Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• w333

félisten

válasz TasiA #56923 üzenetére

Az én Vectrám pedig bármit is csinálok vele már kapott sport kemény lengéscsillapítókat GSi Astrába való és még így is imbolyog + megérzi a rossz utat is, váltó egy pontatlan valami, kuplung szintén, kormányzás is szerintem elég pontatlan, 140km/h -nál meg kb. olyan érzésem volt mint az E34 -ben 200 -nál, persze tudom hogy ez egy 23 éves autó stb. de attól félek hogy a 15 éves is ugyan ilyen ! :(

Pug 406 -t amikor vettem 3 éves volt (motorikusan a 2.0HDi egy szarkupac volt) kb. 2 év után el is adtam, az E34 pedig 14 éves amikor vettem mégis jobban éreztem magam benne mint a 3 éves 406 -ban, ezért is félek kicsit az Astrától, tudom fiatalabb kevesebbet eszik stb. de fogom úgy érezni magam benne mint egy E36 -ban :F ez a nagy kérdés, pedig tudom hogy jó kis autók a G Astrák !

Visszasírom az E34 -s időket és az ilyen pontos váltót + reakcióidőt :O

Nem azt mondom hogy versenyautót keresek, hanem azt hogy ha oda kell neki lépnem akár egy előzés miatt akkor legyen már benne erő és szedje a lábát rendesen, a mostani C20NE pedig nekem harmatgyenge pedig 2600 -tól már megjön a 170Nm, ettől mindenképp valami erősebb gép kell ! :K

Vagy keressek valami disznó TDi dieselt ? tanácstalan vagyok ! :))

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

Új hozzászólás Aktív témák