- Milyen okostelefont vegyek?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
egy dologra adj már magyarázatot: miért 6.-ban előzöl kamiont, amikor azt írod a hsz-ed végén, hogy sokat kell váltogatni???
Ha nekem kamiont kell előznöm országúton, biztosan visszarakom minimum 3-ba, de ha éppen viháncolós kedvemben vagyok, akkor 2-be. Eszembe nem jutna 5-ben erőltetni az előzést, az erőátvitelt, a motort, meg minden mást is.
Ez egy életszerűtlen teszt. Csak a falábúak állnak neki egy 70-nel döcögő kamiont legfelső fokozatban előzni.
"Ez hibás, mivel direkt turbós Insigniát kerestem, aminek 2200-tól 5500-ig rendelkezésre áll a nyomaték maximum.": nekem 3100 körül forog 140-nél 5-ben a főtengely. Ha lenne 6. fokozatom, akkor kevesebbet forogna. Ha mondjuk egy 70-nel döcögő kamion mögé ragadtam be, akkor 1550-et vagy kevesebbet forog a főtengely. Vagyis ha 2200-tól jó a fordulat a turbónak, akkor az 1550 még bőven kevés neki, tehát az állítás, miszerint a benzinest nem a neki kedvező tartományban járattad, igaz.
Hogyne gyorsulna jobban a dízel, mikor annak 1500-1700 körül már bőven jó, a benzinest ha megpadlózod 1500-nál, csak fuldoklik a betolt üzemanyagtól, és a turbó se forog. Az a pár tizedmásodperc, amire észhez tér és elkezd valamennyire tölteni, sokat számít egy ilyen gyorsulási versenyben.
Fussunk egy 60-100-at úgy, hogy nekem 2-ben van, a dízel meg 6-ban. bye-bye.
maradjunk annyiban, hogy a 60-100 meg a 80-120 egy olyan helyzetben méri az autókat, amiket normális sofőr soha nem követ el az életben. Ha igen, adja vissza a jogsiját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BMW topik
- További aktív témák...
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Szinte új Segway ZT3 Pro E Elektromos roller ,3 év garanciával eladó/beszámítás van
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest