- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Igen az indexkart kell cserélni ,meg ha nincs benne akkor kell kuplungkapcsoló bele. Ezt a ebay-en már együtt árulják az indexkarral, jóval olcsóbban mint ha márkaszervízbe vagy márkapoltba vennéd meg a kettőt.
A kábelek a legtöbb esteben be vannak húzva már gyárilag.
Beszerelés után jöhet a Tech-2.3 helyen kell a False-t True-ra állítani.
1. Motor
2. IPC (ezt néha elfelejtik beállítani, ilyenkor a műszerfalon nem lesz visszajelzés)
3. CIMEddig csak a Scorpiohoz vittem az autót (onnan is vettem), eddig csak pozitív véleményem van róluk.
2 konkrét esetet tudok neked elmesélni: (egyik személyes a másik egy Astrás volt fórumtársé)
[I]Miután már 2 nagyobb Opel szakszervizt kipróbáltam, mind2vel elégedetlen voltam, mivel kötelezõ szervizre kellett vinnem az autót,gondoltam adok még egy esélyt Debrecennek, elmegyek az Opel Scorpióhoz.
12:50
A szalonban a munkafelvételnél kedvesen kérdezgettek,elmondtam hogy már 2 szervizbõl elegem lett, látták a két másik cég pecsétjét, elkérték az adatait a kocsinak stb stb.Mivel ki volt akasztva a ,,Az autó szervízbe vételének feltétele" vagy valami ilyesmi , jogi tájékoztató, gondoltam leakasztom,átböngésztem amig a munkafelvételes Úr, a forgalmiból irta ki az adatokat.12:56
A kulcsot átadtam az autót bevitték a szervizbe, hátrasétáltam jó szokásomhoz hiven, ahol láttam hogy az autó körül még nincs senki.12:58
A kiválasztott szerelõ megérkezett, a munkának neki látott, rögtön szóba elegyedtünk, komolyan állt a munkához, amig az utolsó szûrõt ki nem cserélte addig végig az én autóm körül sürgött forgott.13:40
Az autót hátra vittük a mosóhoz ahol külsõ belsõ mosást beszéltünk meg mosós emberrel, 1200 Ft ért ajánlotta a külsõt, mondta megcsinálja a belsõt is tulajdonképpen annyiért. 2000 Ft ot ajánlottam , boldogan rábólintott.Fél óra várakozás idõt kért, átadásra váró autókat mosott.13:42
A szalonba visszamentem , a számlát kiállították, többször megkérdezték hogy volt e valami probléma, észrevétel, meg vagyok e elégedve, mondtam hogy teljesen.Munkafelvételes megjegyezte hogy lehet hogy legközelebb megint másik pecsét kerül a füzetbe, mondtam hogy ha a mai teljesítményüket értékelem akkor nem hinném. (visszahozom az autót)
[/I][I]
Ép ma voltam náluk, a tolatóradar hibás érzékelõjét kellett kicserélni.
Múlthét csütörtökön bevittem a szenzort hogy színre fújják, és majd ha az autó itthon lesz majd berakják.Ma 8:00 órára hívtak.
8:05-kor megtörtént a munkafelvétel, elõször meg lett mutatva a lefestett szenzor. Ok, festés rendben. Kitöltésre került a munkalap,
8:10 az autó begurul a szervízbe
A villamosági srác megérkezett és egybõl neki látott a munkának.8:35 Az autó kint van a szervízbõl, próba tolatás, illetve a hátsó szenzorok egyenkénti tesztelése.
8:40
Számla elkészült, ki-be szerelésért fizettem 4000 forintot (azért van ki-be, mert anno amikor kivették a hibás szenzort akkor úgy volt a megállapodás hogy majd végén rendezünk mindent)Indulás elõtt még hátra mentem és adtam 3000 Ft-ot a szerelõnek (nem nagyon akarta elfogadni).
Én is maximális 10 pontot adok nekik[/I]
Még annyit fűznék hozzá, hogy amikor kivették a hibás szenzort a villamosszerelő srác véletlenül eltörte az Astra H Clubbos rendszámtábla keretemet. Én rendeltem magamnak másikat, amelyet természetesen ők álltak még a posta költséget is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- Arc Raiders
- Milyen okostelefont vegyek?
- SSD kibeszélő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest