Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android szakmai topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
válasz
Daywalker
üzenetére
mondjuk allattam alapból 13 at eszik
mondjuk ha elvinném egy dyno-ra akkor szépen belehetne állítatni....de át az is kb 50e lenne...voltam ma gumisnál mert volt egy jobb első defektem, meg megnézettem a bal gumimat, mert kurvára ráz a kormány, le se vette, csak ránézett és mondta, hogy ez szálszakadásos, pedig még nem is mondtam neki. A szálszakadás miatt a közepétől a belső feléig full slick lett, de nagyon durván...nem volt profil mélység
, így a jobb kerék amit megjavított átkerült balra, jobb oldalon meg maradt a pótkerék. Remélem a kerékcsapágyat nem verte szét 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mondjuk ha elvinném egy dyno-ra akkor szépen belehetne állítatni....de át az is kb 50e lenne...
, így a jobb kerék amit megjavított átkerült balra, jobb oldalon meg maradt a pótkerék. Remélem a kerékcsapágyat nem verte szét