Hirdetés
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
Mellesleg f@sza kis év volt!
Nagyon jó kis társaság alakult ki itt is és ingame is. 1 Év alatt annyi élményt adott ez a játék, hogy soha nem gondoltam volna, hogy ezt mondom. Ezidáig egyetlen játék sem kötött le ennyire mint ez a pusztulat!
De itt igazából arról beszélek, hogy nagyon sok jó fej(és kevésbé jó fej
) emberrel ismerkedhettem meg és játszhatok mindennap. Sok "csapatot" megjártam, illetve jártunk Torikkal, hiszen vele kezdtem el az OW-t. (amit ennek a topicnak köszönhetek.) Voltak csalódások is, de leginkább pozitív élmények. Azt gondolom, hogy itt is elég jól összetartunk és pörög a topic, aminek különösen örülök. Remélem ez az aktivitás a jövőben sem fog csillapodni és egy kitartó csapatot fogunk alkotni. Na jólvan, nem akarok (már lehet késő) túl b*zis monológot írni, így kb ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon jó kis társaság alakult ki itt is és ingame is. 1 Év alatt annyi élményt adott ez a játék, hogy soha nem gondoltam volna, hogy ezt mondom. Ezidáig egyetlen játék sem kötött le ennyire mint ez a pusztulat!
De itt igazából arról beszélek, hogy nagyon sok jó fej(és kevésbé jó fej
) emberrel ismerkedhettem meg és játszhatok mindennap. Sok "csapatot" megjártam, illetve jártunk Torikkal, hiszen vele kezdtem el az OW-t. (amit ennek a topicnak köszönhetek.) Voltak csalódások is, de leginkább pozitív élmények. Azt gondolom, hogy itt is elég jól összetartunk és pörög a topic, aminek különösen örülök. Remélem ez az aktivitás a jövőben sem fog csillapodni és egy kitartó csapatot fogunk alkotni. Na jólvan, nem akarok (már lehet késő) túl b*zis monológot írni, így kb ennyi.
TBT