Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Magisk
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
jegyeztem !köszi
végre kész lett a fényezés
nagyon adja, majd ha nem lesz ilyen rossz idő csinálok képet,most elgurultam Szolnokra a tescóba, és olyan vizátfolyások vannak, hogy vagy 5 ször sikerült majdnem beleszaladni az előttem lévőbe, pedig csak 40 el mentem és előre lassitottam, igy is volt hogy min 5m es blokkolt kerék fogadott
nagyon rosszak a gumijaim, 4 esre fordultam ki 2.ban és egyszerüen kisodródtam a külső sávba. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- DUNE médialejátszók topicja
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nagyon adja, majd ha nem lesz ilyen rossz idő csinálok képet,
nagyon rosszak a gumijaim, 4 esre fordultam ki 2.ban és egyszerüen kisodródtam a külső sávba.