- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keeperv85 #2752 üzenetére
Csak azért "sürgetlek", mert a másik topikban éppen javasoltam valakinek az összefoglaló alapján történő hibaelhárítást.
De engem légyszi ne vegyél bele, mert én csak bemásoltam, amit nálam okosabbak találtak ki.
Meg ezt a terminál emulátoros dolgot is hanyagolnám, ADB-n keresztül sokkal nehezebb félreütni egy karaktert, illetve könnyebb copy-paste bemásolni a sorokat, gép meg usb úgyis adott a flashelés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest