Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Rohadt nagy szerencsém van, mert pont egyik ismerősömet vártam este és őt vittem haza. Az indulástól a megállásig végignézte az egészet, szóval első kézből tud nyilatkozni ha kell. + Néztem ma este, elvileg van kamera, kérdés hogy látta -e a koccanás helyszínét. Mert az pont a parkolóból kifelé van. Azt tuti látta, hogy bevár a végén.
Illetve utólag visszagondolva két eset játszik. Az egyik az, hogy csak megint be akart vágni elém csak balfasz volt és elnézte a távot. Valszeg apuci - anyuci kocsiját meg nem akarta meghúzni ezért elhúzott haza.
A másik az h szándékosan akart koccani, aztán pedig azt hitte, hogy megússza majd, mert nem látom a rendszámot.Igazából nem tudom, hogy melyik a gázabb lehetőség. A lényeg, rendszám alapján valszeg meg fogják találni, akkor pedig szopni fog, mint a torkosborz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Specialized Levo SL Comp
- Elmag Yamaha motoros áramfejlesztő aggregátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest