolt ember aki nem oda való, csak ismerősei felhúzták. Csak példaként a mai D'Va választék, itt már két bukónál megálltunk:
-első high groundról messziről lőtte az ellenfélt, kb nullát sebzett, blokkolni nem blokkolt semmit
-második meg annyira belement a darálóba, hogy mire a csapat odaért, már meghalt...
Korábban Sombráztam is, egy meccsen átlagban toltam 20+ hacket meg 30+ ember volt EMP-zve és kaptam összesen 5 assistot... Még akkor is képtelenek megölni valakit ha az ellenfél a képességeit nem tudja használni. Rendszeres volt egyébként Sombrával a gold damage... Health packeket nem szedik, Junkrat inkább meghal, mintsem a mellette lévő packet felvegye... Hiába hackeltem Rein pajzsot, senki nem indult meg. Eldöntöttem, hogy akkor kommunikálok, bemondom, hogy Rein is hacked, erre elkezd az egyik srác üvölteni, hogy azonnal váltsak... Na ez se jött be...
Vissza Tracerre, azzal legalább tudok ölni is rendesen. Itt meg rendszeresen egyedül maradtunk, haver Winstonozott, ő mindig beugrik, én oldalról támadok, többiek meg messziről néznek. Soha egyetlen egyszer nem jönnek be... Pedig most iszonyat népszerű a Rein + Orisa itt, ilyenkor ügye dive-olni kell rájuk, nem messziről lődözni, mert annak sose lesz vége. Ők mindig messziről lőnek inkább... Utolsó meccsen támadunk, kiszedem az ellenfél törpét turrettel + a Mercy-t, ők közben meghalnak, mert pajzs nélkül akarnak pajzs csatát vívni...
Kínomban már megpróbálkoztam Mercy-vel is olyan csapatnál akik nem voltak hajlandóak supportot hozni. Persze az első pontot se foglaltuk el...
Tudnám még sorolni, sose kaptam még egymás után ekkora fogalmatlan csapatot ennyiszer, de félelmetes mi megy. Megmondom őszintén kezdem unni, az emberek képtelenek összedolgozni, rengeteg az ideges ember, nem annyira móka ez így. Valami változás kéne a játékban, mert az alapok nagyon jók, de ez a rendszer szerintem bukásra van itélve. Közben meg az egyik profi talált top 500-ban egy Mercy maint akinek 30%-os winrate-je van... Azért ez már az ötödik szezon, azt reméltem eddigre már ezek a hülyeségek megoldódnak, de úgy tűnik nemcak az én szintemen van probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Ulefone RugKing 4 Pro
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TBT