Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezois
tag
Felraktam a telomra egy miui 6.5.5.romot de nem tudok beállitani benne Google fiókot csak miui-t gapps állítólag van benne! Van rajta player áruház is de az sem megy!
-
mezois
tag
A xiaomi eu 4.4.2 Zera_S 6.5.5 romot már nem lehet letölteni sehonnan?
-
mezois
tag
Sziasztok! Valaki nem tudna adni egy linket a miui 6.5.5 romhoz mert ami nekem van az valamiért nem megy fel a telóra! Amit meg itt találtam linket az mind halott!
-
mezois
tag
Tudna nekem valaki adni egy linket ahonnan le tudok tölteni egy recoveryt amivel miuit is tudok telepíteni mert a telomrol eltüntet a recovery semmi nincs rajta!
-
mezois
tag
Sziasztok! Volna nekem is egy problémám! Az én telomon nem müködik a kamera ha megnyitom csak a nagy sötétség fogad és pár másodperc után kilép magátol! A másik gond pedig az hogy ha a wifit bekapcsolom a telón itthon megszünik a net ha kikapcsolom vissza jön a net! Mi lehet a gond? Javítható?
-
mezois
tag
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni hogy a kamerát ha elindítom és fényképezek nem készít képet csak olyan mintha lefagyna és aztán kilép! Mi lehet a baj? Javítható ez a hiba házilag vagy szervíz?
-
mezois
tag
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani hogy a másodlagos sim kártyára ha rendelek netet akkor fogom tudni használni? Vagy csak az elsődlegesen lehet netezni?
-
mezois
tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni abban hogy kb 1 hete nagyon gyorsan merül az aku még akkor is lemerül 50% ra reggeltől 1-2 órára ha egyáltalán nem csinálok rajta semmit! Lehet ezzel kezdeni valamit vagy az aku ment meg! Tíz perc netezés után merül 20%-ot
-
mezois
tag
Sziasztok! Gravitybox-al meglehet valahogy változtatni a gyári zárképernyőt? Mert nekem nem sikerült!
-
mezois
tag
Sziasztok! Kérnék egy kis segitséget! Twrp recowery telepitése előtt kell valamit csinálni a teloval vagy mehet egyből rá a twrp? MTK recowery installer el akarom felrakni!
-
mezois
tag
Sziasztok! Rootoltam a telot és szeretném felrakni a cm12-t tudnátok adni egy linket hogy melyiket érdemes felrakni mert ugy látom van itt több verzió is teljesen kezdő vagyok még ebben remélem sikerülni fog! Számitógép kötelező a felrakáshoz vagy telóról meg tudom csinálni? És még annyit hogy melyik twrp kell hozzá?
-
mezois
tag
A cm12 ben hogy néz ki a zárképernyő? Valaki tudna egy képet felrakni róla?
-
mezois
tag
Üdv flip tokot lehet erre a telora venni valahol?
-
mezois
tag
Frissítés után az op3n dott-os alkalmazásokat le lehet törölni?
-
mezois
tag
sziasztok kérlek segitsetek bekapcsoltam a telon a talk back szolgaltatast most pedig nem tudok semit csinalni még a képernyözárat sem tudom felodani csak angolul beszél hogy tudok a menübe visszajutni hogy kikapcsoljam SOS!!!!!!!
-
mezois
tag
Nekem Igo primo van fent tökéletesen müködik!
-
mezois
tag
Sziasztok! Mi van olyankor ha memoria kártyával csatlakoztatom a számitogépre a telot akkor nem látja ha kiveszem a kártyát akkor látja!
-
mezois
tag
Abode flesh player-t lehet erre a telora telepiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest