Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjohn
aktív tag
válasz
lelkes73 #6114 üzenetére
Szia.
A következő driverek kellenek. Telepítsd előbb a drivereket fontos az ADB driver, illetve az USB ADB driver. Van lehetőség a telefonon lévők telepítésére.Az USB hibakeresés legyen bekapcsolva a fejleszőti menükben, a build számra 5 pöcintés és fejlesztő leszel, ha még nem csináltad meg.Driverek
http://adbdriver.com/
http://data.hu/get/6038855/Driver_Auto_Installer.zip
https://www.dropbox.com/s/44nhy6qx369ww20/usb_ADB_driver.rar?dl=0
Illetve ez az oldalahol total commanderrel látod. [link] -
tpeter77
addikt
sziasztok,
Nem tudom érdekel-e valakit, de még télen elromlott a telefonom, és megmaradt a tokja.
Egy ilyen fekete színű szilikon tokot vettem (igaz, akkor még drágábban), de még a számlája is megvan
Egy darab ezresért odaadom ha az itt fórumozók közül vkinek szüksége lenne rá.
Fél évet használtam, egész szép állapotban van. -
todyor
tag
válasz
nyuszi123456 #6113 üzenetére
Jófogás: [link]
Keresés: "opendott", "op3ndott", "open dott", "op3n dott"
Többet is találsz... -
lelkes73
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségetek kérni,hogyan tudnám a telefont XP vel összekötni.
Próbálkozásaim nem vezettek eredményre,legyetek szivesek elmagyarázni mit kellene tenni hogy működjön a dolog.
Köszönöm -
nyuszi123456
aktív tag
Esetleg nincs valakinek eladó Op3nDott? Privben köszönöm.
-
szaboo41
csendes tag
Háát most is egy kicsit elcsesztem de most már nincs bootloop hanem csak nem tölt be hiába küldöm rá hiába formázom előtte nem indul el nem ír ki semmilyen hibát a flashtools sem pedig már nagyon jó drivereket használok.De ki tudja ha sikerül leírom valahova és azért hogy aki nem tudja nem menjen ugyanazon az úton keresztül mint én.Ja és a flashtools-t is felrakom mellé.És majd irja meg valaki honnan szerezzek vagy csináljak cache-t.
-
jjohn
aktív tag
válasz
szaboo41 #6103 üzenetére
Szia. Ne a cuccot hibáztasd, még ha belesem piszkálsz akkor is jó. Az hogy nem sikerült nem a vas hibája. Sokunknak sikerült felrakni rá más romot, és vissza is. Először is minden drivert fel kell tenni rendesen, akár flash toolsszal egy read back művelettel ellnőrizheted is, és lesz mentett saját romod is és nem okoz kárt. Ha ezek jól mennek akkor nem a vas a rossz hanem user hiba van.
-
szaboo41
csendes tag
válasz
#78388736 #6102 üzenetére
szia nem találtam meg még 4 oldal után sem de az a baj amikor flashelném vissza akkor minden hibát pl.most például a 6010 az ami a legjobban megy neki ir ki az a rohadt flashelő program a régi hozzá se nyúl még a piros csík se megy át! Szerintem rábasztam mikor ezt vettem meg de nem találtam ennél jobb teljesítményű cuccot ilyen olcsón.
-
törölt tag
válasz
szaboo41 #6101 üzenetére
A bootloop, az az android miatt van, es csak azt kell vissza flashelni, de amikor legeloszor irtam errol a problemamrol, az utani hozzaszolasba kaptam egy leirast, az lesz jo neked. (1 oldallal visszabb azthiszem). Es sajnos nemtudom elkuldeni, toroltem mar a backupot.
-
szaboo41
csendes tag
-
todyor
tag
Ha valaki akkumulátort keres!
MEDION LIFE P4502 (MD 98942) akkumulátor:
[link]
21,37 euro (kb.6600.-Ft.) szállítással, ÁFA-val. PayPal is van. -
csibi826
csendes tag
Sziasztok,
Van egy eladó Opendott mobilom még egy év garival, minden tartozékával, a kijelző jobb felső sarka repedt, de működik.
Balassagyarmaton megnézhető.
9e Ft. -
jjohn
aktív tag
-
mezois
tag
Sziasztok! Rootoltam a telot és szeretném felrakni a cm12-t tudnátok adni egy linket hogy melyiket érdemes felrakni mert ugy látom van itt több verzió is teljesen kezdő vagyok még ebben remélem sikerülni fog! Számitógép kötelező a felrakáshoz vagy telóról meg tudom csinálni? És még annyit hogy melyik twrp kell hozzá?
-
fejesg2
senior tag
Hát ez nem jött össze. Nem engedi telepíteni a TWRP-t. Error...
-
andyTM
őstag
válasz
#78388736 #6076 üzenetére
töltsd le ezt:[Root_n_Recovery]
Csomagold ki, majd a benne lévő "Root_n_RecoveryAIO.bat"-al indítod, a megjelenő ablakban nyomj 6-ost, enter. Ez bevisz a recoverybe. Másra ne használd, mert régebbi lg-hez való. -
törölt tag
Na, a flasheles mar megy, mint kiderult, levolt merulve az akksi, es feltolteni sem lehetett, igy egy ugyan ilyen teloba feltoltottem es mukodik a flasheles. de hiaba flashelem fel ra, meg mindig nem ad eletjelet a telefon. valami otlet?
-
fejesg2
senior tag
TWRP-t hogy tudom frissíteni? MTK Install-al nem sikerül...
-
törölt tag
válasz
vigyori78 #6069 üzenetére
Igen, ez egesz mappa tartalmat letoltottem, sot, meg szereztem hozza userdata, cache, ebr1, ebr2 fajlokat is
de ezt a hibat kapom:ha egy regebbi flashtool al probalom, ami az elso linkbe is van, akkor ugyan ugy az elso piros csik 100% on meg akad, de nem dob ki ilyen hibat.
Probaltam ugyis hogy a preloader be van pipalva, de ugyis ugyan ez a hiba.
Probaltam a firmware upgradet is, meg a 3. lehetoseget aminek most nem jut eszembe a neve, de ott is az elso piros 100% nal meg akad, de nem dob ki hiba uzenetet.
-
törölt tag
Sziasztok.
Valaki nem tudna, a teljesen alap rendszerrol egy flashtoolos mentest kuldeni?
a telefon olyan szinten tegla, hogy az opendott logoig sem jut el. szoval bekapcsolom, es nincs kep, de a flashtool fel ismeri, es amiket a neten talaltam (pl az orosz testverehez, az nem megy fel ra.) -
Noctis185
csendes újonc
megcsináltam egész jó a v3-hoz képest cska most a youtube-ra leszek kiváncsi remélem itt megszűnik az 5 mp és ujraindul a videó XD
-
kukinyo
addikt
-
Noctis185
csendes újonc
nem sikerült recoveryből ? akk csak flashtoolsos ?
-
todyor
tag
válasz
ticsike1971 #6053 üzenetére
1. Ezt érdemes olvasgatni [link]
2. Van egy leírás, hogyan sikerült "tégla" módból visszaállítani valakinek a telefonját.
(tégla mód = annyit ér, mint egy tégla és ugyanannyira használható.) A leírásból kiderül, hogy ez a módszer a telefon eredeti gyári állapotának visszaállítására is alkalmas.
[link]
3. Érdemes olvasgatni a fórumot visszafelé, akár elölről is. Fáradságos, de megéri!Érdemes a telefonod mostani állapotáról először is egy mentést készítened és így egyben egy kis gyakorlatot is szerzel!
-
ticsike1971
újonc
Sziasztok. Vettem a Vaterán a fiamnak egy p4502 op3n dott telefont, s azt szeretném kérdezni hogy a gyári romot vissza lehet e rá tenni valahogy?Még soha nem csináltam ilyet nem nagyon értek hozzá.
-
Noctis185
csendes újonc
másik kernel fálja van valakinek ? néztem a 4pda-át de nem találtam eddig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest