- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbronn
csendes tag
Végül sikerült. Win7 64bit oprendszeres laptopra telepítettem az OpenDott csomagból a programokat és annak az egyetlen USB2.0 portjához csatlakoztattam a tabletet. A PhoneFlashTool felismerte és elkezdte a műveleteket, de 5%-nál leállt, de a tabon megjelent a droidboot. Ekkor elindítottam az innen letöltött flash_op3ndott_5_58G_data.cmd-t, ami megcsinálta a particionálást és elindult a tablet. A szabat tárhely 5.58GB.
Ellenben továbbra sincs hangja. Fényképezésnek van, üzeneteknek, ébresztőnek is, de érintésnek ill. videóknak-játékoknak nincs.
-
Thowra123
tag
Ugyan nem tablet hanem gps, de tanulságos.
USB csatit cseréltem mert kitépték, előtti még gond nélkül ment.
Csere után az érintő kattogott de az érintést egész máshol érzékelte, úgy 10 cm rel a szélétől lett volna szerinte a széle. Másik készülékkel jó volt az érintő.
Kaptam egy kalibráló progit és azzal vissza lehetett kalibrálni.
Csak a csati lett cserélve, más közelébe se nyúltam, ESD védelem is volt.
Valamit benyelhetett nálad is a szoftver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest