-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nemzetköziztem, nem kamionnal csak szóló de nagy teherautóval, ezek mellett nem nagyzásból de merem állítani hogy van érzékem a vezetéshez,(sokat is hajtok, centire tolatok futóval bárhová)ezek tükrében azt merem mondani, van az a sofőr aki jobban boldogul nyárigumival, mint más télivel. Nagyban emberfüggő, de egy valami tény: a téli gumi nem úri mulatság ! És állítom hogy tükörre letaposott havon is változhat a fékút egy jó téligumival !
cartárshoz hasonlóan én fateromnak is a lábában van jópár kilométer a wartburgos idejéből, mikor a barum 4 évszakos fagumival járt. Ami igazából se nem téli se nem nyári nem volt. Mégis elment bárhová baleset nélkül. DE ! akkoriban nem volt ennyi autó a forgalomban, és nem ilyen tempójú volt a közlekedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Milyen notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Lightyear - befektetési app
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest