Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Nem a plafont bámultam, hanem másodszorra is lobogtattam a sajtóanyagot a 2 év garért. Hölgyemény meg hátlappal felfelé húzta ki a csomagolásból és írta fel a sorozatszámot. Ja, nem néztem meg Tescoban, user error. Ezzel nem tudok/akarok vitatkozni. Nem feltételeztem, hogy ez lehet. Jóhiszemű voltam. De mondom, így is megérte az árát. Jogi osztály meg telefonált nekik és a Flag-es lapra ráírták tollal, hogy "2 év garancia". Maradt a Flages, más elsőre A4es Tescost kapott. Ilyenkor megint mi van? Nem központilag kellene tájékoztatni egyformán minden Tescot? Főleg egy saját márkás terméknél? Mi van ha 1 év után viszem Flaghez és azt mondják őket nem érdekli Tesco mit írt tollal a gar lapra? Tesco meg hárít, hogy ők nem foglalkoznak vele, Flag oldja meg. Aztán megy az egymásra mutogatás. Tescosnak jobb örültem volna, mert akkor hozzájuk viszem és nem postázgatjuk oda-vissza Flaggel. Na, de nem szapulni akarom Tescot, mert tényleg jót tettek velem.
Voip meg nem megy, de nem kommunikálják, support megszünt, de számlaszám él, utalni lehet a semmiért. Korrekt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Voip meg nem megy, de nem kommunikálják, support megszünt, de számlaszám él, utalni lehet a semmiért. Korrekt!