- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Mit érsz a garival, ha egyszerűen csapnivaló tervezésű, recseg-ropog, melegszik usw.? Persze, használttal is bele lehet nyúlni, de valahogy inkább megbízok egy lassabb vágódeszkában, pl., mint egy csilivili műanyag újdonságban sok gigabájttal és gigahertzcel. Amúgy érdemes körülnézni, vannak alig használt garis üzleti HP gépek is pl. a notebookstore.hu oldalon.
-
-
kételkedem
addikt
400 Forintos benzintől nem megy csődbe az ország, bár az áraknak és az inflációnak nem tesz jót! Üzemanyag árban az európai középmezőnyben vagyunk. A görögök pl kb 500 Ft-ot fizetnek egy literért.
2001-ben ~234 Ft volt a benzin, 2011- ben ~380. Ez ~62%-os drágulás.
2001-2011 árak összehasonlítása:
1 l tej: 140 -> 240 (+71%)
1 kg kenyér: 140 -> 380 (+171%)
1 l étolaj: 250 -> 500 (+100%)
1 kg cukor: 150 -> 350 (+130%)Az üzemanyag drágulása jelentősen alulmarad az élelmiszerekhez viszonyítva!
(Eddig. Szerencsére!)(#6327) lujó55 napi 100 km-t ingázok a lakhelyem és a munkahelyem között vonattal.
8l/100km fogyasztással és 22 munkanappal számolva csak a benzin 66 880 Ft lenne. A parkolás itt a belvárosban 200 Ft/óra. Ez további 40 000 Ft havonta. Ha ezt összeadom, akkor egy olyan összeget kapok, amihez képest főnyeremény a havi 31 600 Ft-os bérlet ára! -
-
fokukac
nagyúr
Engem elsősorban ezek az álszent, farizeus, majdénmegmondomhogymitcsináljatok jellegű dumák háborítanak fel... Komolyan ennyire hülyék lennének a magyarok, hogy egy ilyen átlátszó dumát bevegyenek?
Amúgy lehet érvekkel vitatni az egész egykulcsos rendszer hatásait, ami egy dolog, de hogy egy kormány hoz egy döntést, majd nem vállalja fel a felelősséget a döntéséért, hanem a munkaadókra hárítja, akik az új szabályok szerint fizetik ki a nettó béreket, és akiket akciócsoportokkal akar megrendszabályozni... hát mi ez itt, tervgazdaság?
És ezt most annak ellenére mondom, hogy én idén eddig idén 6 számjegyű összeget nyertem az új rendszerrel...
Elképesztő. "Megvédték" a nyugdíjakat, most "megvédik" a nettó béreket is... -
Mawyx
őstag
Barátomé 10k- t csökkent, eddig kapott 80at, most az új szerint 70et kapott kézhez
Fagyasztott sült krumplit kaptam V- napra meg kakaót
mert ez hasznos, nem akart valami szívecskés hasztalan bizgentyűt. Hááát, én jobban örültem volna egy (n+1)- edik plüssgenyónak. Azért legalább gondolt rám, haladás
Nah jó, a masszázs bejött -
-
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap délután jöttem haza. Ma reggel máris 5-6 centi havat kellett elsöpörnöm. No comment.
fótosmacska: Azt nemtom hogy oda mentek-e, mert csak a BUD-ZRH gépen találkoztam hangos magyar újságírókkal, de velük oda-vissza is. ZRH-BCN gépen csak 120 japán volt egyrakáson(szintén odavissza), magyarok nem.
hangos magyar újságírók=>percenként fennhangon (hogy mindenki jól hallja) kell közölni egymással csak úgy mintegy töltelékszóként, hogy sajtó, újságírás, újságíró, újság, utazás
-
Mawyx
őstag
Kicsit bonyi, nem az ő nevén van (így egyszerűbbnek tűnt, csak erre senki nem gondolt, hogy ez lesz), ő odaadta a pénzt az illetőnek, de az nem fizette be, lenyúlta a pénzt, saját rokona
Lesz új szerződés a saját nevére most már.
Egy rokonunk kezesként cseszett rá, nem értem miért kell ezt csinálni.
Még egy: utáljuk az erőszakos pofátlan embereket, akik megszűnő sávban előre húznak és bepofátlankodnak elénk, nem engedtük be, erre pirosnál ki akart szedni bunkókám a kocsiból, de kapcsoltunk gyorsan, bezártuk belülről a kocsi ajtót, erre lerúgta a tükröt a kocsiról. Eszem megáll a pofátlan embereken
Kikészít az életben ez a mentalitás, hogy kerüljük ki, előzzük meg, tegyünk keresztbe neki, jussunk előrébb úgy, hogy a másikat kiütjük a nyeregből, sunnyogjunk szabálytalan mezőkön...
-
Mawyx
őstag
Már elindult a barátom hozzájuk, az lett volna a kérdés lényege, hogy szogáltató oldalűról lehet ez a hiba, tehát hozzájuk induljon-e. Macerás, mert sok átszállással tudja csak megoldani, többórás történet neki odajutni vagy a számítógép krepált be, mert azt hozza hozzám adatmentésre pénteken.
-
tildy
nagyúr
Programok: milyen programra gondoltál?
összefutni haverokkal: hétvége
nagybevásárlás: hétvége
egyéb vásárlás: amazon.co.uk
Egyéb ügyintézés: egy óra ebédidő napközben vagy hétvége.A főzést meg leírtam. Nem csak az én feladatom , és hála égnek Esm is partner ebben, amúgy meg általában valami gyors kaja van vacsorára.
most keltem amúgy kb 10 perce isteni jó. Főleg az én alapból bagoly bioritmusomnak. Mivel mi éjfél előtt szinte sosem fekszünk le aludni, sőt inkább 1 óra , abszolút tökéletes
Mi akkor "élünk".
-
fokukac
nagyúr
nem kontakt, elszállt, a resetelés se segített.
3 órán át kerestem a számláját, de meglett, még több, mint 2 évig garis...Hogy megy egy ilyen alaplap-gariztatás?
Mennyi idő?TIM: Neddudki beszélt rá az Intel alapra, hogy az milyen atomstabil.
De szerencsére a mágneses erőterem ezt is megtörte... -
hoffman_
nagyúr
Hát kaptam egy plakettet fészbúkon, hogy Part2 fesztivál, és csupa nagy név. Én meg végig se olvastam, annyit láttam, hogy hirtelen, hogy Daft Punk és Akon, ennyi meg elég volt, hogy felpörögjek. Írtam is havernak, hogy megyünk jegyért elővételben. Aztán megnéztem még egyszer a plakátot, és miután láttam, hogy lesz Eminem, Zámbó Jimmy, Frederic Chopin feat Liszt Ferenc, valamint Peter Griffin koncert is, kicsi úgy éreztem, hogy ezt benyaltam
De az elején a Prodigy meg a David Guetta még olyan simának tűnt
#3673, tildy:
Az derék
-
hoffman_
nagyúr
Hát, teljesen új W7 user vagyok, tehát sok fogalmam nincs a komp. módról, úgyhogy nem próbáltam
De most megy futom a köröket W7 ill. FarCry topicokban
Amúgy látta már valaki mik vannak kiírva Part 2 fesztiválra? Te jó ég!Kihagyhatatlan nevekkel kecsegtet! Remélem nem lesz lemondva úgy, mint tavaly -.-
Hjuj, skacok, engem most húztak be úgy ahogy kell a csőbe
-
-
-
kételkedem
addikt
-késett a vonat (mindig késik, de akkor is!)
-fűtetlen volt az egész vagon
-kérdésemre, hogy számíthatunk-e fűtésre, vagy ez így marad, a kalauz meghúzta a vállát és azt mondta, hogy a másik vagonban jobb idő van (31 600 Ft-ot fizetek előre az utazásért!)
-szemerkél az eső és sötét van
-tovább emelkedett a benzin ára
-tizenharmadika van
-akadozik a PH!Nagyon bele kell húzni, hogy szép legyen a mai nap!
-
Mawyx
őstag
Mert szereti használni, nekem is van, hozzátartozik a kinézethez, hogy a gép mellett az egér alatt van a kis "terítője", az az ő helye, az egérpad.
De nem ez a lényeg, hogy miért szereti, miért, miért, ki miért szereti pl a kék színt? Mert tetszik neki, ránéz és jó érzéssel tölti el, a tetsziket nem lehet máshogy magyarázni, tetszik neki és kész, de mitől nem megy az új padon az egere? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch
- Bittorrent topik
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 8300 mAh, maradhat?
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest