- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz
haddent
üzenetére
Az előző autóm egy H Astra GTC volt, szintén 2.0 Turbo, annál akartam valami erősebbet. Először Imprezát, Lancer Evo-t néztem, erősek, az igaz, de nem fogott meg bennük semmi, nekem túl versenyautósak. Inkább a sportos kupékat szeretem, amivel azért egy hosszabb útra is kényelmesen el lehet menni, van karaktere és az OPC pont ilyen, nagyon sok vélemény szerint a jelenkor egyik legszebb sportkupéja. De mindez kb 12 óra alatt játszódott le, délután nézelődtem, másnap reggel már az Opel konfigurátorát nyomkodtam és aztán az Interattal egyeztettem időpontot. Hirtelen döntés volt, amilyen általában vagyok, nem szeretek sokáig gondolkodni. De jó döntés volt, szerelem első látásra. Az ereje pedig fergeteges és persze megfordulnak utána az utcán. És csajozni sem utolsó...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Sony WH-CH710N aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgaó
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)