- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Szerintem! Attól, hogy anyagilag jobban jársz az adótörvény változása miatt, nem kell szeretni senkit, természetesen ne mond és ne is gondold azt, hogy neked ez a pénz nem jár! Az a lényeg, hogy pártoktól és kormányoktól függetlenül igyekezzen az ember ragaszkodni a saját értékrendjéhez! Szerintem!
-
-
BlacKSouL
addikt
Itt az az érdekes, hogy ő teljesen nyilvánvalóan úgy kezelt mint egy utast a 196-ból, hisz az is voltam. Arról nem tehet, hogy én tényleg a legszebb szőke nőt láttam benne. Ha nem az ablak mellett ültem volna, akkor a felszolgálások szünetében valamilyen ürüggyel biztos leszólítom. Egy képet akartam is róla csinálni leszálláskor, csak sajnos ő a hátsó felén volt ügyeletes, nem a kiszállásnál elöl. És aki szállt már le repülőről, az tudhatja, hogy a szárnytól, vagyis a gép felétől hátrajutni úgy, hogy 100 ember mögötte alig várja hogy előrerohanhasson, gyakorlatilag lehetetlen.
Persze, megvárhattam volna míg mindenki leszáll, de utána nekik is dolguk van, meg én is átszálláshoz rohantam, ráadásul főnökkel. Ennek ellenére egész biztos meg tudtam volna oldani, még arra se igazán foghatom, hogy egy 12 órás tárgyalás, majd egy kiadós vacsora, aztán egy másfél órás éjjeli séta után a barcelonai tengerparton hajnali 1-kor a szállóhoz érve még elsétálgattam 2 órát a Sagrada Familiáig meg vissza, majd 3:30-kor lefeküdve, 6:30-kor kelve nem voltam épp a legfrissebb.
Igen, egy nyilvánvalóan hétköznapi, egyszerű, egymás utáni történésekből álló, pörgős eseménysorozatban kellett volna megint megállítani a dolgokat egy pillanatra, amit nem tettem, most meg azt várom hogy ha ő az mégis, akkor a véletlen szerencse engem legalább ennyiben igazoljonAztán majd megkérem, hogy ha Pesten jár, akkor szóljon, én meg megyek a reptérre. Ilyen egyszerű. Is lehetne.
-
-
BlacKSouL
addikt
"Jó napot kívánok. blabla.. adatbázisban Ön úgy szerepel mint..blablabla, és ügyfelünk, egy nemzetközi cég magyar leányvállalata munkavállalót keres ebbe a pozícióba. Ha elküldi önéletrajzát, akkor megpályázhatja a munkakört."
"Ok, melyik ez a cég?"
"Ezt sajnos nem árulhatom el."
"Köszönöm, akkor találják ki mi lehet az önéletrajzomban, többet sajnos nem árulhatok el."
...Biztos megvan az oka miért elterjedt ez a módszer, de kissé negatív benyomás számomra. Mint amikor valaki letiltott számról hív. Ha ő inkognitó, akkor én meg nem akarok vele kapcsolatba kerülni. Ha valakit megszólítok, megkeresek, akkor köszönök és bemutatkozok. Ha a cég ezt nem teszi meg, akkor ő nem az a cég amelyikre szükségem van.
-
fokukac
nagyúr
vannak jó cuccok, csak gecidrágán... azt a hozzászólőást egy kurvakényelmes dönhthető forgófotelből írtam, ami 700 ezerről félmillára volt leakciózva... az Isten pénze nem elég...
hihetetlen számomra, hogy kis hazánkban van olyan réteg, aki ilyen árfekcésű cuccokat vásárol?Na mindegy. Rájöttem, hogy elegem van a válságból, most már konzumálni akarok!
Akarok egy új szekrényt, mert a mostani 20 éves, és nagyon ocsmányul néz már ki szegény. Akarok egy új kanapét, mert a mostani 15 éves, és el van törve a deszkája, és megfájdul a hátam, ha sokáig rajta ülök. Szeretnék új íróasztalt, tévéállványt, baszottnagy plazmatévét, új kocsit, meg egy jobb lakást, mert elegem van már a panelból...ui. ma a főtáv egész spórol, nem 26 fok van, csak 24
-
Igen, szerencsére már túl vagyok rajta, bár a mai nap se volt kutya, de mivel 4 óra 20 perckor! ébredtem így álmosan ásítottam a világra...
#3747 Mawyx: Hát van ilyen, bár mai is állt a vonat vagy 50 percet mert egy gyerek rosszul lett és vitték a sürgősségire
.
ui.: Megjött,.. végre... kicsit nagyobb és szebb mint az elődje... de az enyém... és csak az ENYÉM... igen... egy... E52-es
!
-
kételkedem
addikt
Szerintem a 20-30 ezres kategóriában található lejátszóknál simán bele lehet futni olyan filmbe, amit nem tud tökéletesen megjeleníteni.
ilyen pl:
WD TV Live, ASUS O!Play, A.C.Ryan PlayOn!HD Mini.Ami talán mindent visz az pl a DUNE HD Max , csak hát ennek ~150k az ára! Nekem ennyit nem ér ez a filmnézéses történet!
-
kételkedem
addikt
Nem feltétlen! Vannak olyan magas bitrátájú fhd anyagok, amiket nem tud döccenés nélkül lejátszani.
UTP kábelnél mi a különbség a Cat5, Cat5e, Cat6 között?
Ha venni akarok 15 métert az itthoni hálózatom kiépítésére, akkor nekem megfelel a CAT5e patch kábel ugye? -
Neked sem sokkal jobb, bár nekem sokat jelentene hogy később ébredhessek fel, így is reggel 8-tól zűrzavar lesz legalább délig.
#3740 Mawyx: Hát nekem nagyon off, ma csak rossz történt, hát párat megemlítek: ...késett a vonat és futottam, lekéstem a buszt ami pont előttem indult el, idegbeteg volt mindenki, hajléktalan akart tőlem kunyerálni, magas volt a vérnyomásom (átlagban kb. 90/60-100/60), semmi sem jött össze amit terveztem, elhagytam a pénzem vagy valahol leraktam, visszafelé is lekéstem a vonatot így egy órát vártam, romákkal utaztam akik cukkolták az agyam, hazajöttem havat lapátoltam és eltörtem a hólapátot. Ja, és ma 5:30-kor keltem, és reggel még a kulcsom is itthon hagytam.
-
kételkedem
addikt
Yagi antennával fogod a meki wifijét, és ingyen jön a kábeltévé? Bejött az élet!
BS: Egyszerűen nem jó földrajzi szélességre születtél!
Szerettem volna a fókára új ablaktörlő lapátokat venni és se a benzinkúton, se a tecsóban nem kaptam! Pedig semmi extra, 2db 48 cm-es lapát.
-
kételkedem
addikt
BKV-ról nincsen tapasztalatom, ellenben a MÁV-ról tudnék néhány szót ejteni!
A vagonok legalább 20 évesek, de biztosan van olyan, ami 40 éves. Folyamatosan takarítják őket, a padló rendszeresen felmosva, az asztalok letörölve. Azonban a folyamatos takarítás és felújítás ellenére végtelenül elavultak! A kocsik ajtajait olykor csak komoly fizikai erővel lehet kinyitni, mert az egész ajtó el van rohadva. A fűtés szabályozása lehetetlen. A kocsik úgy ráznak, hogy még szerencse, hogy 60 km/h-nál nem megy gyorsabban a szerelvény, mert tengeri beteg lennék az egy órás út alatt. Jelen állapot szerint még minimum 10 évig nem lesz pénz arra, hogy a személyszállításba új vagonokat állítsanak be.
A pálya elavult, a vagonok elavultak, a mozdonyok szintén. Nálunk sosem lesz AGV, TGV. 45 km-t rendszerint 1 óra alatt teszünk meg. Az ajtókat kézzel cibáljuk, ahelyett, hogy automatikusan nyílna és záródna. Ha nincs fűtés, nem vesszük le a kabátunk, ha süt a műbőr ülés, akkor levesszük a pulóverünk. Ha nem látunk ki az ablakon, akkor magunk elé révedünk. ha nem lehet lehúzni az ablakot, akkor nem húzzuk le, ha nem, lehet felhúzni, akkor felvesszük a sapkánkat. Ha a vonat csak öt percet késik örülünk, ha fél órát, akkor kicsit jobban szedjük a lábunkat útban a munkahely felé.
-
Mawyx
őstag
Nekem nincs tv-m, luxus. Adás szobaantennával nincs, rossz a vétel, nem rossz, hanem nincs, adásra előfizetni meg nem megy, azt nem birom fizetni, így nincs tv. Ha lenne travel ch, nem lehetne elrángatni a tv elől. De nem travel chanel kell, hanem travel
Kell meló, aztán tildy, irány Marokkó, szólj esm- nek, hogy lépünk, ez csaj buli lesz -
-
Hát Sprektum jó, de inkább Travel ha már rákapok, de csak hétvégenként egy félórácskát, Rum meg nem játszik csak kb. olyan félévente. Discovery-n pedig csak az 5. sebesség néhány részét és az Autókereskedőket csekkolom, azon kívül nekem a TV csak kikapcsolva van jelen az életemben, de jobb is így.
-
Mawyx
őstag
Én meg mondom tömegközlekedjünk egy kicsit, Dózsa Gy útig kellett mennem. Akkor Petőfi híd budai hídfőjétől séta a Kálvin térig, mondom ott veszek 2 jegyet a metróra, addig meg egészségügyi séta, hogy ne kelljen luykaszatni, onnan vissza szintén séta, jó társaság is megvolt hozá, beurottunk a piacra is nézelődni... Metrónál 500ft kikészítve, erre mondja a fazon, hogy 640lesz, én meg lestem mint a nyúl
mondom akkor várjon amíg kiborítom a táskát, régen vettem jegyet, nem erre számítottam.
-
-
föccer
nagyúr
Nekem 148,62-nél volt szerencsém felvenni, 5 évre. Az árfolyam növekedés miatt most alig ment lejjebb az adósságunk, pedig a 6,5 milla helyett kb 3,5 körül járnánk, vagy még alatta. Ehelyett van még 5,5 millánk, pedig toljuk a havi 170-180-kkat befelé rendesen
30*170 = 5,1 milla
A hitelünk meg csökkent 1 millával... Frankó mondhatom. Úgy volt annó, hogy cirka egy milliót (se) kell pluszba rádobnunk kamatként, ha nem mozgott volna az árfolyam. Ha így marad, ahogy most van, kb 4 millát fogunk pluszba betolni
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Várd meg a 10.-ét. Nekem akkor vonják a lakáshitelt
Lassan a gatyám is rámegy.
üdv, föccer
mod:
RE: (#3483) lujó55: Szintén zenész. Egy percig se haboznék kicsengetni a maradékot, ha azt mondanák, hogy most 150-es árfolyamon elszámolják az egyösszegű kifizetést. Még bő 22100 frank van hátra. Még 2,5 év...
üdv, föccer
-
fokukac
nagyúr
150-ig?
mit szívsz?ha 200 alá megy tartósan, már akkor is ugrálhatnál örömödben....
szerintem nem fog tovább erősödni (most kezdenek csökkenni az eurozóna szétesése miatti félelmek, meg az ilyen erős frank már a svájciak érdekeit is sérti), én inkább lassú konszolidációra számítok.És arra, hogy 10 éven belül nem lesz az eur/chf 1,6 fölött, tehát nem lesz 160 alatti frank sem. mondjuk egy 2-3 éves távlatban be lehet célozni eg olyan 180-at.
Amúgy pont két hete közölte a pszáf, hogy mindenki most váltsa át euróra (akkor döntött éppen csúcsot) - hát nem tudom, megtette-e valaki, de mindenesetre el vagyok képedve, hogy mennyire dilettáns pénzügyi vezetői vannak ennek az országnak, ilyen tanácsot kiadni, hogy csúcson realizálja a plebsz a bukót, elképesztő.
-
Mawyx
őstag
Nekem is melegem volt este, kitakaróztam és persze elaludtam
Nincs afejemen, feladom, ez így nem lesz meg, már az ágyat is felforgattam, leszedtem a lepedőt, nem csak áttapogattam... Azért gondoltam a makkára, mert az ágy mellett nincs, ahová mindig teszem és azóta már sok helyet néztem, ahol nincs. A mosogatószivacs szerint meg itt nagy játék volt éjjel. Szemüvegen pedig van zsinór, ezért potenciális játék egy cicának.
Tanulok, mert az idő halad.
A tészta már megfőtt a tegnapi husihoz. Tegnap kellett volna főznőm hozzá, mert így csemegeként elfogyott a husi fele, nem volt laktató köret nélkül. -
kételkedem
addikt
Rendszeresen megyünk meglátogatni, hogy még kölyök korában kedvező benyomást keltsünk benne!
A házunk közelében egy több hektáros almás terül el. Oda hordom a kutyát szaladgálni. Most is kivittem, hagy rohangáljon kedvére, bár az ízületei fájnak az elmúlt időszak hideg, párás időjárásának köszönhetően. Szomorúan látom, hogy gyakorlatilag eltűnt az almás! A fák ~75%-át kivágták és semmit sem vetnek vagy ültetnek helyette. Még néhány év és nem almás lesz, hanem egy hatalmas műveletlen ugar!
-
kételkedem
addikt
A mi Beni kutyánk is idősödő vizsla úr. Tegnap megszidtam, mert ki mert menni az utcára, ma kénytelen vagyok elvinni sétálni, hogy kompenzáljam valamivel a tegnapit!
Tegnap este játszottam egy néhány hónapos Cane Corsóval, ami már akkora, mint a vizslám! egyszerűen nem lehetett leállítani, úgy bepörgette magát, hogy hárman lefáradtunk, az meg még mindig jött, hogy harapdálja a kezünket!
-
Mawyx
őstag
Tudok bizony
volt motorom, de kicsi volt már és eladtam, megcsináltam az Akorl- t, aztán meg kocsit vettem inkább
Motorhoz kertes ház kellene (meg előbb egy jó meló), hogy tudjam hol tárolni, itt utcáról elviszik az tuti. Egy 400/ 600- as Kawa zzr vagy zxr lenne jó vagy vmi hasonló, de egy autó ésszerűbb döntés.
-
-
-
venember83
nagyúr
Pedig a puca az bizony a kisgyerekek péniszének megnevezése.
Mawyx: Abszolút nem fájdalmas, kicsit fura, de semmi egyéb. Közben simán lehet beszélgetni, nyugis az egész. Nem kell páciensi szemmel túlmisztifikálni és túl sokat gondolkodni rajta. Ha van értelme az orvos szerint és szerinted, valamint van rá keret, hajrá.
-
fokukac
nagyúr
a remény hal meg utoljára.
persze a nagytudású pszáf most jelentetett meg közleményt arról, hogy azt javasolja, hogy mindenki váltsa át euróra a hitelét. most, amikor all time csúcson volt a chf az euróval szemben... nagyon nagy ötlet, realizálni a bukót a maximumon...
Ebben az országban nemcsak dilettánsok laknak, hanem dilettánsok is irányítják, hála istennek
Ui. amúgy épp' tegnap számoltam ki, hogy 3,5 milla hitelt vettem fel 4 éve, azóta befizettem 2,3 milliót, és így már csak 3,5 millával tartozom. király
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest