- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tecno Spark 20 Pro újra, immáron 5G-vel
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
cappa72
üzenetére
Jaja, én is jobban tartok általában a hosszabb utaktól... itt a város környékén a mentést is könnyebb leszervezni, mint 120km-re a gát tetején
sört vittünk az útra, annyira nem vagyok boros... soha nem nyaraltunk eddig a dunaparton, szép nagyon... csak hát annyi szúnyog van, amennyit soha nem láttam eddig: lemégy naplemente környékén a partra és 10perc=2dl vérveszteség... vastagon fújtam magam ilyen sprékkel, jó büdös lettem és a szúnyogok ugyanúgy támadtak... legközelebb valami nyugisabb állóvíz is jó lesz, ahol kevesebb a szúnyog és nincs akkora sodrás, ami elviszi+akasztja a horgászcuccot...
egy kezemen meg tudom számolni, mennyi halat fogtam (azt is úszóssal, mert vízközt lebegtetve ez legalább nem akadt be semmibe)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sört vittünk az útra, annyira nem vagyok boros... soha nem nyaraltunk eddig a dunaparton, szép nagyon... csak hát annyi szúnyog van, amennyit soha nem láttam eddig: lemégy naplemente környékén a partra és 10perc=2dl vérveszteség... vastagon fújtam magam ilyen sprékkel, jó büdös lettem és a szúnyogok ugyanúgy támadtak... legközelebb valami nyugisabb állóvíz is jó lesz, ahol kevesebb a szúnyog és nincs akkora sodrás, ami elviszi+akasztja a horgászcuccot...
egy kezemen meg tudom számolni, mennyi halat fogtam (azt is úszóssal, mert vízközt lebegtetve ez legalább nem akadt be semmibe)