- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
Janesz1981
tag
Nekem más a véleményem egyértelműen. Szerintem lebecsülöd a telefont. Én 1 millióra becsülöm az eladást de lehet csak kínában elmegy annyi aztán meglátjuk kinek lesz igaza lehet neked. Elég pesszimista vagy csak csak trollkodsz
Mindegy is várjuk az eladási számokat és akkor tudunk majd többet :](#380) Kari1: azt ne felejtsd el tőlünk nyugatra az árával kevésbé tud versenyezni a teló mert 2 éves hűséggel szolgáltatóknál akár olcsóbban is kijöhet egy htc sony samu és még 10 ezres csomagot se kell venni hozzá. Persze az is hozzá jöhet ez miatt második telefonnak is
(#381) sheratan: a xiaomitól azért vannak előrébb elgondolásban mert oké Mi3 is 300 dodó volt anno de kb viszonteladón keresztül lehetett hozzájutni ami rögtön legalább 400 dollárossá tette az árát.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindegy is várjuk az eladási számokat és akkor tudunk majd többet :]