Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Sk8erPeter #13555 üzenetére
2. Nem vágom mire mondod ezt a biztonsági tényezőt. Nem használja jól a jelszavakat, ez nem biztonság, hanem valami problem. Ezek szerint akkor csak nálam. Rókában nem volt kitöltve előre nekem a mező, szó sincs erről amit mondasz, ott a felhasználónév mező üres volt, de ha belekattintottam, akkor legördült a lista, amiből választhattam, és akkor berakta hozzá a jelszót.
Nem tudom ez site függő is e.3. Igen, komoly, jobban szeretem ha a böngészőm tudja az összes kukimuki számot, nem nekem kell előkeresgetnem meg beírogatnom.
Nem az opera fikázása a cél, félreértesz. Azért írtam le hogy elolvassam a válaszokat, hátha tanulok belőlük.
Bár ez már eleve érdekes hogy magamtól nem sikerül tökéletesen használnom egy böngészőt, hanem topikokban kell nyomoznom. Rókánál világos volt minden kezdő user-nek is.
Természetesen az Opera sok szempontból profibb, és a lényeg: gyorsabb. Ezért próbálom megoldani a problémáimat benne, hogy csak ezt használhassam. Van rá esély hogy nem a programozók hibáztak, hanem én nem tudom még megfelelően használni, dehát épp ezért vagyok itt, ebben a topicban. Már korábban is kaptam itt hasznos tippeket.4. Természetesen átlagba olyan 200-250-et eszik, de a gyenge vasamat ez is megterheli sajnos. Persze én is hibás vagyok, mert nem bírtam ki hogy ne használjak skint, meg egyedi speed dialt stb, kiterjesztéseket...
Nos akkor a jelenlegi tanulságom hogy próbáljam ki az operát natúrba, pl portable, továbbá ennek az űrlapozásnak utána kell néznem még akkor látom.
Az meg egyértelmű hogy ha másoknál nem jelentkeznek bizonyos gondok, akkor az illetőnél van valami kompatibilitási, vagy valamilyen probléma. Eddig a zoomolás amiben biztos vagyok hogy általános hiba, de majd talán egyszer kijavítják. A többi gondomon még "dolgoznom" kell.
Azért köszönöm a reakciókat skacok.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Diablo 3 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest