Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
-
swoody
senior tag
Sziasztok
Be lehet valahogy állítani, hogy ne inditsta el automatikusan a youtube videokat az opera megnyitásakor?
-
pethYeti
addikt
Létezik vajon Opera alá Last.fm scrobbler ha egy youtube videót nézek?
-
Predator2
addikt
válasz
Rimuru
üzenetére
köszönöm

már csak 2 kérdésem van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1 Hol lehet beállítani benne h maradjon a hagyományos youtube "menüsor"
gondolok itt a megosztás stb...fülekre ami a kiterjesztés miatt eltűntek [link] mozilláról csináltam egy képet2 Azt meglehet oldani vele h ha megy a fb akkor a benne lévő megnyitott videókat is érzékelje?
-
Predator2
addikt
üdv
feltelepítettem operához az ExtendTube nevű kiterjesztést csak nem igazán tudom normálisan használni
Az első gondom az lenne h hol lehet benne kikapcsolni h NE játsza újra az adott videót?
Aztán a második h hol lehet beállítani benne h maradjon a hagyományos youtube "menüsor"
gondolok itt a megosztás stb...fülekre ami a kiterjesztés miatt eltüntek -
Miért van az, hogy egyes oldalakon kihagy a jelszókezelő? (ctrl+enter és semmi)
Megnéztem, az oldalhoz van bejegyzés. -
Orgi
addikt
válasz
IfjVerIstvan
üzenetére
Két oldalt visszaolvastam, de ha jól látom hármat kellett volna. Köszi a segítséget!
-
IfjVerIstvan
csendes tag
Csak egy kicsit kellett volna visszaolvasni, de tessék:
Készíts egy szöveges dokumentumot, írd bele a következő sort:
.LW-avf {font-size: small !important;}
mentsd el pl. gmail.user.css néven (a név .user.css része fix). Célszerű az opera /styles mappájába menteni.
Nyisd meg az Operát, majd abban a GMailt, jobb klikk egy üres részen, Webhely beállításainak szerkesztése - Megjelenés - Saját stíluslap tallózd be a filet. -
Orgi
addikt
Sziasztok,
arra nem tud valaki megoldást, hogy webes felületén az új Gmailnak ha elkezdek levelet írni a betűméret automatikusan a legkisebbre vált és minden esetben manuálisan kell normálra átállítanom. Más böngésző alatt jól működik, normál a default, legfrisebb Operát használom. Továbbá az RTL webes videó se akartak Opera alól elindulni nekem (Silverlightet használ), ez másnak se jó? -
olivera88
veterán
válasz
neooen
üzenetére
Hát többi böngészőben valóban nincs ilyen oldalsáv, de amint látom te könyvjelzőknek használod, én viszont másra, ottvanak jegyzetek, előzmények,letöltések stb. Nekem nagyon bejön ez az oldalsáv.
Nálam se jelenit meg egyes oldalakat mint pl MetNet et, csak 2-3x újratöltésre. Előző verziónál nem volt ilyen hiba. -
neooen
aktív tag
Váltani akartam Operáról, de nem fog összejönni a dolog, mert a többi böngészőben nincs ilyen oldalsáv [link]. Igaz ez?
A gondom az lenne, hogy alkalmanként nem nyit meg minden honlapot, csak néhány elemet tölt be. Mitől lehet ez? Természetesen más böngészővel nincs ilyen gondom, ott megnyílik az adott honlap. Bosszantó hiba.
-
harley
őstag
válasz
cousin333
üzenetére
Akkor olvass a sorok között, hogy milyen stílusban válaszoltál.
Ha nem tudsz úgy válaszolni vagy segíteni, hogy ne legyél cinikus vagy okoskodóan lekezelő stílusú, akkor ne segíts, mert így nem vagyok rá kíváncsi!!
Remélem így már pontosabban fogalmaztam neked is.
De szerintem inkább hagyjuk, megoldom másképpen, vagy hátha más normálisabb hozzáállással tud segíteni mint te.Te inkább ne segíts..

köszi
egyébként most megint csinálja.
-
olivera88
veterán
válasz
bodhi9
üzenetére
Nálam is ugrál a chat ablak állandóan ami az előző verziónál is így volt(11.01) Rettent idegesitő tud néha lenni
Nem mindig volt ám ez probléma tudomásom szerint, hanem egy idő után jelentkezett a 11.01, de 11.60 már az elején jelentkezett a hiba. Gondolom az oldalon lévő változtatás lehet kihatással rá, vagy nem tudom.Szerk: Nálam se töltödnek be eggyes oldalak rendesen főleg ez [link] betöltődik a fejléc majd pár elem a menüből aztán tovább semmi. 2-3 alkalommal újratölteni az oldalt ez is elég kellemetlen, eddig nem volt ilyen.
-
Ayg0
senior tag
üdv
11.52 alatt, illetve a 11.6-ban sok oldalon (köztük a ph-n is) hibásan töltődnek be a textúra elemek és csak többszöri frissítés után kerül minden a helyére.

ez előbbi még hagyján, ennél durvább dolgokat szokott produkálni. valakinek ötlet, hogy mi lehet a baja? jó lenne ezt megoldani, mert az IE9-el nincs ilyen probléma, de nem szeretnék visszaváltani, mert megszerettem az Opera-t.
-
cousin333
addikt
válasz
harley
üzenetére
Ha annyit írsz, hogy "Operában nem jó, IE-ben jó", az pozitív szemlélettel nyavalygás, negatívval trollkodás..
"ha nem tudsz értelmesen válaszolni akkor nem vagyok rá kíváncsi."
Ha nem tudod értelmesen leírni a problémát, akkor inkább ne is kérdezz. Kettőnk közül nem nekem támadt megoldandó problémám...

"egyébként nem tudom mit kéne belinkelni, mikor ezt csinálja minden oldallal,"
Mondjuk akkor ha azt írtad volna, hogy minden oldallal rossz, és nem azt, hogy egy oldal lassan töltődik be...Amúgy örülök, hogy megjavult. Esetleg Opera Turbó nem volt aktív véletlenül?
-
-
cousin333
addikt
válasz
harley
üzenetére
Ha linkelnél is ilyenkor egy ilyen oldalt az nem lenne haszontalan. Mint ahogy a használt Opera verzió ismerete sem. Persze lehetnek még további nyitott kérdések, de szerintem ezt alapként, kérés nélkül lehetne közölni, a szimpla és semmitmondó nyavajgás helyett...
Egyébként sanszos, hogy valami fix pozíciós elem (pl. háttér) van az oldalon, az Opera azt valamiért nagyon nem komálja. Remélem, már dolgoznak az ügyön.
-
harley
őstag
üdv
mitől lehet az, hogy egy oldal lassan töltődik be és ha kész akkor is akadozik!!
IE-el nem akadozik!! -
ZetorGumi
addikt
Üdv.
Merre találom azt a beállitást operán belül, ahol a cache helyét át tudom helyezni máshová, van egy Ramdiskem, és arra szeretném rakni kipróbálásképp.
-
Archanon
őstag
válasz
Dictator^
üzenetére
Helo!
Nekem szintén ugyanez a probléma jött elő, miután tegnap feltettem a nod 5 próbaverzióját. Előtte Opera 11.60 és nod 4 párosítással remekül működött minden, de most már cseréli a képeket a legtöbb oldalon. A PH is elég viccesen néz ki, mikor a smileyk helyére avatarokat rak be, vagy fordítva, illetve a gombképeket is kavarja... roppant mód idegesítő. Egyértelmű, hogy a friss nod nem kompatibilis az operával valamilyen téren, de jó lenne megtalálni a hiba okozóját.

Szóval, többiek, ha valakinek szintén előjött ilyen jellegű probléma, és nod uninstall nélkül sikerült megoldani, jelezze!

-
bodhi9
csendes tag
Másnak is ugrál a Facebook chat ablak? (mindig visszaugrik a beszélgetés elejére) Csak Last Pass kiegészítő van fent. 11.60-os verzió egyébként.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Dictator^
üzenetére
Simán leszedhető a 4.2-es még: Click a : Teljes lista-ra
-
Dictator^
veterán
UAC elvileg ki van kapcsolva, legalábbis windowsba..
Nem tudom, nekem az ESET bejött, az avastot már régóta nem szeretem, a pandát nem tudom mi, nortont meg nem akarok már felrakni.
Mennyi az esély, hogy kijön valami normális nod?
4-es verézió még letölthető vajon?(amugy tényleg, a nod32 5ös verzió a legújabb dolog ami fent van windows óta.)
-
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Dictator^
üzenetére
Nálad valami nagy gebasz van.
Már jó ideje kínlódsz Opera-val, mikor máshol/másnál ugyanez nem jelent gondot.pl. nálam szépen megjelenik az angol zászló: Opera 11.60 és Outpost Security Suite
cache nálam memóriában automatikus, lemezen 200 MB. cache áthelyezve memdrive-ra, win7 x64 HP UAC kikapcsolva, Opera USB módban telepítve OS-től független partícióra (értsd: nem a C partíción van, ahol az OS található)
K!LLeR
Ezt a verziót telepítetted flash playerből? Adobe Flash Player 11.1.102.55 FireFox, Opera
Egy esetleges flashplayer újrarakáshoz: Adobe Flash Player Uninstaller 11.1.102.55
-
Dictator^
veterán
Srácok, ötlet?
Feliratos oldalról van a kép, igazából egy angol zászló van rajta, de operába más nyilik meg, frissen megnyitva.
NOD32 5 verzió, Smart operation nincs bekapcsolva, csak az alap szolgáltatásai a webes résznek. Kikapcsolva gép újrainditva is ugyanezt nyitja meg, cache törlés után megint jó, de megint előjön a hiba..
-
SimS
senior tag
Üdv
Hogyan lehet megjegyeztetni az ,,új" rss olvasóval (vagyhát mail vagy mi ez), hogy mi volt az utolsó amit olvastam és mikor ismét megnyitom akkor ott álljon, ne a legfelsőn.. mert ha most olvasok egyet, aztán becsukom az istenért nem jegyzi meg és mindig le kell görgetni az újabb bejegyzésekhez

Az ezelőtti nem volt ilyen segghülye - de legalább a design-ját vissza lehetett ennek varázsolni a régire, mert az is elég hülyére sikerült szerintem most az újban.

SimS
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
az lenne a kérdésem/panaszom, hogy youtube videókat tudok nézni, de semmilyen más Flasplayeres-et nem. Próbáltam IE-vel Chrome-val is, de semmi.
letöltöttem a legújabb Flasy Player-t, de nem segített....
W7 64 bitvalaki tudna segíteni ?
-
vOrOn
tag
Na, vajh, mi lehet itten?

http://dev.opera.com/articles/view/64-bit-opera-and-out-of-process-plug-ins/
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, sajnos kedvenc böngészőm egyre rosszabb. Legfrissebb verzió és a Vatera meg sem jelenik normálisan, továbbá a Gmail-ben nem lehet mellékelni fájlt (de lehet hogy egyáltalán nem lehet feltölteni vele semmit mert egy képfeltöltő oldalnál is lefagyott!), mert azonnal meghal ezzel a hibával:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: opera.exe
Alkalmazásverzió: 11.60.1185.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4edc8864
Hiba – modul neve: StackHash_2264
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 17e5a8ed
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 2264
További információk 2: 2264db07e74365624c50317d7b856ae9
További információk 3: 875f
További információk 4: 875fa2ef9d2bdca96466e8af55d1ae6e -
HZoli87
veterán
64 bites Opera, jól hangzik.

-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
fatal`
üzenetére
Jaja, azzal tisztában is vagyok

Csak eddig ilyen panasszal nem találkoztam, hogy kékhalált okoz a pre-alpha
Ami érdekes, hogy hiába, hogy nem támogatott az én videó karim, és nem is megy a hardware-es gyorsítás csak a software-es, még is csak akar valamit az ati.sys driver-től
De a választ köszi

-
zodo
nagyúr
Töröltem mindent de még mindig semmi változás.
Viszont eszembe jutott hogy van hibakonzol
Akinek van kedve elemezze és ossza meg tudását.
-
AtHoS
nagyúr
Abban a mappában nekem is csak egy readme.txt fájl van.
A java plugines elérési út nálam is megvanAmúgy, ha youtube-on mennek a flash videók, akkor inkább valami bővítményes blokkolás lehet inkább a kérdéses oldalnál a probléma.
Esetleg töröld az oldalhoz tartozó sütiket és/vagy cache tartalmat. De majd jönnek a többiek, hátha tudnak mondani értelmesebbet

Nézd meg USB módban telepített opera-val, hátha azzal megjavul a linkelt oldal. Ha igen, lehet gondolkodni tovább mi nem kóser
-
zodo
nagyúr
Most nézem hogy a "Bővítmények mappája E:\Programok\Opera 1160\program\plugins" mappában nincs semmi.
ill. van még egy ilyen mappám:
C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\new_plugin
Ez lehet gond?
Mondjuk akkor sem értem miért megy az eddigi összes nézet videóm bármilyen más oldalon.
You have version 11,1,102,55 installed
Szerk:
Rákeresve az oldalon lévő videókra a yt-n ott simán meg tudom nézni őket.

-
AtHoS
nagyúr
Nálam ugyanez látható a pluginek között amit írtál.
Azt megpróbálhatod, hogy leszeded a flasht és újratelepíted. Esetleg tűzfal vagy adblock még beleszólhat a dologba vagy valami kiegészítő talán. -
zodo
nagyúr
Adobe elvileg fent van.
Shockwave Flash - 11,1,102,55
Leírás: Shockwave Flash 11.1 r102
C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\NPSWF32.dll
application/futuresplash FutureSplash movie spl
application/x-shockwave-flash Adobe Flash movie swf,swt"play" gombot sem látok csak "csillagot"
-
AtHoS
nagyúr
A linkelt oldalon lévő videót nekem Adobe Flash-el kezdte el lejátszani.
Amúgy a címsor végén van egy kis "play" ikonka, amivel az oldalhoz tartozó összes bővítményt lehet beüzemelni. Gondolom csak működik, ha odavarázsolták
No de majd Te megmondod, hogy hasznos újítás-é ez avagy sem -
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Ezen az oldalon lévő videókat nem tudom megnézni.
Milyen beépülő vagy beállítás kelhet hozzá 11.60 alatt?Yt-s videók mennek akár ugyanezen oldalon is de ez még azt sem közli hogy mely beépülőre lenne szükségem.
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Sziasztok,
nálatok az Opera 12 előzetes szokott olyat csinálni, hogy kékhalálba küldi a gépet?
Pontosabban, az ati driver-t akasztja ki valamilyen módon (Radeon X1650 és ehhez való legutolsó driver van fent, Win7x64-es rendszeren).
Hosszabb ideig nem használtam a O12-t, és nem is volt kékhalál, ahogy Operát kezdtem használni, szabálytalanul, de megfexik az ati driver Opera alatt.
Hardware gyorsító semmilyen módon nincs is bekapcsolva (alapértelmezésben nem is engedélyezi).Kíváncsi vagyok, hogy másnál vannak-e ilyen jelenségek

Fejlesztőknek megírni sem tudom, hogy pontosan mi is van, mert Opera semmi logot nem hagy (legalább is nem találok), illetve a session mentést is képes teljesen lenullázni egy kékhalál alkalmával.Tippeket és 5leteket szívesen várok, hogy mi lehet, vagy segítséget, aki eltudná küldeni jól megfogalmazva a fejlesztőknek, tudásom nem a legjobb angolból

-
doddencs
senior tag
köszönöm mindkettőtöknek.

tényleg kiszúrta..

Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem mindig volt ám ez probléma tudomásom szerint, hanem egy idő után jelentkezett a 11.01, de 11.60 már az elején jelentkezett a hiba. Gondolom az oldalon lévő változtatás lehet kihatással rá, vagy nem tudom.

No de majd Te megmondod, hogy hasznos újítás-é ez avagy sem