Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy93
nagyúr
válasz
Markizmark
üzenetére
Nekem már két külöböző "szaki" barmolta szét légkulccal a kerékanyáimat
A futóműves ferdén kapatta fel, aztán otthon levételnél beletört az anyába a tőcsavar, instant kerékcsapágy + tőcsavar csere, nagyon boldog voltam. Rá fél évvel később lakatos szintén ferdén kapatta fel, de szerencsére a tőcsavar menete nem baszódott szét teljesen, csak a kerékanyáé, így itt nem kellett csapágyat cserélni...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A futóműves ferdén kapatta fel, aztán otthon levételnél beletört az anyába a tőcsavar, instant kerékcsapágy + tőcsavar csere, nagyon boldog voltam. Rá fél évvel később lakatos szintén ferdén kapatta fel, de szerencsére a tőcsavar menete nem baszódott szét teljesen, csak a kerékanyáé, így itt nem kellett csapágyat cserélni...