- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Létezik, hogy nagyon észrevehetően jót tett ~300km pályázás (abból 150 elég húzós 4000 fölötti, nem ritkán 5000 rpm környéke és 150kmh min
, a másik 150 ben volt sok lassúzás is dehát az is egyenletes 80kmh legrosszabb esetben is 3500 rpm) egy amúgy virgonc és szerintem nagyon is jó tartományban használt autónak? Városban használom igen nyilván, de azért messze nem úgy mint amit sokan városnak hívnak, hanem külváros, autópálya bevezető stb.. Nem tűnt fel, hogy el lenne lustulva, de most mióta ezt megjártam mintha valami megszállta volna 
Declare persze, hogy észreveszed. Nincs olyan, hogy nem veszed észre, aki azt mondja az önámít vagy hazudik. Persze ahogy írtad is a mérték nem mindegy egyáltalán

Új hozzászólás Aktív témák
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Xbox Series X|S
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Revolut
- OLED TV topic
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, a másik 150 ben volt sok lassúzás is dehát az is egyenletes 80kmh legrosszabb esetben is 3500 rpm) egy amúgy virgonc és szerintem nagyon is jó tartományban használt autónak? Városban használom igen nyilván, de azért messze nem úgy mint amit sokan városnak hívnak, hanem külváros, autópálya bevezető stb.. Nem tűnt fel, hogy el lenne lustulva, de most mióta ezt megjártam mintha valami megszállta volna