Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbronn
csendes tag
Végül sikerült. Win7 64bit oprendszeres laptopra telepítettem az OpenDott csomagból a programokat és annak az egyetlen USB2.0 portjához csatlakoztattam a tabletet. A PhoneFlashTool felismerte és elkezdte a műveleteket, de 5%-nál leállt, de a tabon megjelent a droidboot. Ekkor elindítottam az innen letöltött flash_op3ndott_5_58G_data.cmd-t, ami megcsinálta a particionálást és elindult a tablet. A szabat tárhely 5.58GB.
Ellenben továbbra sincs hangja. Fényképezésnek van, üzeneteknek, ébresztőnek is, de érintésnek ill. videóknak-játékoknak nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest