Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Heh, itt legalabb van kapcsolo
en nem ertem, hogy miert hianyzik ez is a H astraban
ugyan nekem TC nincs, de ASR igen es igy, neha, ha lenne is kedvem, a kedvenc emelkedös, ives kanyaromban, picit sem lehet jatszani, mert azonnal beindul a rendszer es megallitja a kocsit
a vilag nagy bajai....
mondjuk telen ha holancos terepre keveredik az ember ott is ki kellene ugye kapcsolni...ott viszont mar nem mokabol 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
en nem ertem, hogy miert hianyzik ez is a H astraban
ugyan nekem TC nincs, de ASR igen es igy, neha, ha lenne is kedvem, a kedvenc emelkedös, ives kanyaromban, picit sem lehet jatszani, mert azonnal beindul a rendszer es megallitja a kocsit
mondjuk telen ha holancos terepre keveredik az ember ott is ki kellene ugye kapcsolni...ott viszont mar nem mokabol