- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Igen okos volt előtte,meg nem várt meg a vétellel...vszleg próbáltam volna lebeszélni róla.Nekem az furcsa volt hogy egy fapados gépért annyit kértek mint egy klimás jobban felszereltért.
Ne kelljen,de azt hiszem ezentúl csak háztól veszek autót.Szerelők nagyrésze meg nem hajlandó elmenni autót venni ügyféllel.A motorba őkse látnak bele,elhoztuk az enyémet egy éve kb,jöttünk vele 100kmert,egy idegen szerelőhöz vittem el jóhiszeműen,mert az enyém tele volt munkával.Gondoltam csak papírosozni kell olajcsere stb.Másnap reggel hív hogy szart vettem,nem indul nem megy az egyik henger.Kereskedőt felhív,visszavihetem de a motorhoz ne nyúljunk.Mire szóltam volna a csávónak megbontotta.Nem tudom mit csinált vele de a végén hidrotőke,gyujtótrafó stb cserélve lett,holott mint kiderült sokáig állhatott a gép,egy motor mosás olajcsere helyre rakhatta volna.
No mind 1,azóta megy váltónál a műanyag kikopott,cserélve lett fémre.Generátor is generálozva lett,kapott téli meg nyári gumit,üléshuzatot tetőcsimagtartót.Lehet lesz rajta vionóhorog pusztán védelmi szempontból:p
Az autó vásárlás zsákbamacska kivéve ha közeli ismerősét veszi meg az ember szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest