Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Impressa

őstag

válasz Lomha 8V #26706 üzenetére

Köszönöm a tanácsodat, elég hasznos infók, ezekre oda fogok figyelni, mert már rég feledésbe merültek ezek az aprónak tűnő, de annál fontosabb részletek. :R :R :R Tudod az az érdekes, hogy az autón a CDX felírat van, ennek utána néztem, igaz a használtautó.hu-n, és több ilyen felszereltségű (feliratú) 1.7 TD vasparipát találtam.
    Régen már volt Opelem (Ascona C '82) azt már bánom, hogy anno eladtam. Ami még érdekes, hogy van még egy B Vectrája: 2000-es évjárat 200 ezer km van benne, 2.0 TD a legmagasabb felszereltségű, és még is 250K-ért adná oda, erre nemet mondtam, mert esztétikailag sem az igazi, és check engine lámpa is fel-fel villan időnként. Utána meg megtalálni, hogy pontosan mi okozza a hibát, elég időigényes munka, és nem túl bizalomgerjesztő. :U

(#26703) bambano Teljesen jogos, amit írsz. Nálunk, ugye csak keveset futott, nemdohányzó, garázsban tartott, megkímélt, és második autókét használt női tulajdonostól való autók vannak. :D De ugyanakkor, hiszem is meg nem is, hogy létezik ilyen. Pl. keresztmamáméknak (76 évesek) van egy Daihatsujuk, ami már 22 éves, és 150 ezer km van benne (újonnan vették). Sógorom szüleinek volt egy Suzukijuk, amiben 12 évesen mindösszesen 15 ezer km volt (erről az eladásról lemaradtam).

(#26705) WP14 Igen, ez sajnos erről szól. Az Unio is bírálta már a regisztrációs adó létjogosultságát, ezért is vezették be a vagyonszerzési illetéket. :(

Új hozzászólás Aktív témák