Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Janesz1981
tag
Jó de az S5 az fhd+ 801 és 2 giga ram plusz knox.
Néztem videót érdekesek ezek a bugok amolyan tucat xda developer is megoldja féle problémának tűnnek nem is értem hogy vannak benne
Felraktam galaxy S+ -ra legújabb cm-et meglesni új téma rendszert ami egyik oneplus videón is látható. Elég frankó lesz ha lesznek korrekten összerakott témacsomagok.Olvastam Cm is jön valami power saving dologgal kíváncsi leszek milyen eredménnyel és remélem Chainfire is egy O+O tulaja lesz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
w333:
érdekes mert eddig nem találkoztam ezzel de ahogy kivettem nem véletlen nexus modellekben sincs sd kártya. Valaki tud erről valamit?
Aktív témák
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Home server / házi szerver építése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Felraktam galaxy S+ -ra legújabb cm-et meglesni új téma rendszert ami egyik oneplus videón is látható. Elég frankó lesz ha lesznek korrekten összerakott témacsomagok.Olvastam Cm is jön valami power saving dologgal kíváncsi leszek milyen eredménnyel és remélem Chainfire is egy O+O tulaja lesz ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)