- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
trassher
üzenetére
mohabá 007: elmentem tegnap a szerelőhöz, berakta a termosztátot, majd városban mutatta ezt. Igazából 82 körül mindig kapcsolt eddig a régi.
trassher: amúgy nem tudom, h én vagyok helikopter vagy mi a pöcs van. Reggel beülök, beindítom, várom a feleségem, eltelik 2-3 perc odakin -0.5 van. Belvárosból indulok, kiteszem a munkahelyén, majd irány tovább Józsa. Ez cirka 10km. A 82 fokot elérte, azt csókolom...
A szemem láttára bontotta ki a szerelő a termosztátot tegnap, végig ott voltam, amikor szerelte, a régi meg itt van nálam.
Hogy raknám bele a f... az Opelbe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest