Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
5zilárd
csendes tag
Nem tudom, hogy meg lehet-e oldani a következő dolgot, de ha igen, legyetek szívesek írjatok vissza rá. Szóval: amikor egy oldalt a touchpadommal akarok görgetni, és például előtte lefelé görgettem, és most felfelé akarok, akkor néha felfelé húzáskor is lefelé húzza a lapot. Amikor egérrel használom, úgy nem gond, de nélküle elég zavaró. Megnéztem a Chrome-ot is, annál tökéletesen működött a gördítés.
Csak hát a Chrome szerintem elég ésszerűtlen, és nehezebb használni, az opera a legjobb. Várom a válaszokat.
-
Dictator^
veterán
Megint előjöttek, ezek a random képek.
Probhardver topicjai után twitter jel van, és friss opera.. csak a wand , meg a bookmarskot nyomtam be.
Beállításokat én csináltam...
Ötlet?
Hunfatal avatarja, átlagos avatár lett, és a smiley között van az avatarja bent.. ez most..?! -
olivera88
veterán
Nem tudom hallott e valaki az előző verzióknál előforduló hibáról, mikor megnyittam két pdf lapot, rendszerint bezáródott a böngésző, nálam a 11.01 el rendszeresen előfordult, na meg a másik hiba az Imageshack képmegosztó oldal megtekintésekor rendszerint összeomlott a böngesző, emiatt kénytelen voltam Chrome-val feltölteni képeim. Nem tudom ezek a hibák javitásra kerültek e.
-
Dictator^
veterán
válasz
Dictator^
üzenetére
Illetve youtube.
Jelenleg 2% cpu használat van, és 236Mb memória használva.
Nyitok egy youtubeot..
Egyszerüen tabokat nem tudok váltani, 273 mb lett, de töltések között olyan mintha 1 P1-nél ülnék... Ha bezárom, egyszerüen minden okés lesz.
Még scrollozni is lehetetlen az oldalon.. -
G4bi89
senior tag
Valóban pokolian gyors az új Opera de mintha többet is zabálna

Jelenleg 9 tab = 516MB (ebből 1 facebook, 2 youtube)
Ez még azt mondom oké de 900MB - 1GB -re is felszaladt akkor azért néztem

Haladó - Előzmények menüpont alatt beállítottam automatikusról fixre a memóriában történő gyorsítótárazást de semmit nem ér
- legalábbis eddig nem érzékeltem. -
Dictator^
veterán
Na akkor egy tiszta HSZ-t kérnék, azt kimentem amit irtok mert ez tényleg vicc, eddig a legjobbnak mondtam, de ez kezd tényleg szánalmas lenni.
Szóval fent volt a 11.50.
Mivel mentem ki az összes beállításomat.. ismétlen AZ ÖSSZESET?
Nem haszálok mailt, viszont a toolbaron alakitottam, a beállításokon is, vannak mentett kódjaim, könyvjelzőim.Amit eddig kimentettem, de most csak a galibát okozza azok ezek között lehetnek:
standard_toolbar.ini
bookmarks.adr
operaprefs.ini
speeddial.ini
wand.datMi hiányzik, ugyanis felraktam az új 11.60-ot, frissre, ráraktam ezeket, és olyan 'Bar'-ok is megjelentek, amiknek nem kéne ottlegyen.
Ráadásul egy plusz sávom van, az Opera (newtab) gomb sávja, és a Normális menübar között.
Az opera "gomb" és a newtab gomb (nem csak a plusz jel , hanem a kiirásos gomb) még mindig ugrál ha ráhuzom az egeret.Plusz az adressbar, már nem jegyez meg mindent, csak a beírt oldalakat. Tehát akármilyen al oldalt, amit a speeddialból behozok, azokat nem jegyzi meg, mint eddig..
lehet kár volt az a reinstall.. -
Dictator^
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
uninstalláltam az egész operát.. gondolom az törölte
mert most a new tab gomb átalakult egy kis + jelre.. nem adja igy.. jobban tetszett, hogy az opera (bal felső sarok) mellett volt kiirva, hogy new tab.. akkor ezekszerint ugy már nem fog menni?
tököm televan, visszaraktam az opera.prefs-t is.. és megint nincs a legördülő menü az adressbarban.. és persze, megint nem találom PH-ról, hogy ki irta a választ, és milyen címszóval :|
meglett: de ez nem az operaprefs-ben van benne?mostmeg, megnyúltak a speeddialok, eddig ha mondjuk 40x40-esek voltak, most 40x90-esek lettek.. és nem csináltam semmit.
-
Dictator^
veterán
most a 11.60-ba new tabra huzva az egeret, nektek is elugrik a new tab gomb egy picit?
vagy ez a ráinstallálás hiábja? -
Dictator^
veterán
Kiváncsi vagyok ebben tudtok e segíteni.
A lényeg, hogy x oldal, legyen az most 9gag.com
Néha kapom a linkeket, ami ugyanugy beirodik az adressbar-ba.
pl: http://9gag.com/gag/888313tehát az adressbarba, legörgetve van 9gag.com, meg http://9gag.com/gag/888313 ... http://9gag.com/gag/9413212 ..
Amikor elkezdem beírni a címet az adressbarba, tehát nyomok egy 9-est, már kijön ,hogy: http://9gag.com/gag/888313...
Ha elkezdem továbbírni, ugye kint lesz, hogy 9gag.com ,de ugye ilyenkor alatta van szürkével még a többi is /gag/888313.. és hiába nyomok entert a 9gag.com-ra, kapásból a beírt linket nyitja meg amit legutoljára használva volt. (http://9gag.com/gag/888313)
Tehát a főoldalt esélyem sincs megnyitni, csak ha törlöm a 9gag.com/ után lévő részt..
Ötlet? Hogy ilyenkor a főoldalak nyitodjanak meg? -
olivera88
veterán
Tényleg jó gyors lett ez az új Opera.

-
cousin333
addikt
válasz
Воланд
üzenetére
Több módon is tudsz keresni. Az egyik, hogy a Hírcsatornák mezőn jobbkattintasz, és kiválasztod a hírcsatornák olvasása pontot. Ekkor megnyitja az összeset, és felül megjelenik a kereső.
A másik opció, hogy a képen látható helyről a sárga kerettel jelzett területre visszamásolod a Keresés indítása nevű mezőt, amit nem tudom, miért vettek ki. Ettől nem lesz sokkal átláthatóbb, viszont biztosan nehézkesebb...
Még jó, hogy vissza lehet rakni. 
-
Dictator^
veterán
válasz
karldergroße
üzenetére
nem tudom, nálam rohadt gyors lett a szó szoros értelmében.
pikk-pakk jönnek be az oldalak is, mintha a cache részt is gyorsabban elérné, illetve maga az egész gyorsabb lett. (bár ssd, de tényleg láthatóbb a javulás ebbe a buildbe)
És úgytünik elmúlt elmúlt a bugos képcsere is.
-
Dictator^
veterán
Mi ez? A 11.60 rohadt gyors lett

-
Zoli8624
csendes tag
Üdv.Az új 11.60ba ez így normális? Mármint hogy a legördülő weblapcimek mellett eddig ott voltak a szines ikonjaik meg nem volt ez a nagy szünet a "www" elött.: [link]
-
Воланд
titán
udv!
az uj operaban (pontosabban a mail-ben) hogyan lehet az osszes rss feedben keresni? eddig tok jo volt, hogy tudtam keresni, de most mar csak feedenkent van kereses, vagy valamit en nem veszek eszre.
-
11.60 iszonyat gyors.
Wwwwuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. -
olivera88
veterán
Telepitettem a 11.60 as verziót és sikeresen eltűnt belöle az automata forditó programom
ami olyan volt mint a Google chrome ban h automatikusan leforditotta az aktulis oldalat. Nem tudom hogyan lehetni visszaszerezni 
-
válasz
Laybee
üzenetére
Ez a kliens nem a folytonos megosztára van kitalálva, akármennyire is szeretnél jótékonykodni Linux disztrok megosztásával.
A torrent funkció azért került bele, hogy ha valami csak torrentben tudsz letölteni, akkor ne legyél meglőve. Sok ember nem torrentezik, nekik nagyon hasznos ez a funkció, mert nem kell egy külön klienst telepíteniük.
Ha viszont megosztásra mennél, akkor egy torrent klienst javaslok.Én is így használom, valamit Operában szedek le nyílt torrent treckerről, valamit torrentklienssel szedek le zárt treckkeről.
-
Laybee
őstag
válasz
Dluinet
üzenetére
Na igen a Google Nagyhatalom. Csapból is az fog fojni

Lenne egy kérdésem: torrenteztem Operával. 5 Linux rendszert töltöttem le és az Opera 2gigára hízta magát, gép meg teljesen lelassult. Ez nincs még kifejlesztve rendesen vagy csak nálam jelentkezik ez a probléma? Van rá valami megoldás? -
Laybee
őstag
-
Laybee
őstag
Érezhető gyorsulást tapasztalok a 11.60-on. Mail része is szép lett.
-
Dictator^
veterán
Még mindig nincs ötlet arra miért használ az opera, random helyeken olyan képeket, amit alapból nem kéne?
11.52 legújabb final.
-
olivera88
veterán
Opera 11.01 et használok jelenleg és szeretném az új verzióra frissíteni, ha nem tetszik az új vezió vissza birom az előző verziót állítani minden benne lévő adattal??
-
blint63
tag

WTF? Nem kis koppintás. Bár úgy is lehet nézni, hogy reklámoznak valamilyen szinten.
-
Vasinger!
nagyúr
Help!
Vissza kéne állítani a beállításokat, opera:configban állítottam át a cache helyét, de azt hiszem valami mást is sikerült véletlenül átírnom, így eltnűnt a címsor.
Valahogy úgy kéne megjavítani, hogy a személyes dolgok jelszavak, beállítások, előzmények és a megnyitott munkamenet ne tűnjön el.

-
Zoli8624
csendes tag
Olyan kiterjesztés létezik youtube-hoz amivel a videók egyszerre a maximális felbontásba indulnak el? Tehát elinditok egy videót és egyszerre mondjuk Hd720ba vagy ami az elérhető legnagyobb felbontásba induljon.
-
Lui04
aktív tag
válasz
Predator2
üzenetére
ExtendTube
Beállításaiban az extension fül alatt add toolbar button. -
Predator2
addikt
hello
Opera 11.52-höz keresek olyan Youtube kiterjesztést amivel "vezérelni" tudom
pl: hallgatok youtube-ról zenét de le szeretném állítani akkor ne keljen megkeresnem azt a fület ahonnan szól hanem csak egy vezérlőn keresztül ami mindig látható ki be kapcsolom stb....ha ismertek ilyet osszátok meg velem

THX a választ előre is -
pethYeti
addikt
Androidos opera mobile-nál nem lehet olyat beállítani ha ki van kapcsolva a képek betöltése akkor egy színes téglával helyettesítse azt ahogyan mini teszi?
-
Debilon
addikt
a wand-ban tárolt jelszavakat le lehetne-e cserélni valahogy?
az egyik oldalon váloztatnom kellett jelszót, és azóta mindig kézzel kell beírnomazt már próbáltam, hogy más user name+pass, és hozzáadom a wandhoz, hogy előjöjjön az a választó ablak, de fel sem ajánmlja, hogy elmentse-e az új user/pass kombót
-
krampy
csendes tag
Sziasztok,
nem olvastam végig a forumot, de most lett végre androidos telom és az operát találom a legjobbnak (kezdő vagyok, lehet van jobb is)
Ezt töltöttem le: Opera Mobile 11.5
Kérdésem az lenne, erre telefonra vhogy lehet tenni egér pointert? Meg is mondom miért: vannak olyan oldalak, amire ha asztali gépen ráviszem az egeret (nem kell klittyenteni), akkor felhoz egy preview ablakot.
Nos ezt szeretném a mobilon is, de ugye ott csak tapizni lehet és azonnal ugrik is, nincs előnézet.
Köszönöm a segítséget -
kbalazsa
senior tag
Van arra valakinek valami tippje, hogy amikor egy androidos apk fájlt akarok letölteni operával, miért nevezi át automatikusan a linkelt apk-t zip kiterjesztésűre? Már a letöltő felugró ablak címsorában is zip-ként szerepel a fájl, aztán max. kézzel átnevezheted, ha mégsem olyan kiterjesztéssel szeretnéd letölteni...
Ez mekkora egy elcseszett bug! Ha meg szándékosan ilyen, az megérdemelne egy jó nagy bokánrúgást.

-
Dictator^
veterán
Egyre több oldalon jelenik képek helyén más kép.
Pl árgépnél mostmár az ikonoknál a 220volt logója van mindenhol.
Fit to widthnél jó lesz.. ez miért van?
(Néha picture refreshnél is megjavul, de már az ritka) -
törölt tag
válasz
karldergroße
üzenetére
Elgépelést látok benne. Nem kívánom, de tűnjön el neked 7 év levelezése. Aztán majd meglátom hogyan ütöd te billentyűt. Másrészt a helyesírásért az operát (is) okolhatod.
-
törölt tag
Köszi szépen.
-
törölt tag
Hi!
Nagy szarban vagyok.
Pár hónapja az opera levelezőjét használom (használtam). Én marha megadtam neki a gmail fiókom. Ahogy lennie kell eltűnt több ezer levelem.
A gmailban nem látni semmit, de az opera kliense lát még pár száz darabot. A minden levél és a csatolmányok katagóriában. Ebben a megmaradt pár száz levélben van pár igen fontos üzleti levél is amire szükségem van, de magán a gmailon. Cégnél nem használhatok operát. Van valami módszer amivel a megmaradt leveleket visszatudom állítani a g-s fiókomba?
Kurva pipa vagyok erre a fos operára, kb. 2004 óta használom folyamatosan, eddig különösebb gondok nélkül, de most nagyon betett. Csinálta volna ezt a kezdettekkor velem, sosem adtam volna meg neki a fiókom. Az nem is kell mondjam, h a magán levelezésem elvesztése mekkora fájdalommal, bajjal, veszteséggel jár. Ha van bármi ötletettek szívesen veszem, kipróbálok mindent. Csak kapjam vissza a "virtuális életem"11.52 csinálta ezt velem
-
törölt tag
Hali az operalink elmenti magától ha új kedvencet veszek fel, vagy hol kell szinkronizálni?
köszi -
Dictator^
veterán
kis update:
ha fit to width-et állítok, és frissítek, általába megoldódik a probléma..
most ph-n is csinálta, pár smiley, kb 1000x1000-res felbontásba jön be, fit to width, frissít, és jó..
mitől van ez?
néha elég, ha a képre megyek rá, hogy reload image, néha nem -
Dictator^
veterán
válasz
BigManus
üzenetére
NOD32 volt a legújabb amit telepítettem. Ilyen panda terméket már csak a neve miatt se tennék fel, habár egyszer volt valami panda media booster, amit valami játék rakott fel, és folyamatosan használta a net feltöltését, De , most átnyláztam a listát és semmilyen kéretlen programom nincs fent.
NOd32-ből most raktam fel előszőr az 5ös verziót. De azzal is ment egy ideig, utána jött elő, szóval szerintem nem Ő a hunyó.
-
BigManus
addikt
válasz
Dictator^
üzenetére
Szia!
Nem szeretnék hülyeséget írni, de nálam ez akkor jött elő amikor Panda Total Protection-t használtam. Írta pár fórumtárs, hogy neki is volt ilyen, miután leszedte a védelmi progit ( neki már nem emlékszem mi volt fent ) megszűnt a szétesés.
Én is leszedtem a Pandát és jó lett minden, azóta sincs problémám.
Egy próbát megér. -
Dictator^
veterán
válasz
cousin333
üzenetére
Eddig nem volt baja, az előző winnél sem, sem itt, kb pár hete jött elő.
Eddig is mindig ezeket a fileokat másoltam be, és soha semmi gondom nem volt vele.
Pl melyikkel?
Check documents, and Check images - Always. Ezzel volt egyszer hibám, hogy refresh utána nem frissítette be. -
cousin333
addikt
válasz
Dictator^
üzenetére
"Friss install, de a régi filokat bemásoltam.
Legalábbis a beállításos fileokat, a speed dialt, a wandot, meg a bookmarksokat."Magyarul mégsem friss install...

Csak azt tudom írni, amit már máskor is: friss, hordozható telepítéssel próbáld. Ha az jó (az lesz...), akkor szépen egymás után másold bele a fájljaidat, és két ilyen között próbálgasd. Ebből nagyjából ki kell derülnie, melyik mentett beállítás a ludas. De több, mint valószínű, hogy a "beállításos fájlokkal" lesz baj.
-
cousin333
addikt
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Jó hát...

Mondjuk a tesztek alapján nem teljesen ugyanaz a felállás, mint mondjuk Windows alatt.
-
rankesz
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
Üdv!
Pár napja írtam ,hogy az egyik oldal crxforum érdekesen jön be, tele van felesleges helyen olyan képekkel, ami nem oda való.
Session cache clear megoldotta, de megint előjött.. viszont ha session cachet törlöm, más helyen ahol alapból be vagyok léptetve, kidob, és léphetek be megint.Azt vettem észre, ha reloadolom az image-eket, amik hibás helyen jönnek be, azok utána eltünnek és majdnem korrektül is néz ki az oldal. De betöltés után megint rossz... ötlet?
-
G4bi89
senior tag
Volt már olyan problémája vkinek, hogy az opera link összekavarja folyamatosan a könyvjelzőit?
Mert nálam ezt csinálja amit egyik gépen törlök/áthelyezek másik mappába azt a másik gépen figyelmen kívül veszi, sőt felül is írja és újra ott lesz opera linken. Arról nem is beszélve, hogy van amikor bizonyos oldalakból kettőt lát

Próbáltam már törölni a bookmarks.adr -t utána is ezt csinálja. Új Opera link regisztráció megoldaná a dolgot vajon?
-
fatal`
titán
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Nincs Macem, de elméletileg teljesen ugyanaz, mint PC-n.
-
Solar_Wind
senior tag
Opera-t használom PC-re, MAC-re is jó szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ami olyan volt mint a Google chrome ban h automatikusan leforditotta az aktulis oldalat. Nem tudom hogyan lehetni visszaszerezni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)