Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
kiszi07
üzenetére
Engem is meglepett, de kivették ezt a funkciót a kliensből! Már nincs lehetőséged, hogy saját magad megváltoztasd az e-mail címed. Nyilván tömeges visszaélés volt ezzel a funkcióval. De persze mindig az ügyfél a hülye, és mindig az ő gépe vírusos...

Szerintem ezentúl csak az EA ügyfélszolgálaton keresztül tudod megváltoztatni az e-mail címet. A magyar telefonszámukat pár hozzászólással korábban már leírtam!

-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, esetleg valaki le tudná nekem írni, hogy Originen hol lehet email címet megváltoztatni? Pontosan?
-
csaba951
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Origin Code Redemption FAQ
Listán nincs rajta, Originen nem kapható, szóval szerintem nem! -
Rabbitf_24
addikt
LOTR Battle for middle earth játék regelhető Originen?
Ha igen, akkor valahonnan még beszereznék egyet, nagyon tetszett anno.
-
Luperator
tag
A probléma éjjel kettő felé megoldódott. A gond az ESET Smart Security 5-tel volt, amit hiába kapcsoltam ki teljesen, a tűzfal még is működött (?). A személyi tűzfal kikapcsolása után minden remekül ment, ma a szabályszerkesztőben hozzáadtam a kivételekhez, a tűzfalat pedig átállítottam, hogy saját szabályt is definiálhassak. Remélem ezen keresztül nem tuják majd lenyúlni a fiókot, sem semmit. Úgyhogy, most nem az EA volt a ludas.
-
Luperator
tag
"Az első bejelentkezés alkalmával rendelkezned kell internet kapcsolattal"
Ez mi? Láttam itt már másnál is, ott frissítést írtak. Raknám fel a DS3-mat, szóval kétlem, hogy ez nálam segítene. Az isten verné meg ezeket, hogy egy klienst nem tudnak rendesen megcsinálni két éve.
A segítséget előre is köszönöm!
-
csaba951
veterán
válasz
vackor87
üzenetére
Hm. Külön külön miden jó nálad, de összességében mégsem megy. A legfrissebb Orign kliens van nálad, a szükséges portok pedig nyitva vannak a számítógépeden, a router beállításai is stimmelnek. Korábban azt mondtad, hogy leállítottál minden "felesleges" futó programot, és megpróbáltad a víruskereső és tűzfal kikapcsolását is.
Most csak arra tudok gondolni, hogy a tűzfalad blokkolja az Origin kliens internetre kapcsolódását.
Próbáld meg telefonon elérni az EA terméktámogatást: +3615059550
Hátha nekik van valamilyen más ötletük. -
LicskaiJ
aktív tag
válasz
vackor87
üzenetére
Szia!
Nekem is ugyan ez a problémám van.
Régebben router nélkül ment rendesen, bár akkor még lehet hogy XP alatt futott,
most meg semmi
Én először a routerre gondoltam, nyitottam is meg portokat, de egyenlőre semmi változás.
Megpróbálom majd még laptoppal is, meg az asztalira tezsek fel XP-t is.Ha találsz rá megoldást légyszi írd meg nekem is! Jöhet akár priviben is...
-
Bjørgersson
félisten
Érdekes ez az Origin, egyre jobban kezd idegesíteni. Úgy néz ki nem lehet megváltoztatni az e-mail címem, a jelszavamnak pedig elvileg 8 és 16 karakter közötti hosszúságúnak kell lennie, de a 16 karakter hosszút már nem fogadja el. Úgy néz ki délután livechateznem kell egyet.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
Win7 alatt még ment rendesen. Decemberben win8-ra költöztem és még nem telepítettem a klienst. Szóval fogalmam nincs
Csak érdekesnek találtam a linked és gondoltam megnézem nálam mit mutatSzerk
Hmm..IE alatt OK, Opera alatt a korábban írt szöveg. Érdekes, de ezek szerint rendben van a link -
csaba951
veterán
Origin kliensben: Súgó -> Névjegyben ez olvasható: Origin 9.1.11.2678 - 0. verzió?
-
csaba951
veterán
válasz
vackor87
üzenetére
Böngészőben klikkelj erre az oldalra! Ha minden jó, akkor egy OK felírat jelenik meg.
-
vackor87
csendes tag
nem rendszergazdaként
-
-
vackor87
csendes tag
Köszönöm hogy foglalkozol velem.
Semmi gond kirohanok az irodába a laptopomért és jövök vissza, megnézem azzal is.
5 perc és jövök
-
Bgray
csendes tag
sziasztok!
Azért írok, mert nem enged be az origin. változtattam jelszót is de semmi. Ma játszani akartam egyet nem emlékeztem a jelszavamra ezért lekértem egy új jelszót de mintha semmi se történt volna ugyanúgy azt írja, hogy helytelen a jelszó.
Válaszaitokat előre is köszönöm Bgray.

-
csaba951
veterán
válasz
vackor87
üzenetére
Legalább kiderült, hogy az Origin fiókod rendben van. Akkor menjünk tovább.
Azon a helyen ahol nem megy, ki tudod próbálni egy másik géppel is? Gondolom, hogy routeren keresztül van net. Ha ezen a másik gépen megy, akkor nem router probléma, hanem a gépeddel van valamilyen probléma. -
vackor87
csendes tag
Igen ezen az oldalon keresztül be tudok lépni a fiókomba.
Nem a netem vezetékes.Viszont egy másik gépről kipróbáltam és be tudtam lépni az originba, ott annyi volt a különbség hogy wifis net volt és nem win7, hanem XP volt a gépen. Nem tudom hogy ez számít e valamit.
Üdv
Vackor
-
csaba951
veterán
válasz
vackor87
üzenetére
1. Ezen az oldalon be tudsz lépni a fiókodba? (böngészőből)
2. Esetleg wifin keresztül használod a netet? -
vackor87
csendes tag
sajnos ez a jelszórövidítés nem oldotta meg a problémámat. Azért köszönöm a tippet.
Továbbra is várom az ötleteket, hogy mi lehet a problémám.
-
vackor87
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő lenne: feltelepítem az Origin-t és amikor belépek offline módban van. Net természetesen van, de mindig az alábbi hibaüzenet fogad: "kapcsolódás sikertelen. Kérlek ellenőrizd az internetkapcsolatodat illetve ha a probléma továbbra is fennáll, próbálkozz újra később."
Sok fórumot végigolvastam már és az alábbi dolgokkal próbálkoztam: tűzfal kikapcsol, vírusirtó kikapcsol, minden futó programot leállítottam Origin telepítés közbe, többször újratettem, sőt valahol olvastam hogy Win7 alatt valamit be kell írni a parancssorba, na azt is kipróbáltam, Origin honlapján olvastam hogy portokat kell neki nyitni na az sem és semmi sem segített.
Ha valakinek lenne valamilyen ötlete vagy véleménye akkor azt szívesen meghallgatom mert én már teljesen tanácstalan vagyok.
Üdv
Vackor
Ui: előre is köszönöm!
-
Lewzke
őstag
Megoldódott a problémám. A gond az volt, hogy túl hosszú volt a jelszavam, rövidebbre változtattam és működik. Régebb meg ugye nem volt jelszó limit, azután meg módosították. Eléggé bénák az Origin-nél, az ilyent még egy másodéves hallgató se csinál.

-
LicskaiJ
aktív tag
Sziasztok!
Szerettem volna feltelepíteni a régebben már használt Battlefield3 játékomat,
először az Origin-t telepítette, majd be kellett volna jelentkeznem, ami persze nem sikerült...
Először azt hittem, hogy elfelejtettem a jelszót, és kértem újat, de azzal sem sikerül bejelentkeznem
Mindig azt írja ki, hogy: "Az első bejelentkezés alkalmával rendelkezned kell internetkapcsolattal."
Az internet persze működik, és az Origin ügyfélszolgálatára is be tudtam jelentkezni.Mit lehet ilyen esetben tenni?
-
Lewzke
őstag
hát én BC2-őzni nem tudok, egyszerűen nem enged bejelentkezni, küldtem egy jelszócserét, errefel azt sem lehet mert "technikai gondjaik" vannak. hát b@zmeg

-
Bjørgersson
félisten
Battleloggal kapcsolatban lehet zaklatni a livechateseket vagy van külön Battlelog support oldal / chat?
-
csaba951
veterán
Ha (mindketten) Rendszergazda módban indítjátok az Origin klienst, akkor is ezt csinálja?
Az Origin kliens és / vagy a játék elérési útjában (mappanevekben) van ékezetes karakter?
-
Rabbitf_24
addikt
pff én a Most Wanteddel szívok, sötét képernyő, aztán a program megáll...
-
finest
addikt
Valamiért a Dead Space 2 nem akar indulni az Origin kliensből, a folyamat megjelenik a feladatkezelőben, de a játék nem tölt be. A Games mappából a parancsikonnal indítva viszont indul minden további nélkül. Szerintetek?
-
kenand
veterán
válasz
Balázs9503
üzenetére
-
Balázs9503
tag
Sziasztok!
szeretnék vásárolni az áruházban, de volt ez a hír: [link] és hogy ez paypal-ra is igaz vagy csak a sima bankkártyára?

köszönöm a válaszokat -
CsonkaImo
addikt
válasz
papírzacsi
üzenetére
Elég nagy gond lehet mert konzolokat is érinti, ott sem lehet játszani már több mint egy napja...
-
CsonkaImo
addikt
válasz
multipower1
üzenetére
Mindenkinek ez van most! Valami központi hiba van, dolgoznak már rajta.
-
multipower1
csendes tag
Sziasztok!!!
Egy olyan problémám lenne, hogy originbe belépek, és azt írja, hogy offline vagyok!!!Hiába próbálok felcsatlakozni semmit se reagál rá, hiába kattintok online-ra, mint ha mi sem történt volna!!! Lehet banális kérdés de fingom nincs mitől!! Jah és persze net van a gépen!!!

-
ST05
őstag
Sziasztok !
Origin adatokat változtatnék.
nos jelszót ,sikerült ,még a biztonsági kérdést is simán sikerült
azonban e-mail változtatás opciót seholsem találom!
origin progiba ugyanaz a (kinézetü)profil oldal van ,mint az origin oldalon,
ott szerkesztés, ott csak jelszót lehet módositani,
egy yutubos video alapján az ea oldalra belépve, ugyanugy originhez dob,,
esetleg hol keressem ? vagy ügyfélszolgálathoz forduljak?
esetleg ez megváltozott a vissza élések miatt?
köszi -
tjb007
nagyúr
Megvan Steam -en a Battlefield Bad Company 2 (plusz a DLC -i) és gondoltam kipróbálom hozzá tudom e adni az Origin fiókomhoz. Meglepetésemre menne a dolog de kérdés, hogy ha én hozzáadom az Origin -hez is akkor származhat e ebből kifolyólag bármilyen probléma a jövőben ?
-
CsonkaImo
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Köszi szépen a segítséget, feladatütemezős beállításra én is gondoltam csak azt hittem nálam van valami gond. Azért remélem késöbb ezt javítják mert szerintem ez alap, hogy ha nincs kapcsolat akkor vár rá de az is vicces hogy nem lehet késöbb felcsatlakozni. Mégegyszer köszi a leírást így már menni fog!

-
csaba951
veterán
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Az egyszerű megoldás az ha a bekapcsolás után te indítod el az Origint.
A bonyolultabb megoldás már némi turkálást igényel.
Első lépésben kapcsold ki az Origin automatikus indítását!Következő lépések:
Windows 7 x64-en (magyar)
Vezérlőpult -> Megtekintés a következő szerint: Nagy ikonok -> Felügyeleti eszközök -> FeladatütemezőAz itt megjelenő ablak bal oldalán: Feladatötemező (Helyi) -> Feladatütemező könyvtár
Itt a középső részen, fent jobb klikk -> Új feladat létrehozása...A megjelenő ablakban:
Általános fülön: Név: OriginIndítás fülön: Új.. gombra klikk
A megjelenő Új indítási feltétel ablakban: Feladat megkezdése: Indításkor; Speciális beállítások Feladat késleltetése: 1 perc -> OK gombra klikkMűveletek fülön: Új.. gombra klikk
A megjelenő Új művelet ablakban: Beállítások: Program / Parancsfájl: C:\Program Files (x86)\Origin\Origin.exe -> OK gombra klikkOK gombra klikk
Bezárod a Feladatütemezőt. Ennyi. A következő indításnál már nem azonnal fog indulni az Origin.
Ha ezek után még mindig túl korán indul el, akkor a Feladatütemezőben az Indítás fülön Szerkesztés... gombra klikk, és a Feladat késleltetése: 2 perc esetleg 3 perc legyen! (Ezt kézzel kell beírni, mert nem tudod kiválasztani a menüből ezeket az értékeket.)
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Van egy kis gondom az Origin-nel. Mióta hdd helyett ssd-n van a windows elöbb betöltenek az automatikusan induló programok mint mielött még elérhető lenne az internet. A gond pedig az hogy az Origin offline módban indul és hiába kattintok a felcsatlakozásra nem történik semmi, ki kell lépnem belőle majd újraindítani és akkor lesz jó és ezt minden bekapcsolásnál el kell játszani. Steam szépen vár még lesz kapcsolat ott nincs ilyen gond és csak másodpercekről van szó amíg nincs internet. Meg lehet ezt oldani valahogy vagy kapcsoljam ki az automatikus indulást és indítsam én amikor már van net? Válaszokat előre is köszönöm!
-
Youri
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ha megveszed tőlük, akkor lehet. Ha nem, akkor nem
-
horvathd
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem hinném, hogy máshol vásárolt Batmant be lehetne aktiválni Originen, hiszen nem EA a kiadó.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Dobd fel hirdetések közé, onnan nagyobb eséllyel fogják elvinni, a -15% kuponokat én is mindig ott adom oda valakinek.

Más: Látom, már a Batman játékokat is lehet venni Originen, Arkham Asylumból viszont csak sima verziót látok. GOTY verziót beaktiválni sem lehet vagy csak letölteni?
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Gondoltam hátha, nekem nem kell.
Ha valakit mégis érdekelne, akkor szívesen odaadom. -
válasz
cskamacska
üzenetére
Nagyon jó karácsonykor 6990ft volt ugyanez ugyanott meg az új need for speed is

Amúgy szégyen mindkettő minősége sajnos.

-
cskamacska
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Bár én értékelem a gesztust
, de minden embernek aki érdeklődik e középszerű lövölde iránt, annak a CD Galaxisban kapható fémdobozos Limited Editiont tudom ajánlani 9000 forintért. Originen szokásosan röhelyes árak vannak, és 20% kedvezményt pont nem oszt vagy szoroz sajnos. 
-
Rabbitf_24
addikt
Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe Edition -20%-os kupont adok ingyé, ha kell vkinek.
-
törölt tag
2 külön mail címet lehet egyesíteni vagy a játékokat egy címre átvinni? Valamiért kezdetekben freemail-re majd utána gmail-re regisztráltam a játékokat.
-
ruti
Közösségépítő
mi ez a "szülinapos kupon" Origin-en, el tudná valaki mondani?
-
cskamacska
addikt
Mondjuk tetszik ez a naivság, ha eddig nem volt gond a seftelt szesszel, akkor továbbra sem lesz.
Nyilván. 
Egyébként: Crysis és Crysis 2 Maximum Edition darabja 5€ az Origin boltban
Ha jól veszem ki, akkor a Maximum Edition semmi plusszal nem szolgál a Crysis 2 alapjátékhoz képest multin kívül, ugyi?
-
aAron_
őstag
nektek jó a store.origin.com? nekem ez jön be:
No Response from Application Web Server
There was no response from the application web server for the page you requested.
Please notify the site's webmaster and try your request again later. -
csaba951
veterán
Akkor nem kell hozzá sok ész, a kulcsot valaki más is felhasználta, és most az ő Origin fiókján található. Ha volna számlád vagy a dobozból a cdkulcs kártyája, akkor a supporton tudnátok ezért reklamálni. Így azonban az ég világon semmi bizonyíték nincs rajta, hogy a játék jogosan a barátodé. Tehát felesleges panaszkodni.
Nincs mese, meg kell venni újra! Szerencsére Amazonon éppen akcióban van. $20, de Amazon credittel már $15-ért elhozható.
-
Z()L3
tag
Sziasztok!
Vettünk haverral 2 FIFA13 kulcsot. Nálam minden rendben van vele, de havernál mintha felszívódott volna Originen belül a játék.
Nem írja hogy meglenne neki meg semmi, csak azt írogatja hogy FIFA aktiválása szükséges. Beírom azt a kulcsot amivel nála regeltük a játékot de semmi - a kód használatban van. Valami ötlet ?Előre is köszi !

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak érdekesnek találtam a linked és gondoltam megnézem nálam mit mutat

Nyilván.