- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #44032 üzenetére
Itt sokszor hetben adjak meg, igen. Sot vannak akik hetente kapnak fizetest is.
Osszd el 7-el , szorozd be harminccal mondjuk maris nem mokas. De ismerve bandus "posh" mentalitasat , valoszinu ilyeneket nezne. Marpedig ebben en, aki spur vagyok, es nem erdekel 5 -6 utcaval arrebb milyen a kornyek , ha itt jo, nem hiszem, hogy tudok segiteni. Ahol en lakom, bar a "kerulet" nagyon le van szolva, elheto kornyek, szeretem.
Ami neki meg segitseg lehet , az ez az oldal ( a magyar rnedorsegnek is van hasonlo, nyomaba sem er)
[link] -
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #44013 üzenetére
városligetben szoktam bringázni, ott ugye a közlekedési múzeum előtt van 1 csomó parkoló.
egyik irányból 3 bringás jött, másik irányból 5 plusz pár méterrel hátrébb még 10 legalább + 2 babakocsival mentek az úton kb. 5 méterrel odébb.
nő kitolatott úgy, hogy kb. 1 méterre volt már csak a másik oldalon parkolótól. szóval kb. nem volt oylan irány ahonnan nem jöttek... és amikor mindenki megállt miatta, nem ment ám odébb, csak nézett bambán, hoyg mi van -
válasz
fokukac #43996 üzenetére
felőlem akárhány átszállás lehet, ha időben gyorsabb
amúgy meg kell védenem magam (
) de a melóhelyeknek nem sok köze van a lakásválasztáshoz, nem költöznék el szívesen a 11-ből. pestre semmiképp, bőven elég volt ott egy fél évet laknom, budán meg a többi szóba jöhető kerület (i-ii, xii) már érezhetően drágább lakásügyileg.
-
válasz
fokukac #43994 üzenetére
akárhogy is számolom, a batyin lévő egy átszállás sehogy sem jön ki többszörösre
(persze ez a default eset)
hétköznap nem jönnék ki időben (jelentősen) jobban,a rakpart is tele, a komjádi uszodától a fő utcán keresztül szintén nem lehet haladni. csak így 5-6 hetente szívás ez kicsit, amikor be kell jönnöm hétvégén, de ezt lenyelem valahogy
meg tényleg nincsenek itt hosszú távú terveim, plusz csak e miatt felesleges egy autót vennem, amíg az asszonynál van céges, és plusz addig úgyse veszek kocsit, amíg az igényeimnek megfelelőre össze nem rakom a pénzt
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac #43940 üzenetére
A legjobb eco storym az volt, amikor még a Borárosnál laktam, és felhoztam egy családi autót, mert kellett. XI-be mentem a BME-re, és hát nyilván ki az a hülye, aki kocsival menne? Igen ám, de a IX-ben fizetős mindenhol a parkolás, és max 3 óra. Sms meg akkoriban nem volt még. Tehát vagy bünti, vagy autó. Így mentem be 15 perc alatt kocsival egy villamosmegállónyit egyetemre. Ott ingyenes volt a parkolás.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #43940 üzenetére
nem nagyon közlekedem bkv-val már - szerencsére, csak ha muszáj. annak örülök, hogy van parkolóhely a magas parkolási díjak miatt, régen nem volt. így ha kell autóval bemennem, akkor megtudok állni közel a célponthoz.
a hungária már most is terror, pedig csak egy-két helyen fúrnak-faragnak a kacsóh pongrác felüljáró és az árpád-híd kereszteződés között. de jól előre vetíti, mi várható..és ez még nem is köthető a nagy munkálatokhoz, inkább valami javítási munkálat.
szétbombáznak mindent teljesen, a villamos nem fog menni a népstadionig a bécsi úttól, belső sávot lezárják, a külsőben meg a villamospótló buszsáv lesz. 1 sáv marad az autósoknak a teljes szakaszon, hejjjj -
Integra
titán
válasz
fokukac #43938 üzenetére
bp-en rengeteg az autó, még most is, csóróságnak jelenleg még nem sok jele van szerintem. max az egyre füstölőbb okádék dízel géppark.. autózni kell, így mindig tele lesznek az utak, főleg bp-en.
nem gondolom azt sem, hogy bármit amit a narancsuralom alatt csinálnak az csak rossz lehet, ahogy a vörösök alatt sem volt feltétlen minden rossz. hogy beválik e az átalakítás, meglátjuk. valóban, amúgy aki teheti, ne menjen arra autóval, ez tény. én is kerülöm.
ugyanakkor sokkal fontosabbnak tartom a kötött pályás tömegközlekedés fejlesztését, amiben végre-valahára valami megindul, ha nekiesnek hónap végén az 1-es villamos teljes felújításának és átviszik a fehérvári útig a villamost. a kérdés ugyanakkor jogosan merül fel: miért szeptember végén kezdik el? ott volt az egész nyár, hogy nekiessenek. nem feltételezem azt sem, hogy szándékos kibaszásból, sokkal inkább az eu adminisztrációjához kötném ezt a folyamatot, mivel ennek a 43mrd-os finanszírózása szinte teljes egészében eu pénzből van. kibírtuk már a margit hidat is, a hungáriát is megfogjuk szokni, 2 év, de szerintem simán lesz 3 is.. -
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #43936 üzenetére
nem írtam, hogy jó, csak hogy javul
1-2 helyen meg egyenesen kabaré, hogy mi van kijelölve kerékpárútnak... pl stadionoktól a váorsligetig a stadion résznek ahogy vége, az után teljesen sz@r az aszfalt... simán lemegyek az útra, mert kb. 10 oda vissza út lenne 1 centírozás -
Qru
MODERÁTOR
válasz
fokukac #43926 üzenetére
Ordenáré nagy baromság volt betömni az alagutat (csak azért, hogy elverjük az EU-s pénzt, "ha már van..." alapon). A város egyetlen jó közlekedési megoldását sikerült gyökerestül kiirtani. Na mi lesz helyette?! Lámpás kereszteződés (= km-es dugók). Hát ehhez csak gratulálni tudok.
mod:
Komolyan akkor már inkább éptsenek még pár 40 centis kilátót .
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac #43926 üzenetére
WTF?
Erről nem is hallottam, le vagyok maradva mint a borravaló. Azt tudom hogy le volt zárva, egyszer már tapasztaltam is, lehetett utána kavarogni... de ezek szerint még mindig le van zárva, hurrá. Vagyis meg van szűnve. Azért remélem fel lehet majd menni a rakpartról, elég gyors megoldás volt.
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac #43774 üzenetére
A 27%-os áfa is annak a következménye, hogy ameddig szűk 2 millióan tartunk el még 7 milliót*, addig durvák lesznek a sarcok. Persze el lehet osztani máshogy, de ez mindaddig így lesz, ameddig az összes politikai erőnek érdekében áll szopatni az aktívan eltartó réteget. A szükséges költségcsökkentés sokkal jobban fájna politikai értelemben. Érdekes, olyan még sosem volt, hogy a nyugdíj kisebb mértékben emelkedett volna, mint az adott évi GDP növekedés. Fura, nem?
Svájci választási rendszer, egyre jobban értékelem...
*=Kb. 3.5M munkavállaló, akik közül mondjuk 600e az állami szférának az a része, aki nem termel konkrét bevételt, de szükség van rá (pedagógus, mentős, nővér, bármi). A bruttó 100 körül és alatt keresők (bevallók...) pedig családi adókedvezménnyel, családi pótlékkal, gázártámogatással, szocpollal összességében többen vesznek ki, mint amit raknak be, illetve legjobb esetben nullára kijön, tehát eltartják magukat.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #43649 üzenetére
De nem az a lényeg, hogy a P4-nél gyorsabb legyen, hanem hogy úgy 6-8 évet megint ki lehessen húzni vele. Meg azon XP volt, most az újba már az SSD-t teszem, és 7-el. Ha megtalálom a telepítőjét.
Akkor azt mondod az i-ben a HT, meg a bővebb utasításkészlet nem ér meg annyit, amennyivel drágább? -
válasz
fokukac #43736 üzenetére
hm, összeszedtem fejben mit fizetek kp-val: albi (45k), konditerem (~3k), büfé a cégnél (nem lehet kártyával fizetni, csak az étteremben 5k), fodrász (4k), virág (változó) plusz egy kis egyéb ez az, az kb 60k, aminek a felvétele után fizetek ha jól számolom 360 pénzt. egyefene, ezt még azért valahogy kibírom havi szinten
de egyébként minden máshol kártya, direkt csináltattunk paypassos kártyákat is otp-nél, a gyorsabb fizetés miatt. sajnos sokaknak nem jut el a tudatáig ez egyébként.
-
-
SimS
senior tag
válasz
fokukac #43685 üzenetére
Üdv
és #43690-hez menne a kérdés: hová érdemes egy ilyen kirándulást szervezni? Én is tervezgetem, de még nem sikerült olyan helyet találni, ami a közel jó eredményt / hatást váltja ki..
Azaz, ti merre voltatok, mit ajánlotok, ami után már majdnem kényelmetlen hazajönni - akár rövid idő alatt is.
Köszi,
SimS
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #43695 üzenetére
Én csak két hónapot éltem Londonban, azóta Anglia harmadik legnagyobb városában tengetem a napjaimat. Értem amit mondasz, de ugye bandusékkal az a helyzet, hogy van munka, ráadásul jó is, jó pénzzel. Itt a munkanélküliség nem olyan szembetűnő, cserébe a fél ország segélyen él, tahóságban simán felveszik a versenyt bármelyik otthonival, sőt, ganyé van, kosz van, igénytelenség van.
Az, hogy jártál Londonban és környékén, az kirándulás. Kérdezz meg néhány külföldit akik meglátogatták Magyarországot, 10-ből 9 el van ájulva, Pest gyönyörű, a vidék szép, az emberek barátságosak és vendégszeretőek. Nyilván van kivétel, de az esetek nagy többségében ha kiderül, hogy magyar vagyok, örömmel mesélik, hogy jártak már ott és mennyire jól érezték magukat. De ahogy te aki ott élsz, nagyjából leszarod azt, hogy milyen frankó helyek vannak a pesti belvárosban, ez itt is ugyanígy működik és nagyon hamar el lehet jutni arra a szintre amit otthon érzel most. Majd amikor órákat utazol naponta a munkád miatt Londonban, vagy egy vagyont elszórsz lakásra, hogy ne kelljen órákat utazni és kerülgeted a szemetet az utcán nap mint nap és undorodni kezdesz a sok alapvetően igénytelen, bunkó embertől, na akkor ráéreztél, hogy milyen is Anglia. Persze, hogy vannak dolgok amik jobban működnek, össze sem lehet hasonlítani a két ország vagyoni helyzetét, de ezeken a dolgokon nagyon hamar túljut az ember. Szigorúan szvsz természetesen.
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #43691 üzenetére
Teljesen mindegy, ha nem kirándulni jönnek, hanem körülnézni és látni, akkor azért elég hamar kitűnnek a negatívumok, még Kensingtonban vagy Chelsea-ben is. Persze minden ember más, de alapvetően MO sokkal élhetőbb hely a hétköznapokban mint GB, még akkor is ha Budapestről van szó. Gettó mindenhol van, nem az az eltántorító, hanem az átlag, legalábbis nekem. Illetve nekem nem, mert kezdettől fogva kizárólag a munka volt a szempont, de ahogy bandus írja, az élettársa esetében ez nem olyan égető, szóval Houston, baj van...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
fokukac #43673 üzenetére
a hetekre előre nincs, és a nem működik között van különbség... amúgy meg ha sürgős lenne választanék egy agglomerációs okmányirodát és foglalnék oda, ott biztos van hely hamarabb is... Kecskemét nem agglomeráció, de oda pl. csütörtökre is van már, pedig megyei jogú város etc.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #43665 üzenetére
írtam korábban (pont útlevelet csináltattam én is), hogy a központit elkell felejteni, hacsak nyitás előtt nem állsz már 1 órával a bejárat előtt...
nyócker, vagy tizennyócker okmányiroda nagyon jó, előbbi csak akkor a minden pultnál vannak, de akkor nagyon gyors.
aztán ott kérd, hogy a központiban veszed át, én is így csináltam.jártam én is a mozaikban így, reggel ellenőriztem, minden izzó működik, az ellenőrzésnél meg az egyik hátsó fék/helyzetjelző izzóm kiégett... ott álltam a lámpatest előtt, amíg le nem kapcsolta a világítást
Montoya:
központiban hónapokra előre lefoglalva mindig minden időpont - nem az összeset lehet interneten lefoglalni, csak töredékét, úgy tűnik szándékosan. egyénileg kell okmányirodánként ezt megpróbálni, vagy telefonon előre egyeztetni. -
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #43645 üzenetére
most mondjam azt, hoyg amikor az aranykéz utcában laktam, kb. heti 5 este hallatszott oda egy szakszofonos csávó, aki ugyan azt a 10 valamit próbálta játszani?
biztos volt engedélye, főleg ha így be kell jelölni és mindig a tér másik részén volt, kicsit
alaplaphoz: mondjuk nekem ez 1 éve van majdnem, azóta sanszosan lejjebb mentek a "nagy gyártók" árai
sztem meg pont az i5 nem éri meg, mert az i3 is 4 szálat kezel és jóval olcsóbb
most látom, hogy át lett nevezve a topic
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #43557 üzenetére
Ahelyett, hogy a Riddick-et néztétek volna meg, b. nejed tudtommal imádja a széria korábbi filmjeit, nem is volt rossz, csak ott is a szinkron az, ami lerontja a filmélményt, gyakorlatilag egy beszólás volt, amin magyarul is sírva lehetett röhögni. Ennek ellenére mi élveztük, mert kifejezetten jó vizuális poénok is voltak benne.
Az kicsit kár, hogy bevallottan-kikacsintósan
saját maguktól nyúltak a készítőkakarom mondani felidézték az első filmet, de tisztességesen összerakott film volt.Jah, David Twohy-nak szerintem egyéni perverziója a "mindegyik Riddick-filmben legyen egy valószerűtlenül hegyes végű sziklaszirt". A korábbi filmek alapján azt hittem, hogy a film utolsó harmadában kötelezően történő "fussunk egy nagyot a veszedelem elől, ahol még ritkíthatjuk a mellékszereplőket és mutogathatjuk, hogy Riddick mekkora istencsászár"-kör is állandó perverzió, de ez most meglepődésemre kimaradt.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #43564 üzenetére
Ez valamikor tízes éveim közepén bennem is komoly érzelmi törést okozott. akkor találkoztam először egyébként a pomádé szóval, meg is kellett néznem, mit jelent, mert elsőre valami díszes felvonulásra gondoltam, ha jól rémlik, és nem állt össze a kép. Mondjuk az angol grease szó kiszótárazása után sem voltam sokkal előrébb, nekem akkoriban ez bármilyen nyelven a legértelmetlenebb cím volt evör - utána valaki elmagyarázta, hogy miről is van szó, de tekintve, hogy életemben addig, de azóta sem kerültem semmilyen testközeli kapcsolatba akármilyen hajra kenhető szirszarokkal, nekem az azóta is nehezen feldolgozható.
Egyébként a negatív fordításos élményem a filmmel kapcsolatban szinte folyamatos, pont akkoriban is merkedtem először az angol nyelvvel, és sehogy nem akart összeállni, nekem ez a film, és a magyar szinkron (illetve a dalok feliratozása) jelenti azt a tömény 'echte maghar amerikás rákkenrollt', ami távolabb nem is állhatna tőlem, és évekre elijesztett a valódi rock and rolltól, a szövegeket pedig kimondottan rühelltem. Volt valami 'megy, mint az istennyila' rész benne, azt tudom, hogy ez így, ebbena formában annyira gáz volt, hogy percekig néztem magam elé, és 20 évet kellett várni, hogy valaki megfogalmazza az adekvát mondatot, amit erre reagálni lehet: "éseztmostígyhogy?"...
Kis magyar rocktörténet című rovatunkban ma Egy depressziós robot visszemlékezései ifjú éveire című fejezetet hallhatták ma, kedves hallgatóink.
p
-
-
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #43511 üzenetére
Ha nem fejezem be (jelenléti ív), és teszek vizsgát a tanfolyam végén, akkor vissza kell fizetnem az integrációs kurzusra kapott támogatást. Nemcsak az a párszáz (talán ezer, másfélezer) euró, de azért a papír is jól jön álláskeresésénél, meg később az állampolgárság igénylésénél (vízumhoz követelmény még, de nekem az szerencsére nem kell). Másrészt meg azért van még mit tanulnom, és így legalább rá vagyok kényszerítve. Inkább próbálok közben egyre több kis apró, keresetkiegészítő dolgot vállalni - annyira már szerencsére megy a német, hogy ezek mennek, és kommunikációképes vagyok egy alap munkahelyen.
p
-
-
Integra
titán
válasz
fokukac #43470 üzenetére
azért hidd el a számokat, mert nem megy senki tartósan 200-250 között. főleg, mert keveseknek van autójuk ami erre képes. ha leosztod az összes autóra németországban a tartósan legálisan gyorshajtókat, elenyésző a rájuk eső környezeti terhelés. azért nem mindenki dönget 200 körül, smucigok ők is (de még mennyire, nem véletlen ekkora a dízelek aránya még náluk is, sőt főleg náluk) és féltik az autóikat. jólét van, de nem akkora már, mint azt a legtöbben hiszik. ott is rengetegen szeretnek többet mutatni, mint amit megengedhetnek maguknak.
kint rendszeresen járok 240-260 körül ha tehetem (szeretek gyorsan menni), de én sem tudom sokáig tartani. egyrészt a forgalom miatt, aztán mert sok helyen van 120-as tábla, továbbá hamarabb fáradok el koncentrálásban (főleg motoron), mint a vas maga. és amúgy is, pikk-pakk kiürül a tank ilyenkor, kénytelen vagy megállnifogyasztok én 15 litertől 70 literig százon mindent (autó függő).. kitombolod magad 10-20 perc alatt ilyenkor és utána úgyis lelépsz a gázról 180-200 környékére, nekem is ennyi utazó sebességem, autón és motoron is.
ami pedig a sumaheri részt illeti - már ezért sem megy mindenki padlógázzal és ezért sem érdemes azzal a pár % gyorsan hajtóval foglalkozni.
egyébként meg a németeknél is látni hajjjjjmeresztőőőő mutatványokat, tudnék mesélniigaz kevesebb, mint ungárnban, de van így is rengeteg.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #43464 üzenetére
már rég kimutatták számszerűsítve, hogy ha mindenhol bevezetnék a tempo 130-at, gyakorlatilag semmi sem változna mérvadóan. így nem lesz tempo 130. tavaly ebből elég nagy balhé is volt, aztán amióta kijöttek a számok, már elcsitultak a "környezetvédők" is.
a dízelek nanorészecske méretű nitrogén vegyületei sokkal komolyabb gondot okoznak (végre..), mivel súlyosan rákkeltőek és semmi sem szűri ki, és ezt egyre inkább alátámasztják a kutatások is. konkrétan kurva nagy a baj már a nagyvárosokban, mert főleg száraz időben olyan mértékű a koncentrációja ezeknek az anyagoknak, hogy eljutottak odáig, hogy már a dízelek adóztatását megváltoztatják, illetve a flottás vásárlásokat is megnehezítik adóterhekkel, hogy valahogyan újra a benzinesek felé tereljék a vásárlókat. saját csapdájukba estek. -
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #43456 üzenetére
Van bajuk a németeknek, de nem gondolhatod komolyan, hogy ha valóban 30 literes fogyasztást jelentene ez a sebesség, akkor tartósan művelnék. A 3.0 V6-os dízel Sprinter fogyasztott 14-15 litert átlagban akkor, amikor ahol lehetett 180 körül nyomultam vele, cirka 3 tonna össztömeggel. Azt elhiszem, hogy gyorsításkor ennyit ír a pillanatnyi fogyasztás, de az nem jelent semmit.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #43260 üzenetére
Ez igy van. Nalunk van a csaladban aki jogosult lenne rokkanttamogatasra , autora ( ha elfogadjak a kervenyt) . Na hogy lehet hozzajutni? Hat ugy, ha veszel fel hitelt , kulonben nem kapod meg a tamofatast. [link]
Azert erdemes megneznia z eselyeket is, nomeg hogy mennyire uj auto vasarlasra akarjak ravenni.
A tamogatasal kapcsolatos hitelugyintezeshez pedig le kell menni Bekescsabara... Jo mi? -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #43260 üzenetére
És akkor látom, hogy anyám 36 év után is bemegy reggel 7-re dolgozni, tanít 5.-8.-at egy olyan iskolában, ahol a tanulók 70%-a kisebbségi, és az órák azzal telnek, hogy a kisebbségiek ordítanak, üvöltöznek az óra közepén, meg telefonálgatnak, meg egymást szidják, meg flegmáznak, sétálgatnak a teremben óra közepén, meg "azémeréncigányvagyok?"-oznak, meg "éntudomámajogaimat"-oznak, és azt a 30%-ot akinek esélye lenne bármit tanulni, azokat elnyomják, és nem hagyják se érvényesülni, se tanulni... És milyen lehetőségek vannak a fegyelmezésre? Húúúú, de kurvaokosak ám ott odafent ahol még sose szagoltak közelről jogaittudó kisebbségit. Persze szegregálni nem szabad, meg persze diszkriminálni nem szabad, így mindenki a segg0IQ-jú utolsó ... tempójával, és módszerével kell hogy haladjon, mert ugye kivételezni nem szabad...
Basszákmeg, nem 1 rendőr kéne 1 iskolába, hanem 1-1 TEK-es minden osztályba lassan... Vagy kamera hanggal, aztán lehetne nézegetni mindenkinek akár 16:00-ig is.
Annyira gyomorforgatóan és bicskanyitogató módon demagóg, pökhendi nyilatkozatokat látok a híradókban, hogy ".. a gyereket nem lehet erőszakkal nevelni, csak szép szóval..." a lónak a f....t. Menjél csak be szépen drága pesti úri nyilatkozó barátom egy ilyen 70%-os osztályba, oszt nézd meg hogy a szép beszéded közben hogy röhögnek a pofádba, és hogy szarnak a fejedre közben a jogaikattudó, nevelni és rászólni nem szabad kisebbségiek.Van az az oldal, hogy ne rekeszd ki, próbáld őket beintegrálni...
Meg van az az oldal, hogy esze ágában sincs a normálisabb többség(?) kultúrája által elvárt társadalomba beilleszkedni.Természetesen a kínai, vietnámi és sváb kisebbségről van szó...
-
válasz
fokukac #43260 üzenetére
nem követem ezeket a híreket napi szinten az tény.
egyébként tegnap összehasonlítottam a számláinkon lévő rezsicsökkentésből származó "nyereséget" azzal a pluszköltséggel amit a bankokra kivetett tehrek az ügyfeleknek okoztak, illetve a telekomadóval. és így ~4k mínuszban vagyok, szóval vicces ez az egész
jah, és a rezsicsökkentés összege gyakorlatilag kettőnknek megtakarítás, így még minuszosabb a buli.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #43249 üzenetére
Anyámék mesélték, hogy tavaly, mikor Lanternán voltak, és a közelben volt egy erdőtűz, a Canadair-ek ott a Mirna öbölben szedték meg magukat oltóvízzel, ahol ők fürödtek.
Baszki, és valaki meg azt is konkrétan felvette... Ez azért most számomra ütős..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest