- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem egyéb elírásokba kötök bele, konkrétan a tera-terra szó koncepciózus összekeverésére ugrom. Allergiás vagyok rá. A terra latin szó, földet jelent. A tera görög szó, és szörnyet jelent, valamint SI prefixum. Egy betű kihagyása gépelés közben lehet elütés, de plusz egy betű indokolatlan betoldása az már fogalmi zavar.
Az meg, hogy vki mobilról hibásan gépel: én is mobilról írok. Ha elírok vmit, visszamegyek, javítom, ezzel megtisztelem azokat, akik az írásomat olvassák. Ezért van szinte minden hozzászólásom alatt, hogy "szerkesztve".
Tudom, bennem van a hiba.
Na befejezem az offolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest