Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gerisz23

őstag

válasz Petyyyyy #57737 üzenetére

Igen okos volt előtte,meg nem várt meg a vétellel...vszleg próbáltam volna lebeszélni róla.Nekem az furcsa volt hogy egy fapados gépért annyit kértek mint egy klimás jobban felszereltért.
    Ne kelljen,de azt hiszem ezentúl csak háztól veszek autót.Szerelők nagyrésze meg nem hajlandó elmenni autót venni ügyféllel.A motorba őkse látnak bele,elhoztuk az enyémet egy éve kb,jöttünk vele 100kmert,egy idegen szerelőhöz vittem el jóhiszeműen,mert az enyém tele volt munkával.Gondoltam csak papírosozni kell olajcsere stb.Másnap reggel hív hogy szart vettem,nem indul nem megy az egyik henger.Kereskedőt felhív,visszavihetem de a motorhoz ne nyúljunk.Mire szóltam volna a csávónak megbontotta.Nem tudom mit csinált vele de a végén hidrotőke,gyujtótrafó stb cserélve lett,holott mint kiderült sokáig állhatott a gép,egy motor mosás olajcsere helyre rakhatta volna.
    No mind 1,azóta megy váltónál a műanyag kikopott,cserélve lett fémre.Generátor is generálozva lett,kapott téli meg nyári gumit,üléshuzatot tetőcsimagtartót.Lehet lesz rajta vionóhorog pusztán védelmi szempontból:p
    Az autó vásárlás zsákbamacska kivéve ha közeli ismerősét veszi meg az ember szvsz.

Új hozzászólás Aktív témák