Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Janesz1981
tag
Jó de az S5 az fhd+ 801 és 2 giga ram plusz knox.
Néztem videót érdekesek ezek a bugok amolyan tucat xda developer is megoldja féle problémának tűnnek nem is értem hogy vannak benne
Felraktam galaxy S+ -ra legújabb cm-et meglesni új téma rendszert ami egyik oneplus videón is látható. Elég frankó lesz ha lesznek korrekten összerakott témacsomagok.Olvastam Cm is jön valami power saving dologgal kíváncsi leszek milyen eredménnyel és remélem Chainfire is egy O+O tulaja lesz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
w333:
érdekes mert eddig nem találkoztam ezzel de ahogy kivettem nem véletlen nexus modellekben sincs sd kártya. Valaki tud erről valamit?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Felraktam galaxy S+ -ra legújabb cm-et meglesni új téma rendszert ami egyik oneplus videón is látható. Elég frankó lesz ha lesznek korrekten összerakott témacsomagok.Olvastam Cm is jön valami power saving dologgal kíváncsi leszek milyen eredménnyel és remélem Chainfire is egy O+O tulaja lesz ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)