- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoLey-v
üzenetére
Ez érdekes, nem is olyan rég pont fő témája volt a topicban a váltóolaj csere és hozzá tartozó nyalámságok.
Ezeket olvasva kíváncsiságból kérdeztem meg a szervízet ahová vittem a fék nyűgje miatt az "asztmámat" (ezúton is köszönöm Mohabának a segítséget), hogy a váltóolaj csere hogyan és miként van.
Szaki mondta hogy célszerű, attól hogy nincs benne az adót típushoz a könyvében attól még lehet hogy kell, vagy célszerű. Nem akarok ezzel most végletekig belemenni. Nagyon szépen felvázolta hogy mit és hogyan a mester. Mert sok mindentől függ, típus, szerkezet stb-stb. Hogy milyen színe kell lennie ha jó,rossz.
Lényeg hogy ami a tiédben van és az enyémben az ötfokozatú váltóban célszerű százezer futás teljesítmény után cserélni.Nem nagy tétel , csak két napig tart, hogy miért? Állítása szerint az olaj eltávolítása miatt, le engedik, majd valami vákuumos csodával maradékot is , majd hagynak neki időt hogy a maradék a gravitáció hatására összegyűlik és újra neki esnek vákuumos csodával.
Most hogy ez mennyire igaz avagy sem, még nem tudom mert soha nem csináltam ilyent. De a következő motor olaj cserére már fel lett jegyezve a váltóolaj cseréjé is.
Így érdemi információval majd utánna tudok írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Roborock S5 Max
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest