-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Nekem 3 éve van jogsi azóta viszont az idő intervallumhoz képest borzalmas sok km "van bennem". A 3 -ból 2 évig télen nyári gumival mentem/ünk mert nem futotta másra. Hó is volt.. Túléltem, kocc nélkül. De nem jó, nem biztonságos. Túl kemény a nyári gumi, métereket tud számítani egy normális téli gumi szett egy jól belőtt fékkel ami életeket és milliókat menthet

Én már első télen (kb. 10 hónappal jogsi után
) kivittem a kis régi classic családi Astrát egy parkolóba "driftelni" ahóba/jégbe és úgy baxott jó móka, de ha ez az úton történne meg akkor lehet, hogy szívroham lenne (meg akkor is amikor a parkolóban kis padka benne volt de szerencsére semmi huh).
Én biztosan nem szeretnék téli, de legalábbis 4évszakos gumik nélkül télen közlekedni. És az a baj, hogy ha más nem így tesz akkor engem is veszélyeztet vele. Ahogy tixem írja, ő normálisan közlekedne és kevesebbszer lenen gond mint az állat bmw -és téligumis pirosonát200al emberkékkel. De sajnos van nem egy "nagyon tuning eggye golf húdefaxa gumi nem kell de nyomom neki mit veszthetek" ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gunner, HEAT, PC!
- Apple Watch
- Milyen notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Lightyear - befektetési app
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) kivittem a kis régi classic családi Astrát egy parkolóba "driftelni" ahóba/jégbe és úgy baxott jó móka, de ha ez az úton történne meg akkor lehet, hogy szívroham lenne